35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.feminoteka.pl/readarticle.php?article_id=1231
a propos musierowicz, pamiętacie taką dyskusję?
nie wiem czy wybralam akurat dobrą stronę, ale wtedy byłam w szoku..
laska wchodzi nocą do pokoju faceta i sie na niego rzuca calować..on nia potrząsa i mówi, że to ma się nie powtórzyc bo ją walnie..
i to ma propagować przemoc?
kurczę, a gdyby było odwrotnie, wieczorem wchodzi chłopak do sypialni dziewczyny i zaczyna ja obłapiać?
to mogłaby mu dać w pysk?
ja jestem feministką,ale własnie dlatego jestem za równouprawnieniem, facet ma prawo do intymnosci czy "niechcenia" seksu, kurczę jak ktoś się na niego rzuca w jego własnej sypialni, to ma prawo nim potzrąsnać, nic więcej jej nie zrobił..
a wyszlo wtedy, że nic z Jezycjady nie rozumiem, bo to samo zuo....kapturnica, macduska, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:O Boze!!!! Nieeeee!!!!! Tylko nie to!!!!
Kto teraz Bursztynowi kamien przeszczepi???? Tfu! Serce!
mój brat zmarł w czerwcu 2009 mogę powiedzieć dosłownie "pękło u serce" a Religa zmarł w marcu tegoż samego roku ,jakby trafił do jego kliniki prawdopodobnie by żył do tej pory
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kapta, nie zgadzam sie z Toba. Ten watek jest dla wszystkich; obecne mamy byly kiedys staraczkami i bardzo dobrze, ze tu zostaly. Ja sie przywiazalam do wzystkich. Nie wyobrazam sobie, zeby np Pusurek juz tu nie zagladal pod pretekstem, ze nie jest juz staraczka. I bardzo dobrze, ze staraczki przeksztalcaja sie w mamy i jest to naturalne,ze rozmowy tocza sie wokol bobasow. Ja jeszcze nie mam dzieci, tematy kup, rzygow, karmienie itp sa mi obce. nie mama doswiadczenie to sie nie wypowiadam ale chetnie czytam bo moge sie nauczyc. Zreszta bardzo doceniam poczucie humoru wszystkich forumowiczek i fakt, ze mozna tu poruszyc kazdy temat.
Mysle, ze Twoja wypowiedz moze zniechecic nasze kochane mamy do wypowiedzi na temat dzieci lub zostawic pawien niesmak.
Wiec,zeby bylo jasne : temat bobasow, karmienia, rzygow i kup mi nie przeszkadza wcale a wcaleiwcia77, mysza1975, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
to przykre co Cię spotkało ale nie możesz tak każdej sytuacji czy wpisów na forum porównywać do tego. Tylko się zadręczasz
samira wrote:to dla mnie akurat nie jest śmieszne ,właśnie o tym wczoraj pisałam bo byłam na filmie BOGOWIE ,i powtórzę się
mój brat zmarł w czerwcu 2009 mogę powiedzieć dosłownie "pękło u serce" a Religa zmarł w marcu tegoż samego roku ,jakby trafił do jego kliniki prawdopodobnie by żył do tej poryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 13:59
Simba, samira, macduska, Bursztyn, Mega, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA napisała:
Mysle, ze Twoja wypowiedz moze zniechecic nasze kochane mamy do wypowiedzi na temat dzieci lub zostawic pawien niesmak.
Skoro moja wypowiedz pozostawia niesmak to dosc ostre wypowiedzi innych osob na forum co pozostawiaja??
Nie bede setny raz tlumaczyc tego co napisalam i co autor mial na mysli ..Ilez mozna
Jak ktos chce jebnac focha niech jebnie ..Jego broszka...Reni, macduska, Bursztyn, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
to przykre co Cię spotkało ale nie możesz tak każdej sytuacji czy wpisów na forum porównywać do tego. Tylko się zadręczasz
Reni, Mega, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
e tam czasami wystarczy umyć zęby
dajcie już spokój
kapturnica wrote:BISCA napisała:
Skoro moja wypowiedz pozostawia niesmak to dosc ostre wypowiedzi innych osob na forum co pozostawiaja??
Nie bede setny raz tlumaczyc tego co napisalam i co autor mial na mysli ..Ilez mozna
Jak ktos chce jebnac focha niech jebnie ..Jego broszka...Mega, moremi, Elfik, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dla mnie nope, chyba, ze to tylko takie na stol, a juz do przygotowania potraw nie.. mlynek do soli ktorego od czasu do czasu nie mozna potaktowac woda by mnie oslabil, z garow paruje i sie zatyka. Dlubac w tym na sucho to masakra, wkaldam do wody i po problemie..
Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ukryłam pożycie,zeby nie dostać od Reniusza komenta jak Mega...
padłam
jeszcze bym się musiala wstydzić, że za mało i tłumaczyć przed komisją ds starań..
a ja stara jestem i kazdy bzyk to obciązenie dla starego organizmu...
:piwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
ale jak ktoś żrtuje z takiej rzeczy jak przeszczep serca tak jak Simba np. to niestety mnie to rusza z wiadomych powodów a na post o bracie który umieściłam już nie odpowiedziała ,potrafiła tylko mnie skomentować bo kurcze umościłam może z dwa razy smutne fakty okrucieństwa wobec dzieci ... -
paszczakin wrote:http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gif
http://emoticoner.com/files/emoticons/yellow_onion_head/yellow-onion-head-emoticon-09.gifiwcia77, paszczakin, moremi, Sabina lubią tę wiadomość