35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:tz z czym mam się uspokoić ?
sorry ale jak twój mąż był w szpitalu to nikt ci nie mówił ze masz o tym nie pisać a przecież ta sytuacja do wesołych nie należała
a ja mam nic smutnego nie pisać tak ? bo może co przeszkadza ci ze nie kiedy napisze o moim bracie co ??
jest mi przykro (nie zrozumieć mam focha)
idę
miłego dnia dla wszystkich
- Bursztyn napisala ze kamien spadl jej z serca, na co ja ZAZARTOWALAM ze w takim razie nic po nim nie zostalo
- w miedzyczasie Reni napisala (mysle ze tez to byl zart) na zasadzie wielkiego odkrycia ze Religa nie zyje
- ja dla zartow napisalam ze kto teraz przeszczepi Bursztynowi kamien (w sensie serce)
Gdzie jest nawiazanie do Twojej zyciowej tragedii? Gdzie?Bursztyn, Reni, Mega, paszczakin, samira, EwaT, ania.g, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:BISCA napisała:
Mysle, ze Twoja wypowiedz moze zniechecic nasze kochane mamy do wypowiedzi na temat dzieci lub zostawic pawien niesmak.
Skoro moja wypowiedz pozostawia niesmak to dosc ostre wypowiedzi innych osob na forum co pozostawiaja??
Nie bede setny raz tlumaczyc tego co napisalam i co autor mial na mysli ..Ilez mozna
Jak ktos chce jebnac focha niech jebnie ..Jego broszka...wrzuć na luz, laski nie nadanzaja z cztaniem i ustosunkowywuja sie doaktualnie czytanego posta, przynajmniej ja takrobie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:26
iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ja sobie zaraz jebne....kawe
wrzuć na luz, laski ładnie nadanzaja z cztaniem i ustosunkowywuja sie doaktualnie czytanego posta, przynajmniej ja takrobie...
Ja wrzucilam hektar ziemi temu
No i ja sie tez odnosze do aktualnie czytanego postu przeciezmysza1975 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to chyba chodzi o Iwcie.. bo moje komenty skromne.. raccoon siedzi z chrupkami
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ja tez , wiec istnieje obawa , ze ten temat pociagniemy jeszcze z jakies 15 stron az wszystkie doczytaja i bedzie po sprawieMega wrote:ja sobie zaraz jebne....kawe
wrzuć na luz, laski nie nadanzaja z cztaniem i ustosunkowywuja sie doaktualnie czytanego posta, przynajmniej ja takrobie...
kapturnica, Reni, Mega, mysza1975, BISCA, mama78 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o przepraszam jak ja mam wybierac ? w sumie 4 prace od 2 osob - zainteresowania konkursem nie bylo. Doceniam prace, ktore zostaly nadeslane i egzekwo wygrywaja Simba z Ivone- prosze tylko ustalic weekendy w ktorych mam sie spodziewac gosci
iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
no uzbroj sie w cierpliwosc , bo jeszcze dorka nie czytala, zanet, mandragora...moze sie zdarzyc ze sie czkawka odbije za 100 stronkapturnica wrote:To ja se jebne chyba ekspresso coby nie zejsc wczesniej
Mega, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość