35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Jezu, jaka jestem zjebana. Kolejny dzien sie konczy, kolejny dzien swistaka. Pielucha, karmienie, spacer, obiad, pielucha, karmienie, spacer, kapiel, kolacja, do lozka. Zero snu w dzien. Zmarszczki zauwazylam nad ustami. Mam kryzys...
chlopp wroci to znikna, robienie lodow wygladza zmarchy, podobnoPusurek, mysza1975, iwcia77, Mega, Niuta, EwaT, samira, Reni, Simba, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jezu, jaka jestem zjebana. Kolejny dzien sie konczy, kolejny dzien swistaka. Pielucha, karmienie, spacer, obiad, pielucha, karmienie, spacer, kapiel, kolacja, do lozka. Zero snu w dzien. Zmarszczki zauwazylam nad ustami. Mam kryzys...
mysza1975, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
chyba ta rutyna wiecznie to samo dobija jednak trochu
pieluchy , karmienie , mycie spanie , kapanie , i od nowa..Chyba to jest ta ciemna strona macierzynstwa...
Pusur , Ewka dacie rade..Bo jak nie Wy to kto???Taki urok przy dzieciuchach
Swoja droga czasem sie zastanawiam nad tym czy w razie czego dam rade...Heh dobrze ,ze pusur masz corke a ja mlodego , zawsze to jakies rece do pomocy...Zawsze sie mozna nawet na chwile wyrwac do drugiego pokoju i wywrzeszczec..Ja tak robilam jak mlody mi dawal po garach a sis przychodzila mi pomoc..Jak ryja se podarlam spalilam pare fajek to wracalam jak gdyby nigdy nic..................mysza1975, iwcia77, Mega, inessa, samira, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ciekawe dlaczego nad ustami?
chlopp wroci to znikna, robienie lodow wygladza zmarchy, podobnoZe taka kwasna mina. Chlop loda predko nie doczeka, ciagle mnie wnerwia jakos.
iwcia77, Bursztyn, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:chyba ta rutyna wiecznie to samo dobija jednak trochu
pieluchy , karmienie , mycie spanie , kapanie , i od nowa..Chyba to jest ta ciemna strona macierzynstwa...
Pusur , Ewka dacie rade..Bo jak nie Wy to kto???Taki urok przy dzieciuchach
Swoja droga czasem sie zastanawiam nad tym czy w razie czego dam rade...Heh dobrze ,ze pusur masz corke a ja mlodego , zawsze to jakies rece do pomocy...Zawsze sie mozna nawet na chwile wyrwac do drugiego pokoju i wywrzeszczec..Ja tak robilam jak mlody mi dawal po garach a sis przychodzila mi pomoc..Jak ryja se podarlam spalilam pare fajek to wracalam jak gdyby nigdy nic..................
Dyzurny psycholog - ratuj.mysza1975, iwcia77, samira, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez tak robie chociaz mi najlepeiej smakuje mieszany
ale o serduszkach nie slyszalam...hm brzmi ciekawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:45
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mi sie nawet nie chce drzec ryja. Gorzej, z guru mi sie nie chce cwiczyc, a to juz chyba powazny objaw.
Dyzurny psycholog - ratuj.
a nie mozesz pomocy domowej zatrudnic?
to pierwsze co zrobilabym po porodzieMega, samira, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurczę, no czasem człowiek chce zabłysnąć, a nie...
no to skrót
dziś chlałam piwo i kawę zamiast się spracowywac jak kazał ojczulek Sroka, a dziś mi pewnie owu wyznaczy...
OF, nie Sroka oczywiscie..
nie wiem czy tak się zaczyna alkoholizm, bo było już po 12..
co do babyblues, raz na mysl o kolejnej zmianie kolejnej pieluchy zaczęłam się trząść... naprawdę...
dobrze, że się douczałam i mialam raz w tyg wyjście do ludzi bez kaszek, kupek, zupek i pytania, a jak się czuje dzidzia...kapturnica, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kurczę, no czasem człowiek chce zabłysnąć, a nie...
co do babyblues, raz na mysl o kolejnej zmianie kolejnej pieluchy zaczęłam się trząść... naprawdę...
dobrze, że się douczałam i mialam raz w tyg wyjście do ludzi bez kaszek, kupek, zupek i pytania, a jak się czuje dzidzia...
A teraz wyobraz sobie ,ze oprocz dzidzia ktore ma 2, i pol roku masz staruszke w domu, ktora potrzebuje calkowitej opieki 24h na dobe...I zajmujesz sie nia praktycznie sama.Kobbita to taki organizm ,ze zniesie naprawde wiele
Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77, macduska, Madzia78 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Chryste.....
Muszę pogadać z adminem żeby wprowadził taką funkcję na forumkapturnica, Bursztyn, Mega, samira, mysza1975, Simba, Sabina, ania.g, iwcia77, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:deficyt snu potrafi czlowieka wykonczyc
a nie mozesz pomocy domowej zatrudnic?
to pierwsze co zrobilabym po porodziekapturnica, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Balagan mi nie robi, bo ja nie zapierdaczam z odkurzaczam i mopem dzien w dzien.Pusurek wrote:Pani przyjdzie mi posprzatac w sobote. Ale pani cyca za mnie nie da co 2 godziny w nocy...
przestawisz sie chwilowo na nocny tryb, a w dzien bedziesz odsypac, a pani zapierdalac w domu
ostatnio chlop Ci mial kupic autko? no to niech kupia pania na te pare(nascie) miesiecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:51
Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość