35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uh uh uh mysza rodziSZ?
HAH BEDZIE KOLEJNY OPIS MROZACY KREW W ZYlach
testy owu maja to do siebie ,ze czasem wychodza jak Kca..I nawet jak sa dodatnie to i tak ujnia z grzybem moze byc...A zwl jak sie ma pcos
Ja magnez z wit b6 biore na polepszenie endo I biere caly cykl..A ze kawosz jestem to i magnezowanie jest dosc istotne..No i cos tam paszaczek wspomniala o wit D ..Mi rpzy neidoczynnosci i hashi endo wrecz zalecil wcinac..Wiec wcinam Ze to tez wazna wit dla plodnoscci,..A malo kto ma jej w naszym rejonie az nad toSabina, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Nie spałam całą noc, bo miałam skurcze co 10-15 minut, nad ranem trochę ustały, a teraz znowu sie pojawiają, ale dość nieregularnie. Czekam na telefon od lekarza czy już jechać do szpitala.
mysz, a bober i czopek byl? ja bym juz pewnie jechala, kawalek masz..mysza1975, Sabina, Pusurek, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Nie spałam całą noc, bo miałam skurcze co 10-15 minut, nad ranem trochę ustały, a teraz znowu sie pojawiają, ale dość nieregularnie. Czekam na telefon od lekarza czy już jechać do szpitala.
mysza1975, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:.No i cos tam paszaczek wspomniala o wit D ..Mi rpzy neidoczynnosci i hashi endo wrecz zalecil wcinac..Wiec wcinam Ze to tez wazna wit dla plodnoscci,..A malo kto ma jej w naszym rejonie az nad to
ja przy codziennej suplementacji jestm w dolnej granicy normy.. no ale w PL slonca troche wiecej niz tyu chyba.. chociaz dzis jest cudo, o 13.00 opuszczam fabryke i ide sie naswietlac..
kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja przy codziennej suplementacji jestm w dolnej granicy normy.. no ale w PL slonca troche wiecej niz tyu chyba.. chociaz dzis jest cudo, o 13.00 opuszczam fabryke i ide sie naswietlac..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mysz, a bober i czopek byl? ja bym juz pewnie jechala, kawalek masz..
Bober ogolony, a w nocy i nad ranem 3 razy na kibelku byłam i to bez czopka, więc myślę, że jestem gotowa.Bursztyn, kapturnica, Bliska 77, moremi, Iwone, EwaT, Pusurek, Sabina, inessa, ania.g, macduska, Simba, Mega, Dorka1979, samira, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Bober ogolony, a w nocy i nad ranem 3 razy na kibelku byłam i to bez czopka, więc myślę, że jestem gotowa.
no to jedz i rodz pieknie, bo wiesz- musisz ladna norme ustalic na porody pierwszodziecioweReni, Sabina, mysza1975, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Sabina, bardzo mi sie podoba twoj pasek postepu
dobrze mnie nastraja
Bliska 77, Bursztyn, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Też wczoraj widziałąm i mi to uświadomiło, ze kurcze to już tuż tuż. Ale z drugie strony też uświadomiło mi to, że za 1,5 miesiąca wracam do pracy
ja za 10 bo biorę jeszcze miesiac z ponad dwumiesięcznego urlopucaffe, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie o tym mowie..W naszym klimacie cienko z tym sloncem tak naprawde w sezonie zimowym to juz wogole..Ile bierzesz??ja co 2gi dzien 2tysiaki i tyle samo daje mlodemu..Z tym ,ze jemu codziennie
2 tysiaki czego?
ja mam takie- 800IU/20 µg
http://www.mistrys.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/700x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/i/bio_vit_d3_cholecalciferol_800iu_d_pearls.jpg