35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam powiedzieć, że rośnie kolejne pokolenie wielbicieli kota Sajmona
Moja Młoda uwielbia
Wiecie jak się śmieję, jak ona się recholi z tych filmików! Aż się zanosi! Mąz też je uwielbia, za każdym razem się śmieje - Ty patrz, zachowuje się jak nasza kocica! Ten facet to musi mieć kota w domu
Geniuś nie?Mega, kapturnica, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:a jak tam Ania miała łatwy poród?
Mega Gratulacje
ja po tym weekendzie i pierwszych dniach tygodnia czuję się jakbym miała parę dni wyjętych z życiorysuMega, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMega wrote:Sabinko jak corcia?
Wg pulmonolog Młoda ma nadreaktywne oskrzela, na razie nie da się odstawić nebulizacji, bo wtedy ma nawroty silnego kaszlu i męczy ją godzinami. Zobaczymy jak się dalej rozwinie, jesteśmy na etapie zmniejszania dawek, ale nebulizacja dwa razy dziennie być musi. Czy skończy się na nadreaktywności czy przejdzie w alergię wziewną - czas pokaże... Ale nie jest źle
Tylko jeszcze ja muszę nauczyć się z tym żyć
ps. Młoda normalnie chodzi do przedszkolaI jest tym zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 20:42
Mega, ania.g, kapturnica, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO i jeszcze coś
Przed chwilą dzwoniła moja bratowa - NadziejkaJest po pierwszej wizycie u gin
Jest piękna kijanka, widziała serduszko
Lekarka śmiała się, że rośnie gigant - 1,3 cm, a ciąża 7tygodni i 3 dni
Normalnie cały czas mi się gęba haha
Mega, Iwone, ania.g, kapturnica, iwcia77, samira, BISCA, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:O i jeszcze coś
Przed chwilą dzwoniła moja bratowa - NadziejkaJest po pierwszej wizycie u gin
Jest piękna kijanka, widziała serduszko
Lekarka śmiała się, że rośnie gigant - 1,3 cm, a ciąża 7tygodni i 3 dni
Normalnie cały czas mi się gęba haha
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:super, takie dobre wiadomości podnoszą mnie na duchu
Ja im mówiłam, że jest ok, bo przyszła mama rzyga jak kot
A w pierwszej ciąży nie miała objawów
No, ale jak zobaczyła czarno na białym, to co innego
Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ta ale Cię wkręciły
to w końcu kiedy rodzisz?
ania.g, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Małgoś a bez turbiny nie możesz jeździć? Pytam bo nam też kiedyś padła i samochód jeździł ale nie miał mocy w przyspieszaniu.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina, potem to nawet zauważać nie będziesz, jak mycie zębów... Inhalowac trza, to trza...
Trzymam kciuki, zeby przeszło..
Ile tych alergii, ale co się dziwić, tyle chemii wszędzie
Ja tez jutro do pediatry z wysypka młodej i jedna dziwna gulają na ręce... Nawet nie czytam co to może być, bo bym się naczytala..Mega, ania.g, iwcia77, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:w sumie to możesz sobie kupić detektor tętna płodu, już powoli możesz słyszeć bicie setduszka, piszą że mniej więcej od 12 tygodnia można wyłapać. Ja sobie taki kupiłam co ma wyswietlacz na którym widać ile uderzeń na minutę i jak coś się nie tak czuję to przykładam i od razu spokojniejsza jestem. Chociaż teraz to coraz rzadziej to robię bo Niutka codziennie się już wierci
eeech, lepiej nie, bo jeszczce cos zle zmierze i zawal gotowy..kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hehe, te staruchy po 50 tce, hehe...
no laski, trza się brać za chłopów i dzieciów narobić, bo jak nie, to nasze zdjęcie forumowe będzie wyglądać tak...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eac2d8f747e0.jpgMega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość