35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:faken, na ogloszeniowej grupie u mnie laska sprzedaje zajebisty wozek prawie nowka sztuka ze wszytkimi akcesoriami za 1//5 ceny nowki.. argh, gdyby bylo tak 3 miesiace pozniej...
To widze tez holdujesz tradycji coby nie zapeszac???Ja kupilam woz dopiero w 7mym miesiacu i od niego zaczelam cala wyprawke kompletowac
Ale jak taka okazja to moze warto sie rpzelamac?paszczakin, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken, na ogloszeniowej grupie u mnie laska sprzedaje zajebisty wozek prawie nowka sztuka ze wszytkimi akcesoriami za 1//5 ceny nowki.. argh, gdyby bylo tak 3 miesiace pozniej...
kapturnica, Bursztyn, paszczakin, iwcia77, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
a jescze tfu, tfu trafi ci się końcówka ciązy w szpitalu?
a jaki wózek?iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
a Adamczykiem? nie liczy sie
Bursztyn wrote:mozecie mi wszyscy wskoczyc na rame, ja mam zdjecie z papiezem naszym polskimWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:44
Simba, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a Adamczykiem? nie liczy sie
Kiedys Adamczyk w jakims wywiadzie opowiadal, ze krotko po filmie, wszedl do sklepu ogrodniczego i powiedzial: Poprosze 5 kilo ziemi. Tej ziemi.
kapturnica, Reni, Elfik, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
no weź.. hahaha aSimba wrote:Yhyhyhyhyhhy
Kiedys Adamczyk w jakims wywiadzie opowiadal, ze krotko po filmie, wszedl do sklepu ogrodniczego i powiedzial: Poprosze 5 kilo ziemi. Tej ziemi.
mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Mam w nosie celebrytów. Nie zbieram autografów i w ogóle nie interesuje mnie ich życie. Mieszkam pod Warszawą i też ich spotykam. Najbardziej nie lubię jak się wpieprzają bez kolejki bo im się zdaje że wszystko mogą.
kapturnica, Elfik, paszczakin, Bursztyn, EwaT, Pusurek, iwcia77, samira, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
zgadza się ale prawdziwe gwiazdy są skromne
tyle lat minęło a ja nadal miło wspominam Klosa
ania.g wrote:Mam w nosie celebrytów. Nie zbieram autografów i w ogóle nie interesuje mnie ich życie. Mieszkam pod Warszawą i też ich spotykam. Najbardziej nie lubię jak się wpieprzają bez kolejki bo im się zdaje że wszystko mogą.kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie, to juz nie chodzi o zapeszanie, ostatnio kupilam sobie taki sliczny zestawik grzechotki przytulaka i uchwytu do smoczka, bo na wyprzedazy byly..
ale wozek to juz inna inszosc, ja jestem aktualnie na etapie zastanawiania sie czy z dzieciem wszytko ok (ostatnio kolezanka niewiedzaca mi powiedziala, ze stracila ciaze w tym tygodniu, a w szpitalu jej powiedzieli, ze dziecie juz 2 tydgonie nie zylo). straumila mnie bardzo.. pociesza mnie jedynie, ze chyba bym sie przestala tak chujowo czuc, jakby kartofel tam "nie byl"..
Za tydzien o tej porze bede mnie panikowac (mam nadzieje) bede po badaniach prenatalnych..
Ostatnio snilo mi sie - moze pisalam - ze mialam takie lustro, ze jak sie w nim przegladalam, to widzialam twixy jak na usgCudowne urzadzenie...
kapturnica, Bursztyn, iwcia77, samira, mysza1975, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jakbyś Burszta napisała, że z Natankiem
no to szacun
pozostaje natomiast nierozwiazana kwestia czasu: tylko kurwa, kiedy?Reni, Simba, iwcia77, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zgadza się ale prawdziwe gwiazdy są skromne
tyle lat minęło a ja nadal miło wspominam KlosaDo piet im nie dorastaja
Reni, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość