35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:nic , mnie osobiscie bardzo sie podoba
ty sie nic nie martw bo wczoraj moj suwak sie nie podobal, dzisiaj awatar elfika poszedl pod krytyke
normalka
iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:własnie dałam małemu pierwszy raz łyżeczką troche bananka ze słoiczka gerbera
mina bezcennaco to jest mama??
troche pluł ale sobie poradził w koncu hehekapturnica, Iwone, iwcia77, Mega, Elfik, samira, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
za to obecny awatarek - selfie naszego forum - jest bardziej adekwatny- nawet Ewka na nim dobrze wyszlaIwone wrote:to miała być lalka dla mojej córci, ale ona chyba jej nie chce
Iwone, Mega, ania.g, Bursztyn, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Czyli pierwszy zakup jakiego dokonam będąc w ciazy to blender
Od razu mi się to skojarzylo z Bledersami i piosenka Ciągniknie wiem czemu
iwcia77, Pusurek, Dorka1979, Elfik, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mega, ja to bym musiala sobie usg domowe zafundowac, zeby byc spokojniejsza
a u nas wiesz- do czasu usg prenatalnego nawet ci zaswiadczenia o ciazy nikt nie da, bo jeszczce sie nie liczy..
czeba czekac..
iwcia77, Mega, Iwone, mysza1975, samira, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a mi punkt "G" - uwielbiam
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ehh, nic takiego. Nie miałam weny i zrobiłam typowy śląski obiadek.
Iwone, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:czyli - kluski slaskie
? - no ja nie wiem jaki to slaski obiadek ...hm
rolada
kapusta czerwona
i oczywiście kluski śląskie
Na deser kawa z kołoczem śląskimMega, iwcia77, kapturnica, mysza1975, samira, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja tez wlasnie koce rosol z makaronem- moj Alojz Uwielbia polski rosol, wlosi tez robia , ale nie wiem jakie tam mieso wrzucaja i jakos inaczej doprawiaja , bo w smaku jest innyIwone wrote:rosół z makaronem
rolada
kapusta czerwona
i oczywiście kluski śląskie
Na deser kawa z kołoczem śląskimIwone, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez wlasnie koce rosol z makaronem- moj Alojz Uwielbia polski rosol, wlosi tez robia , ale nie wiem jakie tam mieso wrzucaja i jakos inaczej doprawiaja , bo w smaku jest inny
Tak samo kluski raz są białe, innym razem ciemne a jak mam chęć to i te i teiwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość