35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Uh uh uh mysza rodziSZ?
HAH BEDZIE KOLEJNY OPIS MROZACY KREW W ZYlach 
testy owu maja to do siebie ,ze czasem wychodza jak Kca..I nawet jak sa dodatnie to i tak ujnia z grzybem moze byc...A zwl jak sie ma pcos
Ja magnez z wit b6 biore na polepszenie endo I biere caly cykl..A ze kawosz jestem to i magnezowanie jest dosc istotne..No i cos tam paszaczek wspomniala o wit D ..Mi rpzy neidoczynnosci i hashi endo wrecz zalecil wcinac..Wiec wcinam Ze to tez wazna wit dla plodnoscci,..A malo kto ma jej w naszym rejonie az nad to
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Nie spałam całą noc, bo miałam skurcze co 10-15 minut, nad ranem trochę ustały, a teraz znowu sie pojawiają, ale dość nieregularnie. Czekam na telefon od lekarza czy już jechać do szpitala.
mysz, a bober i czopek byl? ja bym juz pewnie jechala, kawalek masz..
mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no to my czekamy razem z Tobamysza1975 wrote:Dzień dobry!
U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Nie spałam całą noc, bo miałam skurcze co 10-15 minut, nad ranem trochę ustały, a teraz znowu sie pojawiają, ale dość nieregularnie. Czekam na telefon od lekarza czy już jechać do szpitala.
mysza1975, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:.No i cos tam paszaczek wspomniala o wit D ..Mi rpzy neidoczynnosci i hashi endo wrecz zalecil wcinac..Wiec wcinam Ze to tez wazna wit dla plodnoscci,..A malo kto ma jej w naszym rejonie az nad to

ja przy codziennej suplementacji jestm w dolnej granicy normy.. no ale w PL slonca troche wiecej niz tyu chyba.. chociaz dzis jest cudo, o 13.00 opuszczam fabryke i ide sie naswietlac..
kapturnica, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie o tym mowie..W naszym klimacie cienko z tym sloncem tak naprawde w sezonie zimowym to juz wogole..Ile bierzesz??ja co 2gi dzien 2tysiaki i tyle samo daje mlodemu..Z tym ,ze jemu codzienniepaszczakin wrote:ja przy codziennej suplementacji jestm w dolnej granicy normy.. no ale w PL slonca troche wiecej niz tyu chyba.. chociaz dzis jest cudo, o 13.00 opuszczam fabryke i ide sie naswietlac..
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
paszczakin wrote:mysz, a bober i czopek byl? ja bym juz pewnie jechala, kawalek masz..
Bober ogolony, a w nocy i nad ranem 3 razy na kibelku byłam i to bez czopka, więc myślę, że jestem gotowa.
Bursztyn, kapturnica, Bliska 77, moremi, Iwone, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Myszko, do Zeromskiego jedziesz?mysza1975 wrote:Bober ogolony, a w nocy i nad ranem 3 razy na kibelku byłam i to bez czopka, więc myślę, że jestem gotowa.
Chlop jest?
Torba spakowana?
mysza1975, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę emocjimysza1975 wrote:Bober ogolony, a w nocy i nad ranem 3 razy na kibelku byłam i to bez czopka, więc myślę, że jestem gotowa.
Trzymaj się dzielnie
Bliska 77, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bober ogolony, a w nocy i nad ranem 3 razy na kibelku byłam i to bez czopka, więc myślę, że jestem gotowa.
no to jedz i rodz pieknie, bo wiesz- musisz ladna norme ustalic na porody pierwszodzieciowe
Reni, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mysza, trzymam kciuki, a organizm się oczyszcza, bo to mądre stworzenie
Moremi, przykro mi ale nadal wierzę, że się uda, uda si każdej z Was
kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Też wczoraj widziałąm i mi to uświadomiło, ze kurcze to już tuż tuż. Ale z drugie strony też uświadomiło mi to, że za 1,5 miesiąca wracam do pracyBursztyn wrote:Sabina, bardzo mi sie podoba twoj pasek postepu
dobrze mnie nastraja 
Bliska 77, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurde za 1,5 mca???czas szybko lecicaffe wrote:Też wczoraj widziałąm i mi to uświadomiło, ze kurcze to już tuż tuż. Ale z drugie strony też uświadomiło mi to, że za 1,5 miesiąca wracam do pracy

ja za 10 bo biorę jeszcze miesiac z ponad dwumiesięcznego urlopu
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie o tym mowie..W naszym klimacie cienko z tym sloncem tak naprawde w sezonie zimowym to juz wogole..Ile bierzesz??ja co 2gi dzien 2tysiaki i tyle samo daje mlodemu..Z tym ,ze jemu codziennie
2 tysiaki czego?
ja mam takie- 800IU/20 µg
http://www.mistrys.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/700x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/i/bio_vit_d3_cholecalciferol_800iu_d_pearls.jpg