35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:za dużo łyknęła http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b50d1b19412.jpg
FOCH zNOW BRAK ROWNOUPRAWNIENIA!!!iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a mnie ciekawi jedna rzecz...pytanie skierowane do dziewczat ze stolicy , wrocka i krakowa...czy wy czesto widujecie celebrytow ??? no jakos mnie to ciekawi np. Renia idzie sobie po zakupy a przed nia stoi np Karolak po bulki...hm ja z gdanska - nigdy nikogo w zyciu nie spotkalam...ale pojechalam kilka lat temu do Paryza z Alojzem i natknelam sie na T. Kota
- zachowalam sie jak kretynka , bom nie przyzwyczajona ,do tego po 2 piwkach...no i wyszlo jak wyszlo
samira, kapturnica, Mega, Simba, Iwone, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jezzzzu, wyjdzie czlowiek troche do realnego swiata, a tu 3 zamachy stanu jak wroci..
ja proponuje wszytkim poluznic warkoczyk.. moze porozmawiajmy o czyms innym, bo niektorym moze zylka strzelic..
samochod mi plami.. takie malutkie plamienie, obstawiam, ze spod skrzyni biegow.. czy jak wrzuce do zbiornika oleju dupka lub luteine to przestanie?
a to rodzaj żeński ?? to może to zagnieżdżenie to luteina bardziej pomoże bo naturalna a dupek zawsze będzie dupkiem i za to jeszcze syntetycznymMega, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no oleju ilosc jest normalna, bo jak stwierdzilam plamienia, to sie balam ze wybyl.
ale nie, jest. Mysle, ze jakas gumka pekla w skrzyni, czy do skrzyni olej silnikowy dochodzi? bo plamy na bank tluste..
do skrzyni to olej tzw przekladniowy .I w skrzyni jest inacvzej bys biegow nie zmienila..A jak zmieniasz biegi to nie masz zadnych roznic..Np ,ze ciezko wysprzeglic czy cus???
Moze ci uszczelka prdykla i cieknie..Obawiam sie ,ze mechanik cie nie minie..Bo mozesz zatrzec skrzynie a wtedy to po zawodach..Cala skrzynia moze zdrowo kosztowac... -
nie, ale prawie spuscilam z niedowierzania
, poza tym bylam z mezem
-niewypadalo
paszczakin wrote:rzucilas sie mu na szyje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:01
kapturnica, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a mnie ciekawi jedna rzecz...pytanie skierowane do dziewczat ze stolicy , wrocka i krakowa...czy wy czesto widujecie celebrytow ??? no jakos mnie to ciekawi np. Renia idzie sobie po zakupy a przed nia stoi np Karolak po bulki...hm ja z gdanska - nigdy nikogo w zyciu nie spotkalam...ale pojechalam kilka lat temu do Paryza z Alojzem i natknelam sie na T. Kota
- zachowalam sie jak kretynka , bom nie przyzwyczajona ,do tego po 2 piwkach...no i wyszlo jak wyszlo
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:pośrednio tak jest , nie osobiście ,co zrobisz nic nie zrobisz tak mam ,mimo ze to może i żart
ale nie bój się czytam ze zrozumieniem
powtórzę się
bardziej mi chodziło ze sama piszesz smutne rzeczy a mnie upominasz ze tak robię
Amen ,koniec pieśni
Tak, chcialabys koniec piesni...
Ze kto Cie upomina?
Strona 5093Simba wrote:To prawda. I musze naprawde ja pochwalic, gdyz juz od dluzszego czasu nie przynosila nam "dobrych" wiesci z Uwagi i Super ExpressuReni wrote:Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
to przykre co Cię spotkało ale nie możesz tak każdej sytuacji czy wpisów na forum porównywać do tego. Tylko się zadręczasz
Mnie sie wydaje, ze najbardziej boli Cie to, jesli ktos nie zareaguje na Twoj wpis. Tylko czasem naprawde nie wiadomo jak reagowac?
AmenWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:02
samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken kaptur, normalnie imponujesz mi- przyjedziesz naprawic mi uszczylke? Mozesz przyjechac odebrac meza przy okazji..
a przy jezdzie nie ma zadnej roznicy.. z letka swiszcze czasami, ale mysle, ze to od czegos innego..
No ajk sie samemu jezdzi to troche czlowiek nabywa wiedzy....Nie pociesze , jesli to uszczelka to musza rozkrecic skrzynie biegow zmienic dac nowy olej i zaklozyc,.,,Taki domorosly mechanik moze nie dac rade,,
Przypomnialas mi sytuacje jak jebnal mi pasek klinowy w maluchu i zeby ejchac dalej zuzylam rajtki mojej matki..Mina znajomych bezcenna
Ale co ci swiszcze???Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:sporo
pracuję niedaleko mekki celebrytów więc widuję ich z okna
a w czasach dzieciakowych w sklepie spotykałam Klosa, Pana Jape i Kryszaka
swego czasu widziałam pare razy Segalaiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ja jak widzę kogoś znanego to udaję, że go nie widzę hahaa a w duchu.. jej to on, to ona ;-)hahah
raz tylko wziełam autograf od Pana Wojciecha Pokory.. podeszłam i poprosiłam
"Marysia da mi autograf"
Uśmiechnął się i dałkapturnica, Simba, iwcia77, paszczakin, Mega, moremi, samira, Bursztyn, Elfik, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
no wlasnie tak myslalam , ze jak ktos obyty to nie robi to na nim wrazenia . Kurcze czasami tak mysle sobie ze gdybym go spotkala gdzies w polandii to pewnie bym sie zachowala inaczej , ale kurde - w Paryzu? to juz bylo dla mnie za wiele
potem okazalo sie ze krecili " ninie" w Paryzu
. no ale dal sie sfotografowac, wiec pamiatak jest
a jak kreca seriale to jest jakies zamieszanie w wawie?
Reni wrote:sporo
pracuję niedaleko mekki celebrytów więc widuję ich z okna
a w czasach dzieciakowych w sklepie spotykałam Klosa, Pana Jape i Kryszaka
swego czasu widziałam pare razy SegalaSimba, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja jak widzę kogoś znanego to udaję, że go nie widzę hahaa a w duchu.. jej to on, to ona ;-)hahah
raz tylko wziełam autograf od Pana Wojciecha Pokory.. podeszłam i poprosiłam
"Marysia da mi autograf"
Uśmiechnął się i dałiwcia77, Reni, Mega, Elfik, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość