X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie sie dzisiaj snilo ze na jakim podwórku pełnym chłopaków robiłam kupę do różowego nocnika... Masakra mam sny ostatnio kurka...

samira, Simba, kapturnica, Bliska 77, Sabina, Elfik, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj mam laske na szkoleniu.... Nie chce mi sie.... Ja chce spac...

Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A mnie sie dzisiaj snilo ze na jakim podwórku pełnym chłopaków robiłam kupę do różowego nocnika... Masakra mam sny ostatnio kurka...
    A ja pracowałam w miejskiej oczyszczalni ścieków i mieliśmy problem z gownem.
    Ide sprawdzić lotto.

PS niestety - w lotto tez gowno wygrałam. Czyli jednak do pracy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 08:03

kapturnica, ania.g, Reni, Bliska 77, Sabina, Mega, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975, inessa, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ania, a nie boisz się, ze młoda to będzie chciała powtórzyć bo kto jej zabroni?
    Ja pewnie wolę młoda oklamac troszke, nie chcialabym żeby tak jak ja łaziła na samotne spacery nocą....
    Takie życie...
    Czego mam się bać, że na koncert pójdzie czy glany założy ;) Aż tak hardkorowo to nie było. Policja mnie nigdy nie zgarnęła ( choć hasało się na różne manifestacje), naćpana ani pijana też po rowach nie leżałam ani nie chodziłam. Nie oczekuję że moje dzieci będą grzecznie w domu siedziały z nosami w książce. Dużo z nimi rozmawiam o wszystkim, oczywiście adekwatnie do wieku. Nie będą się chowały po krzakach chcąc wypić pierwsze piwo czy zapalić jointa. Poza tym jeśli coś nie jest owocem zakazanym to aż tak nie kusi.

kapturnica, Simba, Sabina, Bliska 77, iwa2014, samira, Elfik, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Jak ja nie lubię nocy. Koszmary wróciły, znów śniło mi się pełno krwi. A o 6:30 powitał mnie skurcz łydki. Cudnie.

Simba, Sabina, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Jak ja nie lubię nocy. Koszmary wróciły, znów śniło mi się pełno krwi. A o 6:30 powitał mnie skurcz łydki. Cudnie.
    Do kompletu polecam nocne skurcze ud

Mega, ania.g, Elfik, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O tak glany, koncerty, nawet do kapeli należałam. Stare dobre czasy :)
    ja kochałam Nirvane ale to już jako "dorosła" 15-17sto latka no i też do grzecznych nie należałam - delikatnie mówiac (to odnośnie wczorajszych wspomnień)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 08:47

kapturnica, Sabina, Mega, ania.g, samira, Simba, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ale super sen miałas :-)

Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja pracowałam w miejskiej oczyszczalni ścieków i mieliśmy problem z gownem.
    Ide sprawdzić lotto.

PS niestety - w lotto tez gowno wygrałam. Czyli jednak do pracy
    witaj w branży :-)

Simba, Elfik, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    te sny i cała reszta to chyba znak, że niebawem pojawi sie skurcz ale innego narządu a nie łydki :-)

Sabina, Mega, ania.g, Simba, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello

dziewczyny pytanie do tych co kiedyś wyglądały jak wrony czarno ponuro w glanach itd..
    bo pytanie mnie nurtuje od dawna... czy myłyście się wtedy? bez urazy ale zawsze tacy ludzie wyglądają jak brudasy? stąd też i było ich przezwisko..
    nie chce nikogo urazić ale czy możecie rozwiać moje wątpliwości??
    aaa i jeszcze jedno.. czy po tych glanach macie płaskostopie czy coś w tym stylu?
    często widzę laski, które "wyrosły" z glanów i przesiadły się na obcasy i teraz komicznie chodzą troszkę jak konie..

to takie moje przemyślenia, obawa co by było gdyby moje dziecie się w taki temat wbiło stąd i pytanie.. i
    nie gniewajcie się

p.s. prośba do tych co będą czytały z opóźnieniem
    nie unoście się, nie musicie odpisywać :-) wszystko zostało już wyjaśnione

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:48

Bliska 77, Mega, ania.g, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975, BISCA, Alis, inessa, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello

dziewczyny pytanie do tych co kiedyś wyglądały jak wrony czarno ponuro w glanach itd..
    bo pytanie mnie nurtuje od dawna... czy myłyście się wtedy? bez urazy ale zawsze tacy ludzie wyglądają jak brudasy? stąd też i było ich przezwisko..
    aaa i jeszcze jedno.. czy po tych glanach macie płaskostopie czy coś w tym stylu?
    często widzę laski, które "wyrosły" z glanów i przesiadły się na obcasy i teraz komicznie chodzą troszkę jak konie..

to takie moje przemyślenia, obawa co by było gdyby moje dziecie się w taki temat wbiło stąd i pytanie.. i
    nie gniewajcie się
    mylam sie :D i płaskostopia nie mam :P

Bliska 77, kapturnica, Reni, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello

to takie moje przemyślenia stąd i pytanie..
    nie gniewajcie się
    otóz
    ja nosiłam długie czarne kiecki, najczęściej czarne buty ale rzadko glany, miałam najogólniej mówiąc sporo dziurek w uszach i nie tylko, często warkoczyki ale uwaga: myłam się codziennie, codziennie podmalowywałam itp ;-)
    potem byliśmy paczka zbuntowanych "gangsta raperów" która słucha również Nirvany, Body Count z niezniszczalnym Icem T (to jest dość ostra muza) polecam
    ale zawsze trudno mi było się przebić z tym wyglądem, ponieważ od wieków odbierano mnie jako poprawną blondyneczkę co mnie na maxa wkurwiało bo nawet warkoczyki nie chciały się ufarbować i z czarnych wychodził zielono-szary a z kasztanowego - marchewka :-)

kapturnica, Reni, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mylam sie :D i płaskostopia nie mam :P
    ja również płaskostopia nie mam, wręcz przeciwnie, mam problem z wysokim podbiciem

kapturnica, Reni, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello

nie gniewajcie się
    Rozjebalas mnie z tym myciem , powaznie..Nie przypominam sobie by moje towarzystwo smierdzialo lub sie nie mylo..Predzej mozna bylo zauwazyc tzw wiesmaka -disco polo na wesolo ;) co mial zalobee za paznokciami i smierdzacy oddech bo paste do zebow to on tylko ogladal na wystawach..
    Wiec moja odpowiedz brzmi..Tak mylismy sie i to nawet codziennie ;)
    I plaskaczy tez nie mam ;)

Bliska 77, Reni, samira, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i gitarra ..
    taka była opinia na mieście stąd moje pytanie
    w moim liceum pełno było lasek w powyciąganych dziurawych zaznaczę swetrzyskach długich tłustych włosach i przydeptanych glanach..
    kapturnica wrote:
    Rozjebalas mnie z tym myciem , powaznie..Nie przypominam sobie by moje towarzystwo smierdzialo lub sie nie mylo..Predzej mozna bylo zauwazyc tzw wiesmaka -disco polo na wesolo ;) co mial zalobee za paznokciami i smierdzacy oddech bo paste do zebow to on tylko ogladal na wystawach..
    Wiec moja odpowiedz brzmi..Tak mylismy sie i to nawet codziennie ;)
    I plaskaczy tez nie mam ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i na wszelkie disco mam i miałam straszne uczulenie - od zawsze

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i na mecze piłki n chodziłam

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a no i gitarra ..
    taka była opinia na mieście stąd moje pytanie
    w moim liceum pełno było lasek w powyciąganych dziurawych zaznaczę swetrzyskach długich tłustych włosach i przydeptanych glanach..

Moze mialy racjonowane porcje wody ? ;)
    Zaden szanujacy sie metal czy punk nie nosil tlustych wlosow..Poniewaz piora to byl znak rozpoznawczy jak garnitur dla biznesia ;)

Bliska 77, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    i na mecze piłki n chodziłam
    sie chodzilo , sie jezdzilo ,sie czasem i wprdol innym laskom spuscilo 01icon_lol2.gif

Bliska 77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4951 4952 4953 4954 4955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ