X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja jak widzę kogoś znanego to udaję, że go nie widzę hahaa a w duchu.. jej to on, to ona ;-)hahah

raz tylko wziełam autograf od Pana Wojciecha Pokory.. podeszłam i poprosiłam
    "Marysia da mi autograf" :-D

Uśmiechnął się i dał :-)
    Ja tutaj dwukrotnie spotkalam premiera Belgii - raz nam sie uklonil bo tak szlismy w jego strone z otwartymi gebami :) I raz ksiecia Filipa zanim zostal krolem :)
    W Rzymie kiedys Tuska i raz lecialam z Hiszpanii z Kazikiem Staszewskim, no to od niego nie moglam nie wziac autografu :)

kapturnica, iwcia77, moremi, Reni, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja se tez sama jezdze.. ale jak sie co zepsuje, to mam taki numer telefonu i wtedy pan przyjezdza, a ja sobie moge myslec, co bym na obiad zjadla..

i tym klimacie odpowiena pna pytanie- samochod mi swiszcze.. jakos tak z prawej z tyly, ale nie zawsze..

Mozesz miec poprostu duzo syfu w nadkolu ;) Brud , piasek i czasem rpzez to swiszczec moze.. ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojjj marysia...to byla zajeVista rola.. A zawartosc cukruw cukrze i jazda na rowerkuz siateczkami wiszacymi po szprychy
    pisze sie zajebista

Simba, Reni, Pusurek, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    pisze sie zajebista
    Jak mozesz tak przeklinac ? 036.gif

iwcia77, Simba, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    znaczy co- sugerujesz, ze ja syfiara jestem? ze brud az swiszczy?

FOCH!
    Ze nadkole syfiaste ;) U mnie tak lubialo swiszczec jak po zimie ujowo domylam auto albo jezdzilam po zadupiach;)
    A teraz sie przekonam czy kolejny woz tez tak bedzie mial Przedemna pierwsza zima z nim..Czuje sie jak cnotka niewydymka ;)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mnie sie wydaje, ze najbardziej boli Cie to, jesli ktos nie zareaguje na Twoj wpis. Tylko czasem naprawde nie wiadomo jak reagowac?
    Amen
    nie absolutnie nie Simba

boli mnie jak ktoś żartuje na tematy medyczne (ciężko to konkretnie określić)

i wiele razy mi zwracałaś uwagę na to ze napisałam o jakieś tragedii gdzie powtarzam,wiele dziewczyn czasami o takich pisze

dobra koniec

i musicie mi wybaczyć ze często nie mam takich humorów jak większość z was :)

ale lubię tu być :D

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jest i to duże :-)

przyopomniało mi się a propo seriali
    pamiętam jak w mojej poprzedniej firmie wynajęli część budynku i kręcili serial z Karolakiem ;-)
    no i na czas ujęć mieliśmy siedzieć cicho w pokojach.. jakaś filmowa stewardesa na nas syczała jak było za głośno hahaha
    i akcja
    kręcili ujęcie, że koleś z windy wychodzi..oczywiście windy poblokowane ..więc zanim ustawili no to chłopaczyna stoi w tej windzie a my zeszliśmy z kumplami na papieroska..a że w ochronie akurat siedział nasz znajomy to dorwaliśmy się do jego konsoli z monitoringiem
    no i akcja stoi koleś w windzie tzn oparty o ścianę czeka aż zaczną kręcić ujęcie hahah.. cisza na planie
    my to widzimy na monitorku w ochronie... nie myśląc długo wzięłam mikrofon i takim głosem z zaświatów mówię.. prooooszę nie opierać się o ścianę.. ale takim grobowym
    hahah
    koleś akurat oparł się o głośnik.. odskoczył jak oparzony.. mina jego bezcenna.. rozgląda się o co chodzi..
    oczywiście musieli kręcić od nowa hahaa2.gif
    Ty to jesteees, mowie ci :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    romalnie satyr ze mnie wychodzi haha
    Simba wrote:
    Ty to jesteees, mowie ci :)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie absolutnie nie Simba

boli mnie jak ktoś żartuje na tematy medyczne (ciężko to konkretnie określić)

i wiele razy mi zwracałaś uwagę na to ze napisałam o jakieś tragedii gdzie powtarzam,wiele dziewczyn czasami o takich pisze

dobra koniec

i musicie mi wybaczyć ze często nie mam takich humorów jak większość z was :)

ale lubię tu być :D
    Ja ci wybaczam - po prostu masz za krotkie wlosy, zeby poluzowac warkocze :-P

kapturnica, paszczakin, Reni, samira, Bursztyn, Mega, mysza1975, Sabina, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jacie - to masz tam wesolo w tej naszej stolycy :D :D - co tam dalej ci sie przypomina? pisz , pisz- to mnie zawsze ciekawilo :D
    Reni wrote:
    jest i to duże :-)

przyopomniało mi się a propo seriali
    pamiętam jak w mojej poprzedniej firmie wynajęli część budynku i kręcili serial z Karolakiem ;-)
    no i na czas ujęć mieliśmy siedzieć cicho w pokojach.. jakaś filmowa stewardesa na nas syczała jak było za głośno hahaha
    i akcja
    kręcili ujęcie, że koleś z windy wychodzi..oczywiście windy poblokowane ..więc zanim ustawili no to chłopaczyna stoi w tej windzie a my zeszliśmy z kumplami na papieroska..a że w ochronie akurat siedział nasz znajomy to dorwaliśmy się do jego konsoli z monitoringiem
    no i akcja stoi koleś w windzie tzn oparty o ścianę czeka aż zaczną kręcić ujęcie hahah.. cisza na planie
    my to widzimy na monitorku w ochronie... nie myśląc długo wzięłam mikrofon i takim głosem z zaświatów mówię.. prooooszę nie opierać się o ścianę.. ale takim grobowym
    hahah
    koleś akurat oparł się o głośnik.. odskoczył jak oparzony.. mina jego bezcenna.. rozgląda się o co chodzi..
    oczywiście musieli kręcić od nowa hahaa2.gif

Reni, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    romalnie satyr ze mnie wychodzi haha
    I spr sie powiedzenie warszawiaki to cFFaniaki , coby sie nikt znow nie obrazil i fochem nie prdolnal dodam ze krakusy to centusie...

Swoja droga nie doszli kto chlopoka bidoka tak wystrachal? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:25

iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja ci wybaczam - po prostu masz za krotkie wlosy, zeby poluzowac warkocze :-P
    hahaha tym razem muszę przyznać ci rację :P

iwcia77, Simba, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos kontaktow z celebrytami, to ja kiedys bylam z mama we Warszawie jak bylam mala, na przedstawieniu Pan Kleks w Kosmosie. No i w pewnym momencie zerwalam sie z siedzenia i pobieglam na scene do Fraczewskiego, zanim matka zdolala mnie zatrzymac i mowie mu: "Panie Kleksie! Alojzy ukradl Panu ksiege!", a on: "Zaraz go zalatwie" :)

Reni, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Pusurek, samira, Bursztyn, Elfik, Mega, mysza1975, Sabina, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheheh Simba juz w dziecinstwie sie kablowalo widze ;) :P 01icon_lol2.gif

iwcia77, Pusurek, Elfik, Mega, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    heheheheh Simba juz w dziecinstwie sie kablowalo widze ;) :P 01icon_lol2.gif
    Jeszcze jak!!!
    Ale teraz przynajmniej za kase :-P

kapturnica, iwcia77, Elfik, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jeszcze jak!!!
    Ale teraz przynajmniej za kase :-P
    No sie czlowiek wycwfania z wiekiem..Kiedys w dobrej wierze dzis dla kasiorki :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    chuop wlasnie zadzwonil, umowil moja Suzie do warsztatu za tydzien.. to zajrze jeszcze w miedzy czasie pod te nadkola, ale nie sadze, bo ofrołdow nie uprawialam ostatnio..z drugiej strony automatyczna myjnia to chyba nadkola dobrze nie umyje, wiec moze jaki stare brudy tam siedza..
    To tak nie widac zawsze..Moze byc rowniez brud na tarczy pod kolem.... Wystarczy ,ze mechanikowi powiesz to sprawdzi..
    a JA z kolei nie mam jakos do automatycznej myjni zaufania..Reczna to reczna samemu dojdziesz gdzie chcesz...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam autograf od

Krzyśka Krawczyka -miał koncert u nas na osiedlu
    Jolki Kwaśniewskiej z 2000 roku po akcji Różowa Wstążka
    od Anny Polony,Anny Dymnej,Jerzego Treli po spektaklu w Teatrze Rozrywki "Damy i Huzary"
    po Walentynkach parę lat temu w SCC od Oliwiera Janiaka i Grażyny Wolszczak
    potem od kśki Cichopek i Edyty Herbuś

a kiedyś w urzędzie miasta był ten co Mam Talenta wygrał Marcin Wyrostek mam autograf i zdjęcie z nim :) mój G wtedy go poprosił zeby zszedł bo mieli bankiet parę pieter wyżej i zszedł :)

no i z paroma osobami co wymieniłam wyżej tez mam zdjęcia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:38

kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zacne

jeszzce mi się przypomniało.. stałam w recepcji obok Gortata .. szkoda, że foty sobie nie zrobiłam :-) sięgałam mu do no .. do pachy?
    takiemu można na stojąco ;-)
    A jak masz plaska glowe, to bedzie mial jeszcze stolik na piwko ;)

kapturnica, Reni, Bursztyn, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole, ale macie tempo.
    Ja raczej nie napadywuje celebrytow, w Sopocie w wakacje ich od metra sie wala. Chlop to co innego, jara sie na maxa. Kiedys odciagalam go na lotnisku od Dody, bo czekala z nami na bagaz przy tasmie, a on koniecznie chcial aufograf ;-) Ale na Chodakowska to bym sie rzucila!

kapturnica, Reni, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4936 4937 4938 4939 4940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ