35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, a nie boisz się, ze młoda to będzie chciała powtórzyć bo kto jej zabroni?
Ja pewnie wolę młoda oklamac troszke, nie chcialabym żeby tak jak ja łaziła na samotne spacery nocą....
Takie życie...Dorka1979, macduska, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Moja starsza córka sporo wie ale nie wszystko. Nigdy nie wciskałam jej kitu że byłam grzeczna. Z resztą mój ojciec już jej kiedyś powiedział że nie było na mnie siły. Jak zamknęli drzwi to wychodziłam przez okno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:25
Elfik, iwcia77, Iwone, Mega, mysza1975, samira, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Obowiązek wykonany, choć łatwo nie było.
Dzidż jeszcze nie SPI...
Kumacie, jest 30 min do północy!
W sumie idę pod prysznic wytłuc pływaków! Drugiego takiego dzidzia nie dam rady ogarnąć... Nawet w Guantanamo dawali ludziom czasem pospać... Auuuuuuu...iwcia77, Iwone, Alis, Mega, Sabina, mysza1975, samira, kapturnica, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Obowiązek wykonany, choć łatwo nie było.
Dzidż jeszcze nie SPI...
Kumacie, jest 30 min do północy!
W sumie idę pod prysznic wytłuc pływaków! Drugiego takiego dzidzia nie dam rady ogarnąć... Nawet w Guantanamo dawali ludziom czasem pospać... Auuuuuuu...macduska, iwcia77, Sabina, samira, kapturnica, BISCA, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ania, a nie boisz się, ze młoda to będzie chciała powtórzyć bo kto jej zabroni?
Ja pewnie wolę młoda oklamac troszke, nie chcialabym żeby tak jak ja łaziła na samotne spacery nocą....
Takie życie...Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ok, mcduska, notuje, notuje...
Ok Alis, aluzju paniał, nie to nie, idę do innej piaskownicy, sama sobie będę babki stawiac....
Czekaj, czekaj! Samira psuje wiaderka i skarzy na dodatek! Teraz ty mozesz byc moja kolezanka,, chcesz? Dam ci moje grabkiiwcia77, Mega, Sabina, samira, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bryy paniom
Ja tam do grzecznych nie nalezalam..Pilo sie , palilo i na koncertach pogo tanczylo ;)A srednmia w szkole i tak nie spadala ponizej 4,3
I nic z tego co robilam nie zaluje, no dobra zaluje jednego..Poznalam jednego goscia , cudny , mial piora do pasa...Mialam 17lat i chcial ze mna chodzic a ja ?A ja jak cnotka niewyjebka sie speszylam i powiedzialam sprdalaj..Wtedy wydawalo mi sie to takie coolA chlopak sie obrazil i zaczal chodzic z inna. Hhehe czasem sie zastanawialam czy fajnie calowal
A z kolei u mnie mlody wie ,ze matka dawala strzaly na prerii ,ze tam papierosa spalila , tam wino upila ale jakos nie widze ,zeby szedl w moje strony.Moze dlatego ,ze juz muzyczne klimaty ma nie te..I nie kreci go watra pod chmurka i ogrzewanie sie w nocy przy blasku ogniska nucac roze europy
Milego laseczki :*Mega, Sabina, samira, Bliska 77, ania.g, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hm, bo tekst" x pamiętamy..." pisali u mnie ku pamięci zmarłych małoletnich, a najbardziej zapamietalam go bo był nasmarowany na bloku kolo ktorego przechodzilam, a tam chłopak sam sobie pogrzeb załatwił... Hm nie wiem jakby jaśniej...
Nie było w tym nawiązania do nikogo NZ forum czy czyjejś sytuacji rodzinnej...
Taaakk taki sam tekst sama sprayem robilam na bloku jak nam kumpla rozjechalo..Bylo Arek zawsze bedziemy pamietac..
Ps..jak se poszlam to ty juz se widze szukasz kogos do piaskownicy..A obiecywalas mi ,ze bedziemy sie jednym wiaderkiem bawic a ja nawet łopatki juz mam ..Ładnie to tak???? Co z ciebie za frendka??
Sabina, samira, Elfik lubią tę wiadomość
-
Heloł drogie panie, tak mi sie chce spać ze mam wrażenie ze usnę gdzieś po drodze
miłego ...
u mnie mgła....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 07:49
samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba cos siedzi cicho apropos transportu/odbioru cory odkad o tych koniach napisalas.. Moze nie chce ze mna koni krasc..
Dzien dobryElfik, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Ło matko. Ale mi się spać chce.
Obudziłam się o 2, poczytałam Was trochę, pograłam w cukierki i udało mi się usnąć o 5...
Za chwilę zadzwonił budzik bo m do pracy...
I jeszcze mi się śniło ze gin powiedział że mam różową torbiel...
Dzień dobry. Idę do pracy napić się kawy.kapturnica, Mega, Sabina, Simba, ania.g, Elfik, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
EwaT wrote:wiecie co, patrze na małego jak spi i sobie myśle że tak bym już chciała z nim porozmawiać....ech rozczulam sie na starość
Sabina, Mega, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny