35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to miała być lalka dla mojej córci, ale ona chyba jej nie chceiwcia77 wrote:nic , mnie osobiscie bardzo sie podoba
ty sie nic nie martw bo wczoraj moj suwak sie nie podobal, dzisiaj awatar elfika poszedl pod krytyke
normalka 
iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się dziś i jak zwykle nadrabiam. jeśli chodzi o te słoiczki gerbera to drugi raz takiej głupoty nie palnę. Z pierwszym dzieckiem robiłam zupki z dużą ilością mięska i warzyw. Miksowałam to blenderem i dawałam Oliwi jeść i nigdy nie miałam z nią problemów co do jedzenia, nie marudziła i jadła prawie wszystko. Przy drugim dziecku chciałam być wygodniejsza i kupowałam te zupki i inne gerbera, wcinał jak poparzony, tylko później jak trzeba było przejść już na normalne jedzenie to nie chciał bo było słone a nie słodkie jak wszystkie te gówna z gerbera. Ma teraz 10 lat i jest duży problem żeby jadł wszystko to co inni. Najlepiej to kotleciki schabowe,mielone i z piersi z kurczaka. Zupę to tylko żurek a pozostałe to albo chleb z szyneczką albo z czekoladą. A poza tym zabijcie mnie ale nic nie ruszy.żeby miał chodzić głodny. Więc stwierdzam że tym razem na łatwiznę już nie pójdę i od razu jak tylko będzie już można to będę wszystko dawać byle nie słoiczki.EwaT wrote:własnie dałam małemu pierwszy raz łyżeczką troche bananka ze słoiczka gerbera
mina bezcenna
co to jest mama??
troche pluł ale sobie poradził w koncu hehe
kapturnica, Iwone, iwcia77, Mega, Elfik, samira, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
za to obecny awatarek - selfie naszego forum - jest bardziej adekwatny- nawet Ewka na nim dobrze wyszla
Iwone wrote:to miała być lalka dla mojej córci, ale ona chyba jej nie chce
Iwone, Mega, ania.g, Bursztyn, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Czyli pierwszy zakup jakiego dokonam będąc w ciazy to blender

Od razu mi się to skojarzylo z Bledersami i piosenka Ciągnik
nie wiem czemu
iwcia77, Pusurek, Dorka1979, Elfik, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw sumie to możesz sobie kupić detektor tętna płodu, już powoli możesz słyszeć bicie setduszka, piszą że mniej więcej od 12 tygodnia można wyłapać. Ja sobie taki kupiłam co ma wyswietlacz na którym widać ile uderzeń na minutę i jak coś się nie tak czuję to przykładam i od razu spokojniejsza jestem. Chociaż teraz to coraz rzadziej to robię bo Niutka codziennie się już wiercipaszczakin wrote:mega, ja to bym musiala sobie usg domowe zafundowac, zeby byc spokojniejsza
a u nas wiesz- do czasu usg prenatalnego nawet ci zaswiadczenia o ciazy nikt nie da, bo jeszczce sie nie liczy..
czeba czekac..
iwcia77, Mega, Iwone, mysza1975, samira, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
he he zawsze mi ich piosenki poprawiały humor, tak jak Toy Dollsiiwcia77 wrote:a mi punkt "G" - uwielbiam

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
rolada i kapucha?Iwone wrote:ehh, nic takiego. Nie miałam weny i zrobiłam typowy śląski obiadek.
Iwone, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
rosół z makaronemiwcia77 wrote:czyli - kluski slaskie
? - no ja nie wiem jaki to slaski obiadek ...hm
rolada
kapusta czerwona
i oczywiście kluski śląskie
Na deser kawa z kołoczem śląskim
Mega, iwcia77, kapturnica, mysza1975, samira, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja tez wlasnie koce rosol z makaronem- moj Alojz Uwielbia polski rosol, wlosi tez robia , ale nie wiem jakie tam mieso wrzucaja i jakos inaczej doprawiaja , bo w smaku jest inny
Iwone wrote:rosół z makaronem
rolada
kapusta czerwona
i oczywiście kluski śląskie
Na deser kawa z kołoczem śląskim
Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
ja rosół robię za każdym razem inaczej, tak żeby smak nie był zawsze ten sam. Raz robię rosół drobiowy, raz wołowy, innym razem mieszany, do tego czasami daję podroby (serduszka itp.)iwcia77 wrote:ja tez wlasnie koce rosol z makaronem- moj Alojz Uwielbia polski rosol, wlosi tez robia , ale nie wiem jakie tam mieso wrzucaja i jakos inaczej doprawiaja , bo w smaku jest inny

Tak samo kluski raz są białe, innym razem ciemne a jak mam chęć to i te i te
iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH