35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Oj dziewczyny jeszcze się kiedyś umówimy na koncert Metalicy albo innego fajnego grania
bo widzę że znalazłam moje polowki
Kapta Sabbaton! Kocham
i Kult i Kaśke z Heyem
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:haha wiedziałam, że znowu włożę kij w mrowisko
eh dziewczyny nie ma co się na wzajem obrażać
ja tam nie wypowiadam się czego słuchałam ani co słucham obecnie, bo to moja sprawaSabina, Reni, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenek a co ty Samueli nie znasz?
Mi się przykro zrobiło jak mi od brudasow pjechalas, ale wybaczam Ci, bom dobry człowieki nie martw się się o kija i mrowisko
jak nie to to coś innego
ania.g, Reni, samira, Bliska 77, mysza1975, kapturnica, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni, nikt sie nie obraza- wiadomo- fajne jest to, czego ja slucham, reszta to pastuchy, wiesniaki i szatanisci!
i dzien dobry! sloneczko swieci tak, ze "a moze wolne po poludniu, a moze wolne po poludniu?" tylko w glowie slysze..
Sabina, Reni, ania.g, samira, Bliska 77, mysza1975, kapturnica, macduska, Elfik, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale przecie ja nie Was nie Ciebie tylko ogólnie zapytowała, bo takie opinie chodziły na mieście
po co mam zemrzeć w niewiedzy?
no weź sieSabina wrote:Renek a co ty Samueli nie znasz?
Mi się przykro zrobiło jak mi od brudasow pjechalas, ale wybaczam Ci, bom dobry człowieki nie martw się się o kija i mrowisko
jak nie to to coś innego
Bursztyn, mysza1975, kapturnica, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no a wracając do starań, bo znowu odbiegłyście od tematu
która teraz co robi w tym kierunku?
Czemu kupujecie magnez z wit b6?ania.g, kapturnica, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Renek a co ty Samueli nie znasz?
jak nie to to coś innego
ja tez w sumie jak renek nie powiedziałam czego teraz słucham ,noiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no a wracając do starań, bo znowu odbiegłyście od tematu
która teraz co robi w tym kierunku?paszczakin, Sabina, Reni, moremi, Bliska 77, mysza1975, macduska, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabinka, testy owulacyjne najlepiej robic po poludniu, o tej samej porze..
A magnezu przy staraniach nie bralam, wierze raczej w zdrowe odzywianie (jak mozna sie normalnie odzywiac).
Jestem z sekcji wit.D, bo to zalezy od naslonecznienia, ktore u nas z reguly nie rozpieszcza.. Nasza klinika nawet badania teraz robi na temat wplywu poziomu wit D na plodnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:30
Sabina, Bliska 77, mysza1975, kapturnica, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Właśnie. Dziewczyny kupiłam testy owulqcujne. Jak je stosować?
Czemu kupujecie magnez z wit b6?Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyaaa jak któraś mieszka blisko mnie i chce bilet dla dwóch osób na mistrzostwa Polski w kulturystyce i Fitness na 26.10 godz.14:15 na Płycie Lodowiska w Spodku Katowickim ,mogę dać,odbiór osobisty, mam dwa dwuosobowe zaproszenia do wydania
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:23
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:no co znów ja zrobiłam
ja tez w sumie jak renek nie powiedziałam czego teraz słucham ,no
Samirka, ty musisz zdecydowanie zapuscic wlosy, zeby jednak byl ten warkoczyk- zbyt wiele rzeczy bierzesz do siebie. Tu nie ma letko, teraz juz pol forum wyzywaja od brudasow, trzeba twarda dupe hodowac..Sabina, samira, Reni, mysza1975, kapturnica, macduska, Elfik, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Samirka, ty musisz zdecydowanie zapuscic wlosy, zeby jednak byl ten warkoczyk- zbyt wiele rzeczy bierzesz do siebie. Tu nie ma letko, teraz juz pol forum wyzywaja od brudasow, trzeba twarda dupe hodowac..
jestem poluzowana jak guma w majtach hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:27
mysza1975, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina .. ja na testy szczam dwa razy dziennie 10-12 lub 16-18
a i w tym czasie jakiegoś piku nie byłoa monitoring potwierdzał owu
Sabina wrote:Właśnie. Dziewczyny kupiłam testy owulqcujne. Jak je stosować?
Czemu kupujecie magnez z wit b6?Sabina, kapturnica, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowtarzam
aaa jak któraś mieszka blisko mnie i chce bilet dla dwóch osób na mistrzostwa Polski w kulturystyce i Fitness na 26.10 godz.14:15 na Płycie Lodowiska w Spodku Katowickim ,mogę dać,odbiór osobisty, mam dwa dwuosobowe zaproszenia do wydania,
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny