35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie sie dzisiaj snilo ze na jakim podwórku pełnym chłopaków robiłam kupę do różowego nocnika... Masakra mam sny ostatnio kurka...
samira, Simba, kapturnica, Bliska 77, Sabina, Elfik, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A mnie sie dzisiaj snilo ze na jakim podwórku pełnym chłopaków robiłam kupę do różowego nocnika... Masakra mam sny ostatnio kurka...
Ide sprawdzić lotto.
PS niestety - w lotto tez gowno wygrałam. Czyli jednak do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 08:03
kapturnica, ania.g, Reni, Bliska 77, Sabina, Mega, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975, inessa, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ania, a nie boisz się, ze młoda to będzie chciała powtórzyć bo kto jej zabroni?
Ja pewnie wolę młoda oklamac troszke, nie chcialabym żeby tak jak ja łaziła na samotne spacery nocą....
Takie życie...Aż tak hardkorowo to nie było. Policja mnie nigdy nie zgarnęła ( choć hasało się na różne manifestacje), naćpana ani pijana też po rowach nie leżałam ani nie chodziłam. Nie oczekuję że moje dzieci będą grzecznie w domu siedziały z nosami w książce. Dużo z nimi rozmawiam o wszystkim, oczywiście adekwatnie do wieku. Nie będą się chowały po krzakach chcąc wypić pierwsze piwo czy zapalić jointa. Poza tym jeśli coś nie jest owocem zakazanym to aż tak nie kusi.
kapturnica, Simba, Sabina, Bliska 77, iwa2014, samira, Elfik, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:O tak glany, koncerty, nawet do kapeli należałam. Stare dobre czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 08:47
kapturnica, Sabina, Mega, ania.g, samira, Simba, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Jak ja nie lubię nocy. Koszmary wróciły, znów śniło mi się pełno krwi. A o 6:30 powitał mnie skurcz łydki. Cudnie.Sabina, Mega, ania.g, Simba, Bursztyn, mysza1975, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
hello
dziewczyny pytanie do tych co kiedyś wyglądały jak wrony czarno ponuro w glanach itd..
bo pytanie mnie nurtuje od dawna... czy myłyście się wtedy? bez urazy ale zawsze tacy ludzie wyglądają jak brudasy? stąd też i było ich przezwisko..
nie chce nikogo urazić ale czy możecie rozwiać moje wątpliwości??
aaa i jeszcze jedno.. czy po tych glanach macie płaskostopie czy coś w tym stylu?
często widzę laski, które "wyrosły" z glanów i przesiadły się na obcasy i teraz komicznie chodzą troszkę jak konie..
to takie moje przemyślenia, obawa co by było gdyby moje dziecie się w taki temat wbiło stąd i pytanie.. i
nie gniewajcie się
p.s. prośba do tych co będą czytały z opóźnieniem
nie unoście się, nie musicie odpisywaćwszystko zostało już wyjaśnione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:48
Bliska 77, Mega, ania.g, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975, BISCA, Alis, inessa, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello
dziewczyny pytanie do tych co kiedyś wyglądały jak wrony czarno ponuro w glanach itd..
bo pytanie mnie nurtuje od dawna... czy myłyście się wtedy? bez urazy ale zawsze tacy ludzie wyglądają jak brudasy? stąd też i było ich przezwisko..
aaa i jeszcze jedno.. czy po tych glanach macie płaskostopie czy coś w tym stylu?
często widzę laski, które "wyrosły" z glanów i przesiadły się na obcasy i teraz komicznie chodzą troszkę jak konie..
to takie moje przemyślenia, obawa co by było gdyby moje dziecie się w taki temat wbiło stąd i pytanie.. i
nie gniewajcie sięi płaskostopia nie mam
Bliska 77, kapturnica, Reni, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
to takie moje przemyślenia stąd i pytanie..
nie gniewajcie się
ja nosiłam długie czarne kiecki, najczęściej czarne buty ale rzadko glany, miałam najogólniej mówiąc sporo dziurek w uszach i nie tylko, często warkoczyki ale uwaga: myłam się codziennie, codziennie podmalowywałam itp
potem byliśmy paczka zbuntowanych "gangsta raperów" która słucha również Nirvany, Body Count z niezniszczalnym Icem T (to jest dość ostra muza) polecam
ale zawsze trudno mi było się przebić z tym wyglądem, ponieważ od wieków odbierano mnie jako poprawną blondyneczkę co mnie na maxa wkurwiało bo nawet warkoczyki nie chciały się ufarbować i z czarnych wychodził zielono-szary a z kasztanowego - marchewkakapturnica, Reni, samira, Elfik, Bursztyn, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie gniewajcie sięco mial zalobee za paznokciami i smierdzacy oddech bo paste do zebow to on tylko ogladal na wystawach..
Wiec moja odpowiedz brzmi..Tak mylismy sie i to nawet codziennie
I plaskaczy tez nie mam
Bliska 77, Reni, samira, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
a no i gitarra ..
taka była opinia na mieście stąd moje pytanie
w moim liceum pełno było lasek w powyciąganych dziurawych zaznaczę swetrzyskach długich tłustych włosach i przydeptanych glanach..
kapturnica wrote:Rozjebalas mnie z tym myciem , powaznie..Nie przypominam sobie by moje towarzystwo smierdzialo lub sie nie mylo..Predzej mozna bylo zauwazyc tzw wiesmaka -disco polo na wesoloco mial zalobee za paznokciami i smierdzacy oddech bo paste do zebow to on tylko ogladal na wystawach..
Wiec moja odpowiedz brzmi..Tak mylismy sie i to nawet codziennie
I plaskaczy tez nie mamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a no i gitarra ..
taka była opinia na mieście stąd moje pytanie
w moim liceum pełno było lasek w powyciąganych dziurawych zaznaczę swetrzyskach długich tłustych włosach i przydeptanych glanach..
Moze mialy racjonowane porcje wody ?
Zaden szanujacy sie metal czy punk nie nosil tlustych wlosow..Poniewaz piora to byl znak rozpoznawczy jak garnitur dla biznesiaBliska 77, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość