35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Sabina, potem to nawet zauważać nie będziesz, jak mycie zębów... Inhalowac trza, to trza...
Trzymam kciuki, zeby przeszło..
Ile tych alergii, ale co się dziwić, tyle chemii wszędzie
Ja tez jutro do pediatry z wysypka młodej i jedna dziwna gulają na ręce... Nawet nie czytam co to może być, bo bym się naczytala..moja córa już bierze tyle leków, że mogłaby starego obdzielić
Poza tym co teraz sie jej przyplątało ma jeszcze refluks pęcherzowo-moczowodowy. Kurwa, niestety. Nie mogę ja tego mieć? Znaczy astmę juz mam, ale trzeba biorę resztę w pakiecie, tylko niech ją puści
EwaT, iwcia77, samira, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:heh, a łobcasy nosi? bo ja mam jedne 14-tki, wtedy bedzie 1.90..
Obcasów nie moge, mam kontuzje kolana. Skalpel robię tylko połowicznie. Niby lekarz kazał czekać, ale przeca nie przeszkodzi jak brzuszki pougniatam, nie?iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Nie no, ja w tych 14-tkach tez nie latam, mam jedne na pokaz.. Komfortowo mi tak w 8cm, ale teraz to i tego sie mnie nie chce..w ogole malo mi sie chce ostatnio, nawet wygladac..
Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:kurrr... Sab aj a ja se to wyobrazilam ja na tej lawce wybierasz jej ten łupiez z włosow..Pierdziele
Kaptur.. Kaptur!
najpierw piszesz zem syfiara samochodowa, teraz jeszcze ze łupiezowiec.. nosz ja cie proszzzzz...Sabina, Mega, Elfik, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie no, ja w tych 14-tkach tez nie latam, mam jedne na pokaz.. Komfortowo mi tak w 8cm, ale teraz to i tego sie mnie nie chce..w ogole malo mi sie chce ostatnio, nawet wygladac..
-
paszczakin wrote:Nie no, ja w tych 14-tkach tez nie latam, mam jedne na pokaz.. Komfortowo mi tak w 8cm, ale teraz to i tego sie mnie nie chce..w ogole malo mi sie chce ostatnio, nawet wygladac..
poczekaj jeszcze troszke a zdejmiesz lustro ze ścianySabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptur.. Kaptur!
najpierw piszesz zem syfiara samochodowa, teraz jeszcze ze łupiezowiec.. nosz ja cie proszzzzz...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:hehe
poczekaj jeszcze troszke a zdejmiesz lustro ze ściany
tak nie bedzie, bo ja jestlem sliczna z naturyjeno mi sie pimpowac wizerunku nie chce..
Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O niema to tamto wracaj mi tu honora!!to Sabb napisala ,ze ci lupieza wyogladac moze ,,Jam se to tylko wyobrazila
obie jestescie doobre.. rozgladajcie sie nocami za myszami! ha!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/warning-onion-head-emoticon.gifSabina, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:obie jestescie doobre.. rozgladajcie sie nocami za myszami! ha!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/warning-onion-head-emoticon.gifSabina, Mega, Elfik, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Gadasz z bylym ekhm kibolem... Idziesz na piesci czy zwykla kopanina cie interesuje
Ja się nie foczęZa co? daj spokój, jestem bardzo pokojowym człowiekiem, nie kłócę się, nie lubię. Co najwyżej pokurwię w przetrzeń
Mega, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ha!! a u mnie trutken juz porozkladana..Poza tym wstydz sie!!Ciezarna straszy nieciezarne..Jak mozesz...Adas tam ci grozi paluchem w macicy..Czujesz jak ci wbija palucha w dno???
no wlasnie mnie cos podkłuwa, moze jakas kibolska wspolnote poczulSabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość