X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah

proponuję łyknąć po 2 tabletki http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cc92038ce69.jpg
    2 to mało .chyba ze dwie rano i tyleż samo wieczorem :)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    za dużo łyknęła http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b50d1b19412.jpg
    eyy ale patrzaj..2do 1walenie gruchy i konia dla facetow a dla bab tylko czochranie bobra....
    FOCH zNOW BRAK ROWNOUPRAWNIENIA!!!

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    za dużo łyknęła http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b50d1b19412.jpg
    ooo to też niezłe jest :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie ciekawi jedna rzecz...pytanie skierowane do dziewczat ze stolicy , wrocka i krakowa...czy wy czesto widujecie celebrytow ??? no jakos mnie to ciekawi np. Renia idzie sobie po zakupy a przed nia stoi np Karolak po bulki...hm ja z gdanska - nigdy nikogo w zyciu nie spotkalam...ale pojechalam kilka lat temu do Paryza z Alojzem i natknelam sie na T. Kota :D - zachowalam sie jak kretynka , bom nie przyzwyczajona ,do tego po 2 piwkach...no i wyszlo jak wyszlo :)

samira, kapturnica, Mega, Simba, Iwone, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jezzzzu, wyjdzie czlowiek troche do realnego swiata, a tu 3 zamachy stanu jak wroci..
    ja proponuje wszytkim poluznic warkoczyk.. moze porozmawiajmy o czyms innym, bo niektorym moze zylka strzelic..

samochod mi plami.. takie malutkie plamienie, obstawiam, ze spod skrzyni biegow.. czy jak wrzuce do zbiornika oleju dupka lub luteine to przestanie?

a to rodzaj żeński ?? to może to zagnieżdżenie to luteina bardziej pomoże bo naturalna a dupek zawsze będzie dupkiem i za to jeszcze syntetycznym :P

Mega, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no oleju ilosc jest normalna, bo jak stwierdzilam plamienia, to sie balam ze wybyl.
    ale nie, jest. Mysle, ze jakas gumka pekla w skrzyni, czy do skrzyni olej silnikowy dochodzi? bo plamy na bank tluste..

do skrzyni to olej tzw przekladniowy .I w skrzyni jest inacvzej bys biegow nie zmienila ;)..A jak zmieniasz biegi to nie masz zadnych roznic..Np ,ze ciezko wysprzeglic czy cus???
    Moze ci uszczelka prdykla i cieknie..Obawiam sie ,ze mechanik cie nie minie..Bo mozesz zatrzec skrzynie a wtedy to po zawodach..Cala skrzynia moze zdrowo kosztowac...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bo sie wstydze :P
    paszczakin wrote:
    pisz co zrobilas!

Mega, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pisz co zrobilas!
    biegusiem ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, ale prawie spuscilam z niedowierzania :D, poza tym bylam z mezem :)-niewypadalo ;D
    paszczakin wrote:
    rzucilas sie mu na szyje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:01

kapturnica, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa ile stron
    chcecie na siłe tą 6000 wydusić ;)

Mega, kapturnica, Reni, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a mnie ciekawi jedna rzecz...pytanie skierowane do dziewczat ze stolicy , wrocka i krakowa...czy wy czesto widujecie celebrytow ??? no jakos mnie to ciekawi np. Renia idzie sobie po zakupy a przed nia stoi np Karolak po bulki...hm ja z gdanska - nigdy nikogo w zyciu nie spotkalam...ale pojechalam kilka lat temu do Paryza z Alojzem i natknelam sie na T. Kota :D - zachowalam sie jak kretynka , bom nie przyzwyczajona ,do tego po 2 piwkach...no i wyszlo jak wyszlo :)
    ja z Kato i tez widziałam ,może to nie celebryta ale znany Ireneusz Dudek i jeszcze jak kiedyś w McDonalds pracowałam do był u nas Ivan Komarenko (nie każdemu on się podoba ale ja twierdzę ze jest bardzo przystojnym facetem,wygląda duzooo lepiej jak w telewizji) niestety nie stałam wtedy przy kasie tylko na kuchni :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    pośrednio tak jest , nie osobiście ,co zrobisz nic nie zrobisz tak mam ,mimo ze to może i żart
    ale nie bój się czytam ze zrozumieniem
    powtórzę się
    bardziej mi chodziło ze sama piszesz smutne rzeczy a mnie upominasz ze tak robię
    Amen ,koniec pieśni :)

Tak, chcialabys koniec piesni...
    Ze kto Cie upomina?

Strona 5093
    Simba wrote:
    To prawda. I musze naprawde ja pochwalic, gdyz juz od dluzszego czasu nie przynosila nam "dobrych" wiesci z Uwagi i Super Expressu ;)
    Strona 5096
    Reni wrote:
    Boże Samira jakby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem.. nie ma co gdybać, bo nasuwa się pytanie dlaczego nie trafił?
    to przykre co Cię spotkało ale nie możesz tak każdej sytuacji czy wpisów na forum porównywać do tego. Tylko się zadręczasz :-(
    <3

Mnie sie wydaje, ze najbardziej boli Cie to, jesli ktos nie zareaguje na Twoj wpis. Tylko czasem naprawde nie wiadomo jak reagowac?
    Amen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:02

samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken kaptur, normalnie imponujesz mi- przyjedziesz naprawic mi uszczylke? Mozesz przyjechac odebrac meza przy okazji..

a przy jezdzie nie ma zadnej roznicy.. z letka swiszcze czasami, ale mysle, ze to od czegos innego..

No ajk sie samemu jezdzi to troche czlowiek nabywa wiedzy....Nie pociesze , jesli to uszczelka to musza rozkrecic skrzynie biegow zmienic dac nowy olej i zaklozyc,.,,Taki domorosly mechanik moze nie dac rade,,
    Przypomnialas mi sytuacje jak jebnal mi pasek klinowy w maluchu i zeby ejchac dalej zuzylam rajtki mojej matki..Mina znajomych bezcenna

Ale co ci swiszcze???

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zdecydowanie zenski- moja Suzi. Mowisz beda Suziatka?

kto wie kto wie ,jak ją samą na miasto wypuszczałaś ,bez przyzwoitki ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sporo
    pracuję niedaleko mekki celebrytów więc widuję ich z okna :-)
    a w czasach dzieciakowych w sklepie spotykałam Klosa, Pana Jape i Kryszaka :-)
    swego czasu widziałam pare razy Segala
    W segala tzra bylo czyms prdolnac, za znecanie ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz jakich on miał ochroniarzy!
    3 schaby go chroniły!
    kapturnica wrote:
    W segala tzra bylo czyms prdolnac, za znecanie ;)

Mega, iwcia77, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz jakich on miał ochroniarzy!
    3 schaby go chroniły!
    bo to taka meska cipa...Kazdy facet ktory zneca sie nad slabszymi to meska cipa :)

Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak widzę kogoś znanego to udaję, że go nie widzę hahaa a w duchu.. jej to on, to ona ;-)hahah

raz tylko wziełam autograf od Pana Wojciecha Pokory.. podeszłam i poprosiłam
    "Marysia da mi autograf" :-D

Uśmiechnął się i dał :-)

kapturnica, Simba, iwcia77, paszczakin, Mega, moremi, samira, Bursztyn, Elfik, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tak myslalam , ze jak ktos obyty to nie robi to na nim wrazenia . Kurcze czasami tak mysle sobie ze gdybym go spotkala gdzies w polandii to pewnie bym sie zachowala inaczej , ale kurde - w Paryzu? to juz bylo dla mnie za wiele :) potem okazalo sie ze krecili " ninie" w Paryzu :D. no ale dal sie sfotografowac, wiec pamiatak jest :)

a jak kreca seriale to jest jakies zamieszanie w wawie?
    Reni wrote:
    sporo
    pracuję niedaleko mekki celebrytów więc widuję ich z okna :-)
    a w czasach dzieciakowych w sklepie spotykałam Klosa, Pana Jape i Kryszaka :-)
    swego czasu widziałam pare razy Segala

Simba, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja jak widzę kogoś znanego to udaję, że go nie widzę hahaa a w duchu.. jej to on, to ona ;-)hahah

raz tylko wziełam autograf od Pana Wojciecha Pokory.. podeszłam i poprosiłam
    "Marysia da mi autograf" :-D

Uśmiechnął się i dał :-)
    Ojjj marysia...to byla zajeVista rola.. A zawartosc cukruw cukrze i jazda na rowerkuz siateczkami wiszacymi po szprychy

iwcia77, Reni, Mega, Elfik, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4935 4936 4937 4938 4939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ