35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:na paypalu powinnas miec od razu.. Na koncie masz ze dokonalas przelewu???
no własnie kurka blaszka w cipę jebana TAK!!!!
a ja chciałam prezent kupic, a tu pewnie już po aukcji!
wrrrr, to co, pisać do nich emalie?Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:bo jak na tyle go nie stać, co bedzie z wiecznym niewyspaniem i jazdą do nocnej apteki zamiast oglądania meczu reprezentacji?..
Tak apropo dzis wieczorem gramyTo dla tych co mimo wszystko sie ciesza ,ze mecz bedzie
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaptusia kochana strasznie rozdrażniona jesteś, piervolnij sobie pozycje kwiatu lotosu... A tak w ogole, ale nie obraz sie, bo ja tak z dobrego serca, chyba ci porządne ruchanko potrzebne... Kiedy chuop wraca z banicji?
macduska, iwcia77, peppapig, samira, Sabina, ania.g, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dziecia zostawe u babci na Morenie
wiec poluzuj gumke w majtkach
wyczułam lekką wrogość czy mi się wydaje?))))))
no do Heroda mi daleko, ale za dziećmi nie przepadam...
no, to luzuje majty, jestem lużna jak skórka na uju, cytując jedną koleżankę..
moją też oddamy do Twojej babci na Morenie? Mogę? Please...
wtedy otworzymy finlandię i sok żurawinowy na stół..kapturnica, Mega, iwcia77, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeni wrote:Ja dołączam, mam 37 ( za chwilę 38) i zaczynamy starac się o trzecie. Ale daaaaawno temu urodziłam ostatnie dziecko więc plany mogą wyjść róznie, zresztą wiek,poczatek starań planujemy na marzec 2015.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bursztyn, ja bardziej o tej co chciała porad od madrych bab wioskowych..
poudzielać się nie mogła bo nie dorosła, a w sumie przecież dokładnie na to wpadłyśmy, załozyłysmy inne watki "poradnicze"..
wystarczyło ja tam odesłać..
Elfik wrote:co do tamtej, no cóż, dostała gruby kaliber na wejscie...
trudno mi tu coś wiecej dodać,bo ja jestem najwiekszym smokiem na takie sytuacje..
dziewczyna tona leków, histeroskopie, hormony, srony, monitoringi, a on się do kubka nie spuści?!
Elfik wrote:ale zawsze myslę, że w takiej sytuacji trzeba dać odrobinę czasu każdemu. jesli przyszłaby nam do głowy mysl, że jesteśmy bezłpłodne, nie zdziwiłabym się, ze ktoś miesiąc zwleka z wizytą, bo musi się z tą myślą zmierzyć..
natomiast po rozsądnym czasie nalezy działać, a jak nie to zadać sobie pytanie czy partner chce dziecia...
bo jak na tyle go nie stać, co bedzie z wiecznym niewyspaniem i jazdą do nocnej apteki zamiast oglądania meczu reprezentacji?..
Ale to jest tylko moje zdanie (no, moze nie tylko moje bo reakcja forum byla jakas taka - wyjatkowo zgodna co tak czesto wkoncu sie nie zdarza)
Mega, iwcia77, Reni, samira, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:załatwione, wódkę stawiam ja, gospodarza proszę nie wyręczać, natomiast zagrychę wedle uznania
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kaptusia kochana strasznie rozdrażniona jesteś, piervolnij sobie pozycje kwiatu lotosu... A tak w ogole, ale nie obraz sie, bo ja tak z dobrego serca, chyba ci porządne ruchanko potrzebne... Kiedy chuop wraca z banicji?
A pozycja lotosu mi nie w smak wole pozycje pijanego wezaElfik, iwcia77, Reni, Mega, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość