35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dlatemu mam swoje + jego ale nadal przedstawiam się swoim
toż to moja tożsamośćkapturnica wrote:Masz racje ja teraz tez bym chUopa nazwiska nie wziela..Tylko dodala do swojego
cZlek mlody to gOOOpiiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dlatemu mam swoje + jego ale nadal przedstawiam się swoim
toż to moja tożsamośćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:57
Reni, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ta bzdziagwa z Noblem? Bez jaj. Juz i Nobel promuje promocje celebrytow...
ona jest tylko symbolem, nosnikiem idei, poparcia dla edukacji kobiet i innych takich, nie będę zgodnie z nakazem Reni, bo każdy neta ma..
niestety w dzisiejszych czasach żeby poruszyć świat tzreba zagwiażdożyć
jak będiesz super babką i nikt o tobie nie usłyszy, to nie natchniesz innych bab do działania..
ja nawet fb nie mam, ale wiem, że dobre rzeczy tzreba promować
taka akcja, zwyczjany bohater, lekko przaśna, ale jestem za..
gesty odwagi, czy zwykłej życziwości, czy nawet oddanie znalezionej kasy....
Niech dobrzy porządni ludzie widzą, ze nie są sami, że tacy ludzie są publicznie szanowani, a nie wychudła Angela co zrobiła loda kouś znanemu w aucie..
chociaz ten ost przypadek miał drugie dno, bo pan jednak znależne chciał))
Reni, kapturnica, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...Normalnie jak w przedszkolu...
Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...caffe, Reni, Iwone, samira, Pusurek, iwcia77, mysza1975, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...Normalnie jak w przedszkolu...
Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...Simba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam się dziś i ja na wątku staraczkowo - ciążowo - dzieciowym
to u Elfika ten konkurs to ja zgłaszam Anielkę do niego
bardzo lubię książkę KŁAMCZUCHA i film też ,mam nawet zgrany oglądałam ponad 30 razy
witam nową koleżankęiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ona jest tylko symbolem, nosnikiem idei, poparcia dla edukacji kobiet i innych takich, nie będę zgodnie z nakazem Reni, bo każdy neta ma..
niestety w dzisiejszych czasach żeby poruszyć świat tzreba zagwiażdożyć
jak będiesz super babką i nikt o tobie nie usłyszy, to nie natchniesz innych bab do działania..
ja nawet fb nie mam, ale wiem, że dobre rzeczy tzreba promować
taka akcja, zwyczjany bohater, lekko przaśna, ale jestem za..
gesty odwagi, czy zwykłej życziwości, czy nawet oddanie znalezionej kasy....
Niech dobrzy porządni ludzie widzą, ze nie są sami, że tacy ludzie są publicznie szanowani, a nie wychudła Angela co zrobiła loda kouś znanemu w aucie..
chociaz ten ost przypadek miał drugie dno, bo pan jednak znależne chciał))
Czy te uprowadzone z afrykanskiej szkoly dziewczynki sie odnalazly? Czy tez sie nimi interesowalismy przez 5 minut?
PS. Nasza Angela takie rzeczy? No boj sie Boga!!!!Mega lubi tę wiadomość
-
Bozia spoko, ja tam chętnie czytam o wszystkich sprawach związanych z noworodkami, na pewno mi sie przyda, tak tak przyda sie, a ze pamięć mam dobra aczkolwiek krótką to nie wszystkie sytuacje pamiętam jak moja młoda była taka mała...
Bozia3, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie
no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.
ania.g, Sabina, paszczakin, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia, nie wyspana jesteś
przecież Kapturnica wyjasniła, że chodziło jej o to, zeby tematy dzieciowe nie zdominowały całości
Musimy pisac o dzieciach, przecież to nasze zycie
a z doświadzcenia wiem, że po porodzie z biologicznych przyczyn prawie całe życie
Fajnie, że rozmawiamy o wszytskim, a czy my staraczki tylko o staraniach? Chyba nie..
no to napiszę, ze mój jednak wrócił i było tarło...
żeby było i o staraniachkapturnica, Mega, Bursztyn, moremi, Reni, macduska, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...Bursztyn, caffe, Mega, Iwone, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bozia, nie wyspana jesteś
przecież Kapturnica wyjasniła, że chodziło jej o to, zeby tematy dzieciowe nie zdominowały całości
Musimy pisac o dzieciach, przecież to nasze zycie
a z doświadzcenia wiem, że po porodzie z biologicznych przyczyn prawie całe życie
Fajnie, że rozmawiamy o wszytskim, a czy my staraczki tylko o staraniach? Chyba nie..
no to napiszę, ze mój jednak wrócił i było tarło...
żeby było i o staraniach