35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A moze mam kochanmka i wyruchana jestem za wsyztskie czasy ?
A pozycja lotosu mi nie w smak wole pozycje pijanego wezaiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:tylko nie do Brygidy! bo mieszkanie 49 m2 wiec sie nie zmieszcza
a ja myślałam o kościele Brygidy..tam się pewnie zmieszczą i moje meble i twoje, i pani Krysi z gazowni..
i nawet babcia z trójką maluchów!
ino moja nie wejdzie.. piorun ją spali czy cuś..
Nieochszczona poganka...iwcia77, Mega, macduska, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:odrazu zbrodnia...powiedzialabym raczej- perswazja
Jak bylam w polszy, to przeczytalam w Zwierciadle bardzo ciekawy artykul, napisany - o ile sie nie myle - przez niejaka Pania Robson, na temat poprawnosci politycznej. Cos w tym jest, ze jesli na przyklad problemy spoleczne, rasizm itd, media bez przerwy przebieraja w slodko-pierdzace slowka, to masz wrazenie, ze one nie istnieja.
Na szczescie to nie na tym forumBursztyn, Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:że mnie tu pod włos nie bierz, bo jak zaraz bluzgnę co ja myślę na niektóre tematy...
)))))))
Elfik wrote:generalnie chyba trzymamy poziom, choć jeszcze o laureatce pokojowej nagrody Nobla nie rozmawiałyśmy
czytałam o niej wcześniej, myslę, że to niezły wybór, właśnie te nagrody powinny stanowić wyraz popracia dla pewnych idei, tak jak było w pzrypadku Wałęsy, i ten wybór akceptuje
nie jakiś Gore i machlojki z dziurą ozonową..
laseczka mloda bardzo, tylko 17 lat
no i duzo ryzykujeMega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:że mnie tu pod włos nie bierz, bo jak zaraz bluzgnę co ja myślę na niektóre tematy...
)))))))
generalnie chyba trzymamy poziom, choć jeszcze o laureatce pokojowej nagrody Nobla nie rozmawiałyśmy
czytałam o niej wcześniej, myslę, że to niezły wybór, właśnie te nagrody powinny stanowić wyraz popracia dla pewnych idei, tak jak było w pzrypadku Wałęsy, i ten wybór akceptuje
nie jakiś Gore i machlojki z dziurą ozonową.. -
nick nieaktualny
-
jakoś nie zauważyłam, żebyście pisały dzisiaj o staraniach! i co?
gówno.. a nie nie gówno przecie wychowanie mam .. i co? nic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:49
Simba, iwcia77, Mega, Sabina, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:w związku z wielkim poruszeniem odnośnie mojego postu o monotematyczności to po pierwsze była tam ;-)wiec trzeba to traktować z przymrużeniem oka, a po drugie to chodzio mi tylko i wyłacznie o te kilkanaście postów wieczorem bo faktycznie dziewczyny były jak w amoku (wolno im w końcu małe dziecko ma się tylko kilka razy w życiu)ale ja się poczułam zaniedbana (chlip chlip) coś jak starsze rodzeństwo.....
a zresztą staraczki też jakoś specjalnie się nie udzielały tego wieczora, zaglądały zaglądały a napisać to już nic
więc troche same jesteśmy sobie winne ze się robi monotematycznie...Nie Twoj spokojna Twoja rozczochrana biore wszystko na swoja klate zem upierdliwa i sie tylko czepiam
iwcia77, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakoś nie zauważyłam, żebyście pisały dzisiaj o staraniach! i co?
gówno.. a nie nie gówno przecie wychowanie mam .. i co nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:55
Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba , ja ją czytam w wysokich obcasach, czasem wkurza, ale czasem daje do myślenia...
jeżeli z czymś zyjesz na codzień, to nawet nie zauważasz... bo co w tym w sumie złego, tradycja, itp..
tak jest z przyjęciem nazwiska męża, przecież nikomu nie szkodzi, tradycja..
a jak się człowiek zastanowi, to już coś z tego wynika i mówi o naszym społeczeństwie..iwcia77, Bursztyn, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Uwielbiam te mafijna nowomowe
Jak bylam w polszy, to przeczytalam w Zwierciadle bardzo ciekawy artykul, napisany - o ile sie nie myle - przez niejaka Pania Robson, na temat poprawnosci politycznej. Cos w tym jest, ze jesli na przyklad problemy spoleczne, rasizm itd, media bez przerwy przebieraja w slodko-pierdzace slowka, to masz wrazenie, ze one nie istnieja.
Na szczescie to nie na tym forum
ale zauwaz, ze na tym forum - czasami nazwanie rzeczy po imieniu spotyka sie z oburzeniem, a niektore sprawy - sa tabu
wiec czasem bardzo trudno znalezc rownowageSimba, iwcia77, Reni, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Simba , ja ją czytam w wysokich obcasach, czasem wkurza, ale czasem daje do myślenia...
jeżeli z czymś zyjesz na codzień, to nawet nie zauważasz... bo co w tym w sumie złego, tradycja, itp..
a jak się człowiek zastanowi, to już coś z tego wynika i mówi o naszym społeczeństwie..
cZlek mlody to gOOOpiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Simba , ja ją czytam w wysokich obcasach, czasem wkurza, ale czasem daje do myślenia...
a jak się człowiek zastanowi, to już coś z tego wynika i mówi o naszym społeczeństwie..
Brakuje inteligencji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 12:53
Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:masz racje
ale zauwaz, ze na tym forum - czasami nazwanie rzeczy po imieniu spotyka sie z oburzeniem, a niektore sprawy - sa tabu
wiec czasem bardzo trudno znalezc rownowageBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość