35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
haha
no i jeszcze ONA ale to pierwsze i prawdziwe i potem Chylińska ale też "poprzednia nie obecna", chociaż ja lubię i szanuje za to kim jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:23
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:haha
no i jeszcze ONA ale to pierwsze i prawdziwe i potem Chylińska ale też "poprzednia nie obecna:Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:jeśli chodzi o Twój gust muzyczny, to jakbym o sobie czytała
Bliska 77, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Problem jest tylko jak idę na wesele. Bo zazwyczaj leci muzyka której ja nie trawię a rodzina nie może pojąć czemu się nie bawię. Na ostatnim weselu nawet upić się nie mogłam tak zawodzili...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ej laski ale nie obrażajcie się dobra..
tak mi się przypomniały czasy liceum
teraz to mi zwisa kalafiorem kto jak się nosi i co słucha
ale w tamtych czasach nie raz ktoś dostał lanie za to czego słucha
kapturnica, Bliska 77, samira, ania.g, Sabina, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej laski ale nie obrażajcie się dobra..
ale w tamtych czasach nie raz ktoś dostał lanie za to czego słuchaPrzyznaje sie bez bicia ,ze tepilam lachony..Wiesz takie lalunie
Bliska 77, Reni, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej laski ale nie obrażajcie się dobra..
ale w tamtych czasach nie raz ktoś dostał lanie za to czego słuchaReni, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No baaa
Przyznaje sie bez bicia ,ze tepilam lachony..Wiesz takie lalunie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:31
kapturnica, ania.g, Elfik, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Kazik wymiata pod każdym względem
A jakie jaja są jak Kult gra przy okazji np. końca lata czy innych wioskowych okazji. Jak bawią się przy tym ludzie którzy na co dzień słuchają disco polo. Boki zrywać, szczególnie jak sobie jeszcze do tego wypiją.
Bliska 77, Simba, Sabina, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Rozjebalas mnie z tym myciem , powaznie..Nie przypominam sobie by moje towarzystwo smierdzialo lub sie nie mylo..Predzej mozna bylo zauwazyc tzw wiesmaka -disco polo na wesolo
co mial zalobee za paznokciami i smierdzacy oddech bo paste do zebow to on tylko ogladal na wystawach..
Wiec moja odpowiedz brzmi..Tak mylismy sie i to nawet codziennie
I plaskaczy tez nie mam
Dlaczego tak piszesz o disco polo ,ja słuchałam ,chodziłam na koncerty i tak nie wygadałam jak opisałaś ,wręcz przeciwnie...
wiadomo ze słuchałam tez innej muzyki, szczególnie polskiej,
można powiedzieć wszystkiego po trochu nawet poważnej
a i uwielbiałam i uwielbiam teatr
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No Samira sorki ale tak juz mam ze disco polo to dla mnie dno , szambo i mul na pol metra ..Majteczkiw kropeczki nigdy mnie nie rajcowaly i //No i mozesz anwet sie sfochac ale dla mnie to byly i sa wiesmaki
Przykro mi..ale nie odbieraj tego do siebie....Bliska 77, samira, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:I koncerty porządne daje. Tak 2/3 godzinki to norma
A jakie jaja są jak Kult gra przy okazji np. końca lata czy innych wioskowych okazji. Jak bawią się przy tym ludzie którzy na co dzień słuchają disco polo. Boki zrywać, szczególnie jak sobie jeszcze do tego wypiją.
kapturnica, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Rozjebalas mnie z tym myciem , powaznie..Nie przypominam sobie by moje towarzystwo smierdzialo lub sie nie mylo..Predzej mozna bylo zauwazyc tzw wiesmaka -disco polo na wesolo
co mial zalobee za paznokciami i smierdzacy oddech bo paste do zebow to on tylko ogladal na wystawach..
Wiec moja odpowiedz brzmi..Tak mylismy sie i to nawet codziennie
I plaskaczy tez nie mamBliska 77, kapturnica, Simba, samira, Sabina, mysza1975, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4