X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

dobrze, że się douczałam i mialam raz w tyg wyjście do ludzi bez kaszek, kupek, zupek i pytania, a jak się czuje dzidzia...
    Mi tam nie robi wyjscie do ludzi, moglabym chodzic do pracy, kolezanka na mnie czeka, zebym jej pomogla z uczniem, ale jestem zwyczajnie zbyt zmeczona, zeby gadac inteligentnie z ludzmi, a nieinteligentnie nie chce.

Mega, mysza1975, samira, Sabina, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlatego ja mam mało zmarch ;)
    czekalam na Ciebie, wiedzac ze na pewno poswiadczysz prawdziwosc tej teorii :)

Mega, mysza1975, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta to nie takie proste..Jeszcze jak ktos toleruje obca osobe w domu to gitara..Ale ja nie wyobrazalabym sobie jakiejs baby grzebiacejmi po szafkach...Czy pioracej moje brudy...A zwl zajm sie moim dzieckiem..Dlatego wiekszosc mlodych mamusiek pada na ryjca 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 18:53

Mega, Pusurek, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a dlaczego tylko w sobote?
    przestawisz sie chwilowo na nocny tryb, a w dzien bedziesz odsypac, a pani zapierdalac w domu
    ostatnio chlop Ci mial kupic autko? no to niech kupia pania na te pare(nascie) miesiecy
    A kto bedzie z Adasiem, jak ja bede miala relaks, a pani jechala na szmacie? Musialabym sciagnac jakies litry mleka, zeby sie od cyca na pare godzin odczepil. A przy halasie odkurzacza nie zasne, to inna sprawa. ;)
    Przejebana sytuacja.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Burszta to nie takie proste..Jeszcze jak ktos toleruje obca osobe w domu to gitara..Ale ja nie wyobrazalabym sobie jakiejs baby grzebiacejmi po szafkach...Czy pioracej moje brudy...A zwl zajm sie moim dzieckiem..Dlatego wiekszosc mlodych mamusiek pada na ryjca 8)
    Do dziecka nie, do szmaty tak.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Burszta to nie takie proste..Jeszcze jak ktos toleruje obca osobe w domu to gitara..Ale ja nie wyobrazalabym sobie jakiejs baby grzebiacejmi po szafkach...Czy pioracej moje brudy...A zwl zajm sie moim dzieckiem..

eeee...
    i co takiego wygrzebie z tej szafki? wibrator? ;)
    no bez przesady, pani moze poprasowac, posprzatac, obiad ugotowac, pozmywac(jak zmywarki nie ma) i mnostwo roznych nnych rzeczy.
    A dlaczego ma sie dzieckiem nie zajac? Mowie o zaufanej, poleconej osobie
    kapturnica wrote:
    Dlatego wiekszosc mlodych mamusiek pada na ryjca 8)
    na wlasne zyczenie (pomijam sytuacje kiedy nie ma na taka pania funduszy)

Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A kto bedzie z Adasiem, jak ja bede miala relaks, a pani jechala na szmacie? Musialabym sciagnac jakies litry mleka, zeby sie od cyca na pare godzin odczepil. A przy halasie odkurzacza nie zasne, to inna sprawa. ;)
    Przejebana sytuacja.
    wymyslasz teraz, dogracie sobie grafik tak zeby relaks nie kolidowal ze szmata, Pusur! No! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:01

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A malo sie slyszy , ze pomoc domowa uwiodla pracodawce w czasie kiedy zona zaj sie malenstwem..Jeszcze by se sodomie gomorie sciagla do domu =D

mysza1975, EwaT, Mega, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A malo sie slyszy , ze pomoc domowa uwiodla pracodawce w czasie kiedy zona zaj sie malenstwem..Jeszcze by se sodomie gomorie sciagla do domu =D
    przeciez nie musi mlodej babki, taka po 50 tce tez sie nada :)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na wlasne zyczenie (pomijam sytuacje kiedy nie ma na taka pania funduszy)
    moze i na wlasne.Ale ja bym tolerowala tylko wlasna siostre , ktora by gotowala czy sprzatala..A ,ze ona sie raczej sprzataniem nie zajmie u mnie to odpada ehhehehe

A widzisz a jakby ten wibrator sie jej spodobal i se o wziela ???Jak potem życ?no jak???

Mega, Bursztyn, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ojj te to dopiero nie wyzyte sa 01icon_lol2.gif
    takiej mozna zarzucic gazete na glowe i za ojczyzne 2flaga.gif

mysza1975, Mega, Bursztyn, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam się, że ja na takich obcasach nie umiem chodzić!
    wow
    kapturnica wrote:
    https://www.facebook.com/video.php?v=709642549092544&set=vb.107853735938098&type=2&theater to sa laleczki 8)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przypomne ci to jak już bedziesz po 50...

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe wibrator wraca jak bumerang ;) :P

kapturnica, samira, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wymyslasz teraz, dogracie sobie grafik tak zeby relaks nie kolidowal ze szmata, Pusur! No! :)
    Pani wzieta jest w tajemnicy przed chlopem, on by strzelil focha, ze ktos mu w domu sprzata, jak on sam moze. Pani ma 60 +lat, jest Czeczenka, nie jest od gotowania ani od dzieci. A zaufanych poleconych osob do dziecka nie ma. Ja nie mieszkam w stolycy tylko na wsi, tu ciezko o nianie na wieczor.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przypomne ci to jak już bedziesz po 50...
    jak dociagne ;)

kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pani wzieta jest w tajemnicy przed chlopem, on by strzelil focha, ze ktos mu w domu sprzata, jak on sam moze. Pani ma 60 +lat, jest Czeczenka, nie jest od gotowania ani od dzieci. A zaufanych poleconych osob do dziecka nie ma. Ja nie mieszkam w stolycy tylko na wsi, tu ciezko o nianie na wieczor.
    z PL sciagnij :)

kapturnica, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jak dociagne ;)
    dociągniesz dociągniesz
    wtedy juz bedziemy mogły sie spokojnie narąbac bez troski o wpływ na owulacje

Bursztyn, kapturnica, Niuta, Mega, Sabina, iwcia77, BISCA, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dociągniesz dociągniesz
    wtedy juz bedziemy mogły sie spokojnie narąbac bez troski o wpływ na owulacje
    hehehehe :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A do przedszkola chodzil?
    Moja corka do 2 roku zycia znala 2 rodzaje zupek, kilka warzyw, troche owocow, generalnie mega ubogie menu. Rosla na typowego niejadka i grymaszaka.
    Poszla do przedszkola,( wtedy juz z alergii wyrosla ) tam zupki od a do z, rozne drugie dania. Troche bylo cyrkow, ale miala przykazane, ze ma przynajmniej sprobowac lyzke albo dwie, a nie, ze od razu : bo ja tego nie lubie ( czytaj nie znam ). Nauczyla sie jesc wszystko. Przepada za warzywami. Teraz trawe bym jej ugotowala i tez by zjadla. ;)
    Nie do konca sloiczkow wina, ale tez kuchni, tej domowej i kazdej innej, gdzie dziecko je.
    Chodził do przedszkola od trzylatków i też na obiady, bo myślałam że wśród rówieśników to się zmieni ale niestety przestał chodzić bo kobietka która wydawała obiady powiedziała że nie ma sensu żebym wydawała kasę na obiady a on stwierdził że mu nie smakuje,( mówiła że próbował bo się pytałam) niedawna zmowu pytałam czy nie chciałby chodzić w szkole na obiady bo jego kolega chodzi. A on powiedział taki tekst: a po co mam tam chodzić skoro w domu takie pyszne. Oczywiście kopara mi się uśmiechnęła

samira, Elfik, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4943 4944 4945 4946 4947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ