35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej wiecie, że Religa nie żyje!?
Simba wrote:To prawda. I musze naprawde ja pochwalic, gdyz juz od dluzszego czasu nie przynosila nam "dobrych" wiesci z Uwagi i Super ExpressuSimba, Elfik, iwcia77, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Nie ma owulacji
Nie ma penetracji
Ani owacji
Dlugie zycie masturbacji
Psze pani - wiersz!!!!!
Masturabcja- to ulomna penetracja
Gdzie potencjalna implantacja?
Nadchodzaca frustracja..Simba, Reni, iwcia77, samira, Mega, moremi, Sabina, paszczakin, Pusurek, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Te konkursy na forum sa o kant dupy potluc. Prosze - Iwcia wczoraj oglosila konkurs i co? Czlowiek sie nameczyl, nadprogramowo slogan wymyslil, juz prawie plywal gondola po Wenecji, a tu cisza sza.
ja odpowiadam tylko za swoje konkursy..
Zgłoszenie przed 24 dla przypomnienia i kniga będzie.
u mnie jak u Pawlaka, słowo droższe od pieniędzy...Simba, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zaimponowalas mi
Nadchodzaca frustracja..
Mam tytul: Quo Vadis Vagina?macduska, Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, moremi, Sabina, paszczakin, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Te konkursy na forum sa o kant dupy potluc. Prosze - Iwcia wczoraj oglosila konkurs i co? Czlowiek sie nameczyl, nadprogramowo slogan wymyslil, juz prawie plywal gondola po Wenecji, a tu cisza sza.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
czujecie to..
tomiki wierszy staraczek w kiosku ruchuSimba wrote:To co piszemy dalej?
Mam tytul: Quo Vadis Vagina?macduska, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zaimponowalas mi
Nadchodzaca frustracja..
Przy winie libacja
W srodku nocy kolacja
Kolejnego cyklu celebracjaBursztyn, macduska, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W temacie starań to zaraz jadę 100 km żeby jeden facet wsadził mi w ... beznadziejnie cienki przedmiot w celu sprawdzenia owulacjii.
Proszę o wsparcie.
Kochamy cię!
weż ze sob kawe i rozlej przed w dwie filizanki
powiedz, że jakaś gra wstępna się nalezy..
chciałabym zobaczyć minę faceta...macduska, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
euh .... IDA ?
Elfik wrote:to teraz ja otwieram konkurs!
Taadaaaa!
Kapturnicę wyłączam bo wie.
Proszę o jeden typ, kto zgadnie wyslę nagrodę.
Niech będzie nowa Musierowicz
nawet do No wyslę, a co tam, mam gest... zgłoszenia przyjmuje do 24:00
i nie podgladać na innych wątkach, trochę uczciwości...Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość