35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oooo a tej to nie kojarze!!!!!! jakis nick ...ktora to?Elfik wrote:Bursztyn, ja bardziej o tej co chciała porad od madrych bab wioskowych..
poudzielać się nie mogła bo nie dorosła, a w sumie przecież dokładnie na to wpadłyśmy, załozyłysmy inne watki "poradnicze"..
wystarczyło ja tam odesłać..
.. -
nick nieaktualny
-
Bursztyn, no rozwaliłaś mnie "która ... nie rokuje.."
podoba mi się
eufemizmom mówimy tak
to jak z tym, powiedzieć komuś spierdalaj tak, żeby poczuł ekscytacje przed czekającą go podróżą...
moja córa też to ma "mamo, czy mogę teraz SAMA poczytać?"
i co, wypierniczasz z pokoju grzecznie wyproszona przez prawie trzylatka..
Oby po mnie nie wzięła cięzkiego dowcipu i antytalencia do dyplomacji..macduska, Bursztyn, iwcia77, Reni, Mega, samira, Pusurek, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:załatwione, wódkę stawiam ja, gospodarza proszę nie wyręczać, natomiast zagrychę wedle uznania
http://www.iv.pl/images/31170133750542381343.jpg
wódkę przywiozę ze sobąiwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale czekaj, ja mam blisko do ciebie, jak sie nawalimy, nawet taxy nie trza bedzie brac. To ja tez dziecia u babci zostawie. Albo z corka!
sie będzie działo... meble najpierw z domu wyniosę...
))))))))))))
iwcia77, macduska, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bursztyn, no rozwaliłaś mnie "która ... nie rokuje.."
podoba mi się
eufemizmom mówimy tak
to jak z tym, powiedzieć komuś spierdalaj tak, żeby poczuł ekscytacje przed czekającą go podróżą...
Elfik wrote:moja córa też to ma "mamo, czy mogę teraz SAMA poczytać?"
i co, wypierniczasz z pokoju grzecznie wyproszona przez prawie trzylatka..
Oby po mnie nie wzięła cięzkiego dowcipu i antytalencia do dyplomacji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:36
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
cos ty! jam nie wrog ! jam swoj czlowiek !
mozemy i twoja na Morenie zostawic, babcia Brygida oszaleje ze szczesciano i stoi Finlandia + soczek tylko zapytac sie trzeba Pusura czy tez lubi
Elfik wrote:wyczułam lekką wrogość czy mi się wydaje?))))))
no do Heroda mi daleko, ale za dziećmi nie przepadam...
no, to luzuje majty, jestem lużna jak skórka na uju, cytując jedną koleżankę..
moją też oddamy do Twojej babci na Morenie? Mogę? Please...
wtedy otworzymy finlandię i sok żurawinowy na stół..Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elfik..... a ja moge...?????
http://www.iv.pl/images/31170133750542381343.jpg
wódkę przywiozę ze sobą
bejbe, z tymi oczyskamy to ty wszystko możesz...
ale whiskasa bier ze sobą bo w domu nie posiadam..macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:bez przesady, calkiem dobrze Ci idzie
że mnie tu pod włos nie bierz, bo jak zaraz bluzgnę co ja myślę na niektóre tematy...)))))))
generalnie chyba trzymamy poziom, choć jeszcze o laureatce pokojowej nagrody Nobla nie rozmawiałyśmy
czytałam o niej wcześniej, myslę, że to niezły wybór, właśnie te nagrody powinny stanowić wyraz popracia dla pewnych idei, tak jak było w pzrypadku Wałęsy, i ten wybór akceptuje
nie jakiś Gore i machlojki z dziurą ozonową..iwcia77, Bursztyn, macduska, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość