35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja jak widzę kogoś znanego to udaję, że go nie widzę hahaa a w duchu.. jej to on, to ona ;-)hahah
raz tylko wziełam autograf od Pana Wojciecha Pokory.. podeszłam i poprosiłam
"Marysia da mi autograf"
Uśmiechnął się i dałI raz ksiecia Filipa zanim zostal krolem
W Rzymie kiedys Tuska i raz lecialam z Hiszpanii z Kazikiem Staszewskim, no to od niego nie moglam nie wziac autografukapturnica, iwcia77, moremi, Reni, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja se tez sama jezdze.. ale jak sie co zepsuje, to mam taki numer telefonu i wtedy pan przyjezdza, a ja sobie moge myslec, co bym na obiad zjadla..
i tym klimacie odpowiena pna pytanie- samochod mi swiszcze.. jakos tak z prawej z tyly, ale nie zawsze..
Mozesz miec poprostu duzo syfu w nadkoluBrud , piasek i czasem rpzez to swiszczec moze..
-
paszczakin wrote:znaczy co- sugerujesz, ze ja syfiara jestem? ze brud az swiszczy?
FOCH!U mnie tak lubialo swiszczec jak po zimie ujowo domylam auto albo jezdzilam po zadupiach;)
A teraz sie przekonam czy kolejny woz tez tak bedzie mial Przedemna pierwsza zima z nim..Czuje sie jak cnotka niewydymkaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mnie sie wydaje, ze najbardziej boli Cie to, jesli ktos nie zareaguje na Twoj wpis. Tylko czasem naprawde nie wiadomo jak reagowac?
Amen
boli mnie jak ktoś żartuje na tematy medyczne (ciężko to konkretnie określić)
i wiele razy mi zwracałaś uwagę na to ze napisałam o jakieś tragedii gdzie powtarzam,wiele dziewczyn czasami o takich pisze
dobra koniec
i musicie mi wybaczyć ze często nie mam takich humorów jak większość z was
ale lubię tu być
-
Reni wrote:jest i to duże
przyopomniało mi się a propo seriali
pamiętam jak w mojej poprzedniej firmie wynajęli część budynku i kręcili serial z Karolakiem
no i na czas ujęć mieliśmy siedzieć cicho w pokojach.. jakaś filmowa stewardesa na nas syczała jak było za głośno hahaha
i akcja
kręcili ujęcie, że koleś z windy wychodzi..oczywiście windy poblokowane ..więc zanim ustawili no to chłopaczyna stoi w tej windzie a my zeszliśmy z kumplami na papieroska..a że w ochronie akurat siedział nasz znajomy to dorwaliśmy się do jego konsoli z monitoringiem
no i akcja stoi koleś w windzie tzn oparty o ścianę czeka aż zaczną kręcić ujęcie hahah.. cisza na planie
my to widzimy na monitorku w ochronie... nie myśląc długo wzięłam mikrofon i takim głosem z zaświatów mówię.. prooooszę nie opierać się o ścianę.. ale takim grobowym
hahah
koleś akurat oparł się o głośnik.. odskoczył jak oparzony.. mina jego bezcenna.. rozgląda się o co chodzi..
oczywiście musieli kręcić od nowaiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:nie absolutnie nie Simba
boli mnie jak ktoś żartuje na tematy medyczne (ciężko to konkretnie określić)
i wiele razy mi zwracałaś uwagę na to ze napisałam o jakieś tragedii gdzie powtarzam,wiele dziewczyn czasami o takich pisze
dobra koniec
i musicie mi wybaczyć ze często nie mam takich humorów jak większość z was
ale lubię tu byćkapturnica, paszczakin, Reni, samira, Bursztyn, Mega, mysza1975, Sabina, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
o jacie - to masz tam wesolo w tej naszej stolycy
- co tam dalej ci sie przypomina? pisz , pisz- to mnie zawsze ciekawilo
Reni wrote:jest i to duże
przyopomniało mi się a propo seriali
pamiętam jak w mojej poprzedniej firmie wynajęli część budynku i kręcili serial z Karolakiem
no i na czas ujęć mieliśmy siedzieć cicho w pokojach.. jakaś filmowa stewardesa na nas syczała jak było za głośno hahaha
i akcja
kręcili ujęcie, że koleś z windy wychodzi..oczywiście windy poblokowane ..więc zanim ustawili no to chłopaczyna stoi w tej windzie a my zeszliśmy z kumplami na papieroska..a że w ochronie akurat siedział nasz znajomy to dorwaliśmy się do jego konsoli z monitoringiem
no i akcja stoi koleś w windzie tzn oparty o ścianę czeka aż zaczną kręcić ujęcie hahah.. cisza na planie
my to widzimy na monitorku w ochronie... nie myśląc długo wzięłam mikrofon i takim głosem z zaświatów mówię.. prooooszę nie opierać się o ścianę.. ale takim grobowym
hahah
koleś akurat oparł się o głośnik.. odskoczył jak oparzony.. mina jego bezcenna.. rozgląda się o co chodzi..
oczywiście musieli kręcić od nowaReni, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:romalnie satyr ze mnie wychodzi haha
Swoja droga nie doszli kto chlopoka bidoka tak wystrachal?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:25
iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A propos kontaktow z celebrytami, to ja kiedys bylam z mama we Warszawie jak bylam mala, na przedstawieniu Pan Kleks w Kosmosie. No i w pewnym momencie zerwalam sie z siedzenia i pobieglam na scene do Fraczewskiego, zanim matka zdolala mnie zatrzymac i mowie mu: "Panie Kleksie! Alojzy ukradl Panu ksiege!", a on: "Zaraz go zalatwie"
Reni, kapturnica, iwcia77, paszczakin, Pusurek, samira, Bursztyn, Elfik, Mega, mysza1975, Sabina, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:chuop wlasnie zadzwonil, umowil moja Suzie do warsztatu za tydzien.. to zajrze jeszcze w miedzy czasie pod te nadkola, ale nie sadze, bo ofrołdow nie uprawialam ostatnio..z drugiej strony automatyczna myjnia to chyba nadkola dobrze nie umyje, wiec moze jaki stare brudy tam siedza..
a JA z kolei nie mam jakos do automatycznej myjni zaufania..Reczna to reczna samemu dojdziesz gdzie chcesz... -
nick nieaktualnya ja mam autograf od
Krzyśka Krawczyka -miał koncert u nas na osiedlu
Jolki Kwaśniewskiej z 2000 roku po akcji Różowa Wstążka
od Anny Polony,Anny Dymnej,Jerzego Treli po spektaklu w Teatrze Rozrywki "Damy i Huzary"
po Walentynkach parę lat temu w SCC od Oliwiera Janiaka i Grażyny Wolszczak
potem od kśki Cichopek i Edyty Herbuś
a kiedyś w urzędzie miasta był ten co Mam Talenta wygrał Marcin Wyrostek mam autograf i zdjęcie z nimmój G wtedy go poprosił zeby zszedł bo mieli bankiet parę pieter wyżej i zszedł
no i z paroma osobami co wymieniłam wyżej tez mam zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:38
kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zacne
jeszzce mi się przypomniało.. stałam w recepcji obok Gortata .. szkoda, że foty sobie nie zrobiłamsięgałam mu do no .. do pachy?
takiemu można na stojącokapturnica, Reni, Bursztyn, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pitole, ale macie tempo.
Ja raczej nie napadywuje celebrytow, w Sopocie w wakacje ich od metra sie wala. Chlop to co innego, jara sie na maxa. Kiedys odciagalam go na lotnisku od Dody, bo czekala z nami na bagaz przy tasmie, a on koniecznie chcial aufografAle na Chodakowska to bym sie rzucila!
kapturnica, Reni, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość