X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    a wibrator masz??? :P ;)
    A co??chcesz pozyczyc ;)? ChUop nie wydala?? :)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    picgifs-wut-confused-217713.gif

ale nikt Ci nie karze współżyć z całą polską.. z resztą mój chuop jest zajęty!
    nie możesz pojechać na wódkę tak poprostu!?
    Ojjj ktos rekordy pierdolenia sie musi robic :)

Reni lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatemu mam swoje + jego ale nadal przedstawiam się swoim ;-)
    toż to moja tożsamość
    kapturnica wrote:
    Masz racje ja teraz tez bym chUopa nazwiska nie wziela..Tylko dodala do swojego ;)

cZlek mlody to gOOOpi :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    toż to moja tożsamość
    Bos starsza byla to juz mniej gOOpia a jak sie ma te 20lat to sie mysl;i pizda a nie glowa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:57

Reni, Bursztyn, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A co??chcesz pozyczyc ;)? ChUop nie wydala?? :)
    daje rade jeszcze, o ciebie sie martwie :P ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ta bzdziagwa z Noblem? Bez jaj. Juz i Nobel promuje promocje celebrytow...

ona jest tylko symbolem, nosnikiem idei, poparcia dla edukacji kobiet i innych takich, nie będę zgodnie z nakazem Reni, bo każdy neta ma..
    niestety w dzisiejszych czasach żeby poruszyć świat tzreba zagwiażdożyć

jak będiesz super babką i nikt o tobie nie usłyszy, to nie natchniesz innych bab do działania..
    ja nawet fb nie mam, ale wiem, że dobre rzeczy tzreba promować

taka akcja, zwyczjany bohater, lekko przaśna, ale jestem za..
    gesty odwagi, czy zwykłej życziwości, czy nawet oddanie znalezionej kasy....
    Niech dobrzy porządni ludzie widzą, ze nie są sami, że tacy ludzie są publicznie szanowani, a nie wychudła Angela co zrobiła loda kouś znanemu w aucie..
    chociaz ten ost przypadek miał drugie dno, bo pan jednak znależne chciał :)))

Reni, kapturnica, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    we wloszech kobiety raczej wogole nie zmieniaja nazwiska :) wiec ja w polsce jestem jak panienka :D
    kapturnica wrote:
    Masz racje ja teraz tez bym chUopa nazwiska nie wziela..Tylko dodala do swojego ;)

cZlek mlody to gOOOpi :)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    daje rade jeszcze, o ciebie sie martwie :P ;)
    Sie nie zamartwiaj.Taki problem to nie problem . ;)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    toż to moja tożsamość
    A ja mam tylko meza i bardzom rada :)

Bursztyn, EwaT, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
    pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...:) Normalnie jak w przedszkolu...
    Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
    Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...

caffe, Reni, Iwone, samira, Pusurek, iwcia77, mysza1975, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czytam i oczom nie wierzę.. udało mi sie wbić na forum po 3 dniach amoku...pogadałam z pusurem, caffe i iwone może z pół godziny o kolkach...i wielkie oburzenie?
    pitoli się tu o dupie maryni godzinami z durnowatymi emotami, prowadząc rozmowy nijak nie zwiazane ze staraniami i jest ok, a nagle co poniektóre czują się opuszczone, bo rozmowa przez kilka stron dotyczy kolek...:) Normalnie jak w przedszkolu...
    Reni dzieki za zrozumienie sytuacji - bo widzę, ze tylko Ty to odbierasz normalnie, a ja ze swojej strony postaram się już tematu dziecka tu nie poruszać...jescze tylko odpowiem Iwone
    Iwone - probiotyki podaje sięn teraz profilaktycznie po porodzie,mój już skończył całą serię...
    ej, no chwileczke, ja tez zroumienie jakies wykazalam bylam :)

Simba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się dziś i ja na wątku staraczkowo - ciążowo - dzieciowym :P

to u Elfika ten konkurs to ja zgłaszam Anielkę do niego :)

bardzo lubię książkę KŁAMCZUCHA i film też ,mam nawet zgrany oglądałam ponad 30 razy :D

witam nową koleżankę :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ona jest tylko symbolem, nosnikiem idei, poparcia dla edukacji kobiet i innych takich, nie będę zgodnie z nakazem Reni, bo każdy neta ma..
    niestety w dzisiejszych czasach żeby poruszyć świat tzreba zagwiażdożyć

jak będiesz super babką i nikt o tobie nie usłyszy, to nie natchniesz innych bab do działania..
    ja nawet fb nie mam, ale wiem, że dobre rzeczy tzreba promować

taka akcja, zwyczjany bohater, lekko przaśna, ale jestem za..
    gesty odwagi, czy zwykłej życziwości, czy nawet oddanie znalezionej kasy....
    Niech dobrzy porządni ludzie widzą, ze nie są sami, że tacy ludzie są publicznie szanowani, a nie wychudła Angela co zrobiła loda kouś znanemu w aucie..
    chociaz ten ost przypadek miał drugie dno, bo pan jednak znależne chciał :)))
    Tak ja to rozumiem, oprocz tego, ze swiat jest poruszony na 5 minut...
    Czy te uprowadzone z afrykanskiej szkoly dziewczynki sie odnalazly? Czy tez sie nimi interesowalismy przez 5 minut?

PS. Nasza Angela takie rzeczy? No boj sie Boga!!!!

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widac ile osob tyle zdan..
    Kazdy ma prawo do swojej opinii i ma prawo je wyrazic czy to sie komus spodoba czy nie ;) Chyba ,ze sie myle :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro pisanie o dzieciach nie jest na temat, to dobrze, że pisanie o wódce jest.
    Owocnych starań życzę.

Bozia3, Iwone, Reni, Pusurek, iwcia77, ania.g, mysza1975, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia spoko, ja tam chętnie czytam o wszystkich sprawach związanych z noworodkami, na pewno mi sie przyda, tak tak przyda sie, a ze pamięć mam dobra aczkolwiek krótką to nie wszystkie sytuacje pamiętam jak moja młoda była taka mała...

Bozia3, Iwone, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj paznokcie do łokci zjem. Wczorajszy test z bladziochem, a dzisiaj nawet cień cienia się nie pojawił i już nie wiem co jest grane. Dopiero wieczorem będą wyniki bety, a ja nie mogę pracować. Obawiam się, że znowu nic z tego nie będzie :( no i nie rozumiem skąd na poprzednich testach były te kreski, a na ostatnich tak slabiutko.

ania.g, Sabina, paszczakin, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, nie wyspana jesteś
    przecież Kapturnica wyjasniła, że chodziło jej o to, zeby tematy dzieciowe nie zdominowały całości :)

Musimy pisac o dzieciach, przecież to nasze zycie
    a z doświadzcenia wiem, że po porodzie z biologicznych przyczyn prawie całe życie :)

Fajnie, że rozmawiamy o wszytskim, a czy my staraczki tylko o staraniach? Chyba nie..

no to napiszę, ze mój jednak wrócił i było tarło...;)
    żeby było i o staraniach :)

kapturnica, Mega, Bursztyn, moremi, Reni, macduska, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Eeeeej ja tez nic nie mowilam. Jestem tego samego zdania, ze jesli temat jest akurat taki, ze nie mam nic do powiedzenia, to sie nie odzywam. O!

Bursztyn, caffe, Mega, Iwone, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bozia, nie wyspana jesteś
    przecież Kapturnica wyjasniła, że chodziło jej o to, zeby tematy dzieciowe nie zdominowały całości :)

Musimy pisac o dzieciach, przecież to nasze zycie
    a z doświadzcenia wiem, że po porodzie z biologicznych przyczyn prawie całe życie :)

Fajnie, że rozmawiamy o wszytskim, a czy my staraczki tylko o staraniach? Chyba nie..

no to napiszę, ze mój jednak wrócił i było tarło...;)
    żeby było i o staraniach :)
    No widzisz jednak Ty zatrybilas o co mi chodzilo ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4925 4926 4927 4928 4929 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ