35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:wiem Reni
ale jak ktoś żrtuje z takiej rzeczy jak przeszczep serca tak jak Simba np. to niestety mnie to rusza z wiadomych powodów a na post o bracie który umieściłam już nie odpowiedziała ,potrafiła tylko mnie skomentować bo kurcze umościłam może z dwa razy smutne fakty okrucieństwa wobec dzieci ...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Te konkursy na forum sa o kant dupy potluc. Prosze - Iwcia wczoraj oglosila konkurs i co? Czlowiek sie nameczyl, nadprogramowo slogan wymyslil, juz prawie plywal gondola po Wenecji, a tu cisza sza.
(płacze)
Simba, iwcia77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Samira - naprawde - uspokoj sie
sorry ale jak twój mąż był w szpitalu to nikt ci nie mówił ze masz o tym nie pisać a przecież ta sytuacja do wesołych nie należała ,i tez trzymałam kciuki żeby tam wszystko dobrze poszło przy operacji
a ja mam nic smutnego nie pisać tak ? bo może co przeszkadza ci ze nie kiedy napisze o moim bracie co ??
jest mi przykro (nie zrozumieć mam focha)
idę
miłego dnia dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:20
-
Simba wrote:Po mlynkach, pojawilo sie kolejne trudne pytanie zyciowe: czy jechac do polskiego sklepu po drozdzowke z budyniem i jagodami??
-
iwcia77 wrote:no ty sie napracowalas - zrobilas az 3 - trzeci mi sie podobal
nie smutaj
Czyli jak mam to rozumieć, wygrałam!?iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o przepraszam jak ja mam wybierac ? w sumie 4 prace od 2 osob - zainteresowania konkursem nie bylo. Doceniam prace, ktore zostaly nadeslane i egzekwo wygrywaja Simba z Ivone- prosze tylko ustalic weekendy w ktorych mam sie spodziewac gosciSimba wrote:Mowie Ci! Podlosc wloska nie zna granic.
Simba, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:tz z czym mam się uspokoić ?
sorry ale jak twój mąż był w szpitalu to nikt ci nie mówił ze masz o tym nie pisać a przecież ta sytuacja do wesołych nie należała ,i tez trzymałam kciuki żeby tam wszystko dobrze poszło przy operacji
a ja mam nic smutnego nie pisać tak ? bo może co przeszkadza ci ze nie kiedy napisze o moim bracie co ??
jest mi przykro (nie zrozumieć mam focha)
idę
miłego dnia dla wszystkich
iwcia77, Reni, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość