X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.feminoteka.pl/readarticle.php?article_id=1231

a propos musierowicz, pamiętacie taką dyskusję?
    nie wiem czy wybralam akurat dobrą stronę, ale wtedy byłam w szoku..

laska wchodzi nocą do pokoju faceta i sie na niego rzuca calować..on nia potrząsa i mówi, że to ma się nie powtórzyc bo ją walnie..

i to ma propagować przemoc?

kurczę, a gdyby było odwrotnie, wieczorem wchodzi chłopak do sypialni dziewczyny i zaczyna ja obłapiać?
    to mogłaby mu dać w pysk?

ja jestem feministką,ale własnie dlatego jestem za równouprawnieniem, facet ma prawo do intymnosci czy "niechcenia" seksu, kurczę jak ktoś się na niego rzuca w jego własnej sypialni, to ma prawo nim potzrąsnać, nic więcej jej nie zrobił..

a wyszlo wtedy, że nic z Jezycjady nie rozumiem, bo to samo zuo....

kapturnica, macduska, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    YYY zamotalam sie :) Znaczy ,ze kto tobie??I ze syn religii nie zyje czy zyje?Bo ze sam religa umarl to wiem :P
    ojciez niestety umarl
    syn zyje
    i wszczepia

Mega, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ojciez niestety umarl
    syn zyje
    i wszczepia
    No ufff bo juz myslalam ,ze cos nie ten teges i rpzegapilam fakty ;D

danke za inf :)

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po mlynkach, pojawilo sie kolejne trudne pytanie zyciowe: czy jechac do polskiego sklepu po drozdzowke z budyniem i jagodami??

Mega, moremi, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bo lubilam goscia i jakos tak serio do tego podeszlam, po prostu nie wzielam pod uwage konwencji zartu w tym przypadku

Przecia wiem..nie musisz się tłumaczyć, jesteś czlowiekiem, ja też :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z drukarki 3D?
    nie, z pojemnika na lod
    w srodku bedzie sopel ;)

Simba, Reni, iwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O Boze!!!! Nieeeee!!!!! Tylko nie to!!!!
    Kto teraz Bursztynowi kamien przeszczepi???? Tfu! Serce!
    to dla mnie akurat nie jest śmieszne ,właśnie o tym wczoraj pisałam bo byłam na filmie BOGOWIE ,i powtórzę się

mój brat zmarł w czerwcu 2009 mogę powiedzieć dosłownie "pękło u serce" a Religa zmarł w marcu tegoż samego roku ,jakby trafił do jego kliniki prawdopodobnie by żył do tej pory

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie, z pojemnika na lod
    w srodku bedzie sopel ;)
    I love you :)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Po mlynkach, pojawilo sie kolejne trudne pytanie zyciowe: czy jechac do polskiego sklepu po drozdzowke z budyniem i jagodami??

jechać

Simba, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kapta, nie zgadzam sie z Toba. Ten watek jest dla wszystkich; obecne mamy byly kiedys staraczkami i bardzo dobrze, ze tu zostaly. Ja sie przywiazalam do wzystkich. Nie wyobrazam sobie, zeby np Pusurek juz tu nie zagladal pod pretekstem, ze nie jest juz staraczka. I bardzo dobrze, ze staraczki przeksztalcaja sie w mamy i jest to naturalne,ze rozmowy tocza sie wokol bobasow. Ja jeszcze nie mam dzieci, tematy kup, rzygow, karmienie itp sa mi obce. nie mama doswiadczenie to sie nie wypowiadam ale chetnie czytam bo moge sie nauczyc. Zreszta bardzo doceniam poczucie humoru wszystkich forumowiczek i fakt, ze mozna tu poruszyc kazdy temat.
    Mysle, ze Twoja wypowiedz moze zniechecic nasze kochane mamy do wypowiedzi na temat dzieci lub zostawic pawien niesmak.
    Wiec,zeby bylo jasne : temat bobasow, karmienia, rzygow i kup mi nie przeszkadza wcale a wcale :)
    o o o, wlasnie tak!!! :D

iwcia77, mysza1975, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
    to przykre co Cię spotkało ale nie możesz tak każdej sytuacji czy wpisów na forum porównywać do tego. Tylko się zadręczasz :-(
    <3
    samira wrote:
    to dla mnie akurat nie jest śmieszne ,właśnie o tym wczoraj pisałam bo byłam na filmie BOGOWIE ,i powtórzę się

mój brat zmarł w czerwcu 2009 mogę powiedzieć dosłownie "pękło u serce" a Religa zmarł w marcu tegoż samego roku ,jakby trafił do jego kliniki prawdopodobnie by żył do tej pory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:59

Simba, samira, macduska, Bursztyn, Mega, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA napisała:
    Mysle, ze Twoja wypowiedz moze zniechecic nasze kochane mamy do wypowiedzi na temat dzieci lub zostawic pawien niesmak.

Skoro moja wypowiedz pozostawia niesmak to dosc ostre wypowiedzi innych osob na forum co pozostawiaja??

Nie bede setny raz tlumaczyc tego co napisalam i co autor mial na mysli ..Ilez mozna ;)
    Jak ktos chce jebnac focha niech jebnie ..Jego broszka...

Reni, macduska, Bursztyn, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
    to przykre co Cię spotkało ale nie możesz tak każdej sytuacji czy wpisów na forum porównywać do tego. Tylko się zadręczasz :-(
    <3
    Gdyby Religa zostal po stypendium w Nowym Jorku to nie byloby filmu Bogowie.

Reni, Mega, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam czasami wystarczy umyć zęby ;-)
    dajcie już spokój
    kapturnica wrote:
    BISCA napisała:

Skoro moja wypowiedz pozostawia niesmak to dosc ostre wypowiedzi innych osob na forum co pozostawiaja??

Nie bede setny raz tlumaczyc tego co napisalam i co autor mial na mysli ..Ilez mozna ;)
    Jak ktos chce jebnac focha niech jebnie ..Jego broszka...

Mega, moremi, Elfik, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dla mnie nope, chyba, ze to tylko takie na stol, a juz do przygotowania potraw nie.. mlynek do soli ktorego od czasu do czasu nie mozna potaktowac woda by mnie oslabil, z garow paruje i sie zatyka. Dlubac w tym na sucho to masakra, wkaldam do wody i po problemie..
    Raczej na stol - w kuchni to ja pieprz i sol z garsci sypie ;)

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    e tam czasami wystarczy umyć zęby ;-)
    dajcie już spokój
    .........probuje ale temat wraca jak bumerang jak widac .......

Reni lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ukryłam pożycie,zeby nie dostać od Reniusza komenta jak Mega...;)

padłam

jeszcze bym się musiala wstydzić, że za mało i tłumaczyć przed komisją ds starań..;)
    a ja stara jestem i kazdy bzyk to obciązenie dla starego organizmu...
    :p
    o zesz pani kochana nie czytałam ja jeszcze...

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba chodzi o Iwcie.. bo moje komenty skromne.. raccoon siedzi z chrupkami
    Mega wrote:
    o zesz pani kochana nie czytałam ja jeszcze...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    <3
    wiem Reni <3

ale jak ktoś żrtuje z takiej rzeczy jak przeszczep serca tak jak Simba np. to niestety mnie to rusza z wiadomych powodów a na post o bracie który umieściłam już nie odpowiedziała ,potrafiła tylko mnie skomentować bo kurcze umościłam może z dwa razy smutne fakty okrucieństwa wobec dzieci ...:(

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gif

http://emoticoner.com/files/emoticons/yellow_onion_head/yellow-onion-head-emoticon-09.gif

iwcia77, paszczakin, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4931 4932 4933 4934 4935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ