35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Ten obrazek widziałam z dopisanymi tekstami i brzmiały tak: ta pierwsza z lewej mówi "no pisz coś ". Ta druga z laptopee:"ale co? ". Ta trzecia: " mam na imię Ania... " a ta czwarta: " i mam 16 lat "Elfik wrote:hehe, te staruchy po 50 tce, hehe...
no laski, trza się brać za chłopów i dzieciów narobić, bo jak nie, to nasze zdjęcie forumowe będzie wyglądać tak...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eac2d8f747e0.jpgiwcia77, mysza1975, samira, Mega, Sabina, macduska, kapturnica, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja miałam czarne glany, ukochana krótka, plisowana czerwona spódniczkę w kratkę i plecaka z cała masa agrafek
Jarocin 2 razy zaliczyłam, Odjazdy w Spodku, raz nawet z mocno skręconą noga.... Echhh to były czasy.... Przed koncertem obowiązkowo wino marki wino....
mam nawet wszystkie bilety
Byłam tez na koncercie Dietera Bohlena tego od Modern Talking których namiętnie jako szczyl słuchałam z bratemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:40
Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Elfik czekam na rozwiązanie konkursu
obiecałaś
Samira pamiętam
Brzmi to jak tekst pod wykresem, hihi...
Swoją drogą zawsze mam takie dziwne odczucia, u nas tak pisali koledzy, jak ktoś młody gdzieś zginął...
Na jednym bloku to wciąż odmalowywali, ludzie się wkurzali, gowniarz po pijjaku przechodził do drugiego pokoju, oknem, spadł z 10 pietra...a ludzie mieli dekoracje na bloku i cmentarzyk pod balkonami ze zniczami i kwiatkami...samira, iwcia77, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A ja bylam dobrym dzieckiem, nigdzie nie wloczylam sie po nocach, ubieralam tez jak Bog przykazal, kolczykow w dziwnych miejscach nie nosilam. I co, teraz juz nie bedziecie sie ze mna bawic?
samira, Elfik, iwcia77, Mega, Sabina, Bozia3, macduska, mysza1975, kapturnica, Simba, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:A ja bylam dobrym dzieckiem, nigdzie nie wloczylam sie po nocach, ubieralam tez jak Bog przykazal, kolczykow w dziwnych miejscach nie nosilam. I co, teraz juz nie bedziecie sie ze mna bawic?
Alis, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Samira pamiętam
Brzmi to jak tekst pod wykresem, hihi...
Swoją drogą zawsze mam takie dziwne odczucia, u nas tak pisali koledzy, jak ktoś młody gdzieś zginął...
Na jednym bloku to wciąż odmalowywali, ludzie się wkurzali, gowniarz po pijjaku przechodził do drugiego pokoju, oknem, spadł z 10 pietra...a ludzie mieli dekoracje na bloku i cmentarzyk pod balkonami ze zniczami i kwiatkami...nie żartuję
przypominam, moje imię do konkursu to ANIELA z Kłamczuchy -
Proszę przed 24 o ostateczną decyzje i jedno imię..
Ciekawe czy cos przyoszczędzę
Pani do sprzątania to pomysł życia, a gosposia, taka ciocia Stasia, eh... Rozmarzylam się...
Jej tak czytam, czy ja jedna byłam w młodości grzeczna?
I ciekawe jakie kity potem mamuski dzieciom wciskaja...
"Ja w twoim wieku to nic tylko nauka, dlugie spodnice, oaza, o chlopakach w ogole nie myslalam..".
A w głowie sie wyswietla trójkacik na motorze, czerwona mini na głowie, glany na ramionach kolesia z agrafa w wardze, tylko dym z haszu uszami idzie...
ania.g, iwcia77, Mega, Dorka1979, Sabina, macduska, mysza1975, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A ja bylam dobrym dzieckiem, nigdzie nie wloczylam sie po nocach, ubieralam tez jak Bog przykazal, kolczykow w dziwnych miejscach nie nosilam. I co, teraz juz nie bedziecie sie ze mna bawic?
Alis, ja, ja, ja się chce z tobą bawić
Alis, samira, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:
Jej tak czytam, czy ja jedna byłam w młodości grzeczna?
I ciekawe jakie kity potem mamuski dzieciom wciskaja...
"Ja w twoim wieku to nic tylko nauka, dlugie spodnice, oaza, o chlopakach w ogole nie myslalam..".
samira, Dorka1979, Sabina, Mega, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ja tez bylam dosc grzeczna a ze uwielbialam tanczyc to wszystkie trojmiejskie dyskoteki zaliczalam
wchodzilam na parkiet o 11 i schodzilam o 5
, pic specjalnie nie pilam - jakies piwko, jakis drineczek ale nie za wiele bo potem nie umialam tancowac
Alis wrote:A ja bylam dobrym dzieckiem, nigdzie nie wloczylam sie po nocach, ubieralam tez jak Bog przykazal, kolczykow w dziwnych miejscach nie nosilam. I co, teraz juz nie bedziecie sie ze mna bawic?samira, Sabina, Mega, Iwone, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:sorki ale troszkę nie rozumiem czego się tyczy to co pisałaś o tym chłopaku
nie żartuję
przypominam, moje imię do konkursu to ANIELA z Kłamczuchy
Hm, bo tekst" x pamiętamy..." pisali u mnie ku pamięci zmarłych małoletnich, a najbardziej zapamietalam go bo był nasmarowany na bloku kolo ktorego przechodzilam, a tam chłopak sam sobie pogrzeb załatwił... Hm nie wiem jakby jaśniej...
Nie było w tym nawiązania do nikogo NZ forum czy czyjejś sytuacji rodzinnej...
kapturnica lubi tę wiadomość