35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:daj mi troche czasu, Natanek bedzie chrzcil Natanka
pozostaje natomiast nierozwiazana kwestia czasu: tylko kurwa, kiedy?Stówa na waciki temu co zna odpowiedz............
Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie, to juz nie chodzi o zapeszanie, ostatnio kupilam sobie taki sliczny zestawik grzechotki przytulaka i uchwytu do smoczka, bo na wyprzedazy byly..
ale wozek to juz inna inszosc, ja jestem aktualnie na etapie zastanawiania sie czy z dzieciem wszytko ok (ostatnio kolezanka niewiedzaca mi powiedziala, ze stracila ciaze w tym tygodniu, a w szpitalu jej powiedzieli, ze dziecie juz 2 tydgonie nie zylo). straumila mnie bardzo.. pociesza mnie jedynie, ze chyba bym sie przestala tak chujowo czuc, jakby kartofel tam "nie byl"..
Za tydzien o tej porze bede mnie panikowac (mam nadzieje) bede po badaniach prenatalnych..
czasami chujowe samopoczucie ma jednak jakis sens
kapturnica, paszczakin, Simba, moremi, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
albo
http://www.tuvie.com/prevue-fetal-visualization-device-by-melody-shiue/
paszczakin wrote:no wiem, wiem.. ale i tak bym chciala, zeby bylo tydzien pozniej..
takie lustro- kumajcie jaki biznes- jak budke fotograficzna postawic, ktora zaciazona by nie wlazla zobaczyc dzieciaka..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mam w nosie celebrytów. Nie zbieram autografów i w ogóle nie interesuje mnie ich życie. Mieszkam pod Warszawą i też ich spotykam. Najbardziej nie lubię jak się wpieprzają bez kolejki bo im się zdaje że wszystko mogą.
hehe
gdyby nie było tych którzy sie na nich gapia w tvn nie byłoby celebrytów prostemysza1975 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:obawiam sie ze too late....
Jak se bron z drukarki i auto mozna wydruknac to zdjecia ..baaa nawet filmik strzelic z Majkelem bo hologram wyswietla i bedziemy mOOOn łoka tanczycWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:02
Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Phiiiii tera takie cuda ,ze moge miec focie nawet z elvisem
Jak se bron z drukarki i auto mozna wydruknac to zdjecia ..baaa nawet filmik strzelic z Majkelem bo hologram wyswietla i bedziemy mOOOn łoka tanczyc
nie liczy sieBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ktory dzien po ovu masz???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:10
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:18. Nie robilam wczesniej, ale test w 14 pięknie wyszedł, a teraz już drugiej kreski nie widać. W czwartek zobaczymy, ale nie nastawiam się. Fak
Masz piekna wysoka tempke....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:11
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny