X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie zamowilam milion sloiczkow z leklera przez net. Bajka! Ceny tanie, karta zaplacic mozna, do domu za friko przywioza. A ja jak glupia tachalam zawsze te kartony mleka, zwirki dla kota, jakies proszki i inne ciezkie rzeczy. Od tej pory tylko przez net bede zakupiac. ;9

Mega, Dorka1979, kapturnica, iwcia77, EwaT, mysza1975, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez tak robie chociaz mi najlepeiej smakuje mieszany :) ale o serduszkach nie slyszalam...hm brzmi ciekawie :)
    Iwone wrote:
    ja rosół robię za każdym razem inaczej, tak żeby smak nie był zawsze ten sam. Raz robię rosół drobiowy, raz wołowy, innym razem mieszany, do tego czasami daję podroby (serduszka itp.)

Tak samo kluski raz są białe, innym razem ciemne a jak mam chęć to i te i te :D

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Witam się dziś i jak zwykle nadrabiam. jeśli chodzi o te słoiczki gerbera to drugi raz takiej głupoty nie palnę. Z pierwszym dzieckiem robiłam zupki z dużą ilością mięska i warzyw. Miksowałam to blenderem i dawałam Oliwi jeść i nigdy nie miałam z nią problemów co do jedzenia, nie marudziła i jadła prawie wszystko. Przy drugim dziecku chciałam być wygodniejsza i kupowałam te zupki i inne gerbera, wcinał jak poparzony, tylko później jak trzeba było przejść już na normalne jedzenie to nie chciał bo było słone a nie słodkie jak wszystkie te gówna z gerbera. Ma teraz 10 lat i jest duży problem żeby jadł wszystko to co inni. Najlepiej to kotleciki schabowe,mielone i z piersi z kurczaka. Zupę to tylko żurek a pozostałe to albo chleb z szyneczką albo z czekoladą. A poza tym zabijcie mnie ale nic nie ruszy.żeby miał chodzić głodny. Więc stwierdzam że tym razem na łatwiznę już nie pójdę i od razu jak tylko będzie już można to będę wszystko dawać byle nie słoiczki.
    A do przedszkola chodzil?
    Moja corka do 2 roku zycia znala 2 rodzaje zupek, kilka warzyw, troche owocow, generalnie mega ubogie menu. Rosla na typowego niejadka i grymaszaka.
    Poszla do przedszkola,( wtedy juz z alergii wyrosla ) tam zupki od a do z, rozne drugie dania. Troche bylo cyrkow, ale miala przykazane, ze ma przynajmniej sprobowac lyzke albo dwie, a nie, ze od razu : bo ja tego nie lubie ( czytaj nie znam ). Nauczyla sie jesc wszystko. Przepada za warzywami. Teraz trawe bym jej ugotowala i tez by zjadla. ;)
    Nie do konca sloiczkow wina, ale tez kuchni, tej domowej i kazdej innej, gdzie dziecko je.

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wlasnie zamowilam milion sloiczkow z leklera przez net. Bajka! Ceny tanie, karta zaplacic mozna, do domu za friko przywioza. A ja jak glupia tachalam zawsze te kartony mleka, zwirki dla kota, jakies proszki i inne ciezkie rzeczy. Od tej pory tylko przez net bede zakupiac. ;9
    moze mogłas od razu miliona nie kupowac....

Mega, iwcia77, mysza1975, samira, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój własnie wsunął jabłuszko z bananem tym razem z bobovity
    krzywił sie okrutnie, wcale takie słodkie nie było jak od gerbera

Pusurek, Mega, iwcia77, samira, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    moze mogłas od razu miliona nie kupowac....
    A sama zjem!

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mój własnie wsunął jabłuszko z bananem tym razem z bobovity
    krzywił sie okrutnie, wcale takie słodkie nie było jak od gerbera
    Ja wzielam troche takich, troche siakich, bedziem testowac. Gerber tanszy niz Bobo.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tak jeszcze ją zwyzywaj od grubasów

w mordu chcesz?
    a widziałaś kiedyś jak pięknie walenie się na falach unoszą, kołyszą i omiatają płetwami...

no sam wdzięk, a ty tu zaraz od grubasów... ;)

można - wybiórczo szczupłe
    oszczędnie umięsnione
    można? można!

Niuta, kapturnica, Mega, Bursztyn, mysza1975, samira, Sabina, Reni, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- na dniach otrzymam norweskie gacie :D , nie zaplace c£a :) uff, w koncu odblokowali ta paczke :D

Pusurek, Mega, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoiczki mają swoje dobre strony. To nie takie proste kupić warzywa czy owoce nie nafaszerowane jakimś świństwem. Mam nadzieję że te firmy faktycznie trzymają standardy. Przynajmniej na początek to jakieś rozwiązanie.

iwcia77, EwaT, Pusurek, mysza1975, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur- na dniach otrzymam norweskie gacie :D , nie zaplace c£a :) uff, w koncu odblokowali ta paczke :D
    Pijemy! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, jaka jestem zjebana. Kolejny dzien sie konczy, kolejny dzien swistaka. Pielucha, karmienie, spacer, obiad, pielucha, karmienie, spacer, kapiel, kolacja, do lozka. Zero snu w dzien. Zmarszczki zauwazylam nad ustami. Mam kryzys...

Mega, iwcia77, mysza1975, samira, Sabina, Alis, macduska lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jezu, jaka jestem zjebana. Kolejny dzien sie konczy, kolejny dzien swistaka. Pielucha, karmienie, spacer, obiad, pielucha, karmienie, spacer, kapiel, kolacja, do lozka. Zero snu w dzien. Zmarszczki zauwazylam nad ustami. Mam kryzys...
    mam to samo
    przejebane

iwcia77, Pusurek, mysza1975, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    https://www.facebook.com/video.php?v=709642549092544&set=vb.107853735938098&type=2&theater to sa laleczki 8)
    rewelacja!!!! :D

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyzby dopadla was depresja poporodowa??? :-O

mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur,-baby blues??

mysza1975, Pusurek, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rewelacja!!!! :D
    A nozki jakie kurfa zgrabne 8)

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm a mnie dzis bardzo ciagnie podbrzusze , caly dzien Ivo sie wierci jak opetany...:( mam nadzieje ze to normalne ...

mysza1975, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A nozki jakie kurfa zgrabne 8)
    a jak sie ruszaja na tych szpilach :)
    poezja :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby blues mam juz za soba, juz nie becze o byle co. Teraz jestem po prostu zajechana jak kon po westernie i znuzona monotonia. Gdyby nie seriale w TVN to bym nie wiedziala, jaki jest dzien tygodnia ;) Wszystkie one jednakowe, fak.

mysza1975, iwcia77, Mega, kapturnica, Sabina, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

‹‹ 4941 4942 4943 4944 4945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ