X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, mcduska, notuje, notuje...

Ok Alis, aluzju paniał, nie to nie, idę do innej piaskownicy, sama sobie będę babki stawiac....

iwcia77, Sabina, macduska, Alis, kapturnica lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, a nie boisz się, ze młoda to będzie chciała powtórzyć bo kto jej zabroni?
    Ja pewnie wolę młoda oklamac troszke, nie chcialabym żeby tak jak ja łaziła na samotne spacery nocą....
    Takie życie...

Dorka1979, macduska, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moja starsza córka sporo wie ale nie wszystko. Nigdy nie wciskałam jej kitu że byłam grzeczna. Z resztą mój ojciec już jej kiedyś powiedział że nie było na mnie siły. Jak zamknęli drzwi to wychodziłam przez okno.
    Ja to nic swoim nie opowiadam bo kiedyś tak zrobiłam, opowiedziałam córce jak z bratem po drzewach chodziłam i któregoś dnia ona weszła na drzewo i ja zaczęłam do niej krzyczeć żeby jak najszybciej z niegp zeszła to mi odpowiedziała: a ty jak byłaś mała to też chodziłaš po drzewach. I dlatego nie bardzo mówię żeby się to przeciwko mnie nie odwróciło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:25

Elfik, iwcia77, Iwone, Mega, mysza1975, samira, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obowiązek wykonany, choć łatwo nie było.
    Dzidż jeszcze nie SPI...
    Kumacie, jest 30 min do północy!

W sumie idę pod prysznic wytłuc pływaków! Drugiego takiego dzidzia nie dam rady ogarnąć... Nawet w Guantanamo dawali ludziom czasem pospać... Auuuuuuu...

iwcia77, Iwone, Alis, Mega, Sabina, mysza1975, samira, kapturnica, BISCA, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Obowiązek wykonany, choć łatwo nie było.
    Dzidż jeszcze nie SPI...
    Kumacie, jest 30 min do północy!

W sumie idę pod prysznic wytłuc pływaków! Drugiego takiego dzidzia nie dam rady ogarnąć... Nawet w Guantanamo dawali ludziom czasem pospać... Auuuuuuu...
    Piszcie więcej o swoich dzieciach, przynajmniej teraz wiem, że nie tylko ja mam prze...e :P :D

macduska, iwcia77, Sabina, samira, kapturnica, BISCA, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Ok Alis, aluzju paniał, nie to nie, idę do innej piaskownicy, sama sobie będę babki stawiac....
    to ja z Tobą kce... co?

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ania, a nie boisz się, ze młoda to będzie chciała powtórzyć bo kto jej zabroni?
    Ja pewnie wolę młoda oklamac troszke, nie chcialabym żeby tak jak ja łaziła na samotne spacery nocą....
    Takie życie...
    i tak będzie.

Elfik lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Czekaj, czekaj! Samira psuje wiaderka i skarzy na dodatek! Teraz ty mozesz byc moja kolezanka,, chcesz? Dam ci moje grabki

iwcia77, Mega, Sabina, samira, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Czekaj, czekaj! Samira psuje wiaderka i skarzy na dodatek! Teraz ty mozesz byc moja kolezanka,, chcesz? Dam ci moje grabki
    a fige, pierwsza byłam!!;-)

Alis, samira, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdzam ze przez te starania omijają mnie co fajniejsze dyskusje na forum- takie doczytywanie to już nie to samo niestety.:-(

iwcia77, Mega, Alis, Sabina, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 05:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyżbym była pierwsza? Witam wszystkie laseczki i miłego dnia życzę

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bryy paniom ;)

Ja tam do grzecznych nie nalezalam..Pilo sie , palilo i na koncertach pogo tanczylo ;)A srednmia w szkole i tak nie spadala ponizej 4,3 :D
    I nic z tego co robilam nie zaluje, no dobra zaluje jednego..Poznalam jednego goscia , cudny , mial piora do pasa...Mialam 17lat i chcial ze mna chodzic a ja ?A ja jak cnotka niewyjebka sie speszylam i powiedzialam sprdalaj..Wtedy wydawalo mi sie to takie cool ;) A chlopak sie obrazil i zaczal chodzic z inna. Hhehe czasem sie zastanawialam czy fajnie calowal ;)

A z kolei u mnie mlody wie ,ze matka dawala strzaly na prerii ,ze tam papierosa spalila , tam wino upila ale jakos nie widze ,zeby szedl w moje strony.Moze dlatego ,ze juz muzyczne klimaty ma nie te..I nie kreci go watra pod chmurka i ogrzewanie sie w nocy przy blasku ogniska nucac roze europy ;)
    Milego laseczki :*

Mega, Sabina, samira, Bliska 77, ania.g, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Hm, bo tekst" x pamiętamy..." pisali u mnie ku pamięci zmarłych małoletnich, a najbardziej zapamietalam go bo był nasmarowany na bloku kolo ktorego przechodzilam, a tam chłopak sam sobie pogrzeb załatwił... Hm nie wiem jakby jaśniej...
    Nie było w tym nawiązania do nikogo NZ forum czy czyjejś sytuacji rodzinnej...

Taaakk taki sam tekst sama sprayem robilam na bloku jak nam kumpla rozjechalo..Bylo Arek zawsze bedziemy pamietac..

Ps..jak se poszlam to ty juz se widze szukasz kogos do piaskownicy..A obiecywalas mi ,ze bedziemy sie jednym wiaderkiem bawic a ja nawet łopatki juz mam .. :( Ładnie to tak???? Co z ciebie za frendka?? :P

Sabina, samira, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł drogie panie, tak mi sie chce spać ze mam wrażenie ze usnę gdzieś po drodze ;) miłego ... :D
    u mnie mgła....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 07:49

samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A konkurs nie rozwiązany jak widze ;) Elfik usnęłas???

Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba cos siedzi cicho apropos transportu/odbioru cory odkad o tych koniach napisalas.. Moze nie chce ze mna koni krasc.. :(
    Jakie cicho - mówiłam ze tira bierzemy i jadziem :)
    Dzien dobry

Elfik, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie. Elfik , co wygralam ? ;-)

Dzien dobry i dobrego dnia...

Simba, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko. Ale mi się spać chce.
    Obudziłam się o 2, poczytałam Was trochę, pograłam w cukierki i udało mi się usnąć o 5...
    Za chwilę zadzwonił budzik bo m do pracy...
    I jeszcze mi się śniło ze gin powiedział że mam różową torbiel...

Dzień dobry. Idę do pracy napić się kawy.

kapturnica, Mega, Sabina, Simba, ania.g, Elfik, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wiecie co, patrze na małego jak spi i sobie myśle że tak bym już chciała z nim porozmawiać....ech rozczulam sie na starość ;)
    Możesz przecież z nim rozmawiać juz teraz, tylko odpowie Ci kiedy indziej. Poza tym przecież przez sen ci nie odpowie.

Sabina, Mega, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Dziec w przedszkolu, ja w pracy oganiam się od ludzi. Przecież trzeba się z laskami przywitać :-)

Niuta, kapturnica, Simba, ania.g, Elfik, Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4950 4951 4952 4953 4954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ