35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wariatkapaszczakin wrote:Samirka, ty musisz zdecydowanie zapuscic wlosy, zeby jednak byl ten
warkoczyk- zbyt wiele rzeczy bierzesz do siebie. Tu nie ma letko, teraz juz pol forum wyzywaja od brudasow, trzeba twarda dupe hodowac..Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wariatka
chyba ty..
mnie akurat Ty Renik od brudasow nie wyzwalas, tylko baby wczoraj.. od brudasow i lupiezcow..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:33
mysza1975, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Slucham Violetki Villas i Mieczyslawa Fogga
Czy chlop powinien zrobic sobie przerwe po prawie 4 miesiecznej suplementacji Profertilem? czy mozna ciagnac tak jeszcze kolejne 4?
Pogodnego dnia DziewuchyBliska 77, mysza1975, kapturnica, inessa, ania.g, macduska, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wogole
wracam powoli a mojego dieto-montignaca i dzis mam znowu pseudo-wege na kolacji.. pseudo, bo ryby sa ok.
na glowne bedzie ryba, na starter podam cos jak mini placki ziemniaczane, ale z cukini, nie z ziemniakow..
i potrzebuje inspiracji z czym.. rewelka sa z gulaszem, no ale to odpada, dobre sa tez z kwasna smietana, niemniej chce wiecej opcji do wyboru..
zjadlybyscie placka z:
-lososiem wedzonym
-twarozkiem z ziolami szczypiorkowo czosnkowy)
-kurkami w smietanie
-kremem pomidorowym?
bo ja swoim smakom ostatnio nie wierze.. inne propozycje milo widziane..
mysza1975, Sabina, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja. Czekam na @ i kolejny cykl ze stymulacja.
ale jak nie bedzie @ to pojdziesz na bete jutro? bo ja jeszcze wierze, ze bedzie ok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:50
mysza1975, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moje kubki smakowe niestety są bardzo ubogie bo ja placki tylko z cukrem i tylko na zimno
więc nie pomogę
paszczakin wrote:wogole
wracam powoli a mojego dieto-montignaca i dzis mam znowu pseudo-wege na kolacji.. pseudo, bo ryby sa ok.
na glowne bedzie ryba, na starter podam cos jak mini placki ziemniaczane, ale z cukini, nie z ziemniakow..
i potrzebuje inspiracji z czym.. rewelka sa z gulaszem, no ale to odpada, dobre sa tez z kwasna smietana, niemniej chce wiecej opcji do wyboru..
zjadlybyscie placka z:
-lososiem wedzonym
-twarozkiem z ziolami szczypiorkowo czosnkowy)
-kurkami w smietanie
-kremem pomidorowym?
bo ja swoim smakom ostatnio nie wierze.. inne propozycje milo widziane..paszczakin, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Slucham Violetki Villas i Mieczyslawa Fogga
Czy chlop powinien zrobic sobie przerwe po prawie 4 miesiecznej suplementacji Profertilem? czy mozna ciagnac tak jeszcze kolejne 4?
Pogodnego dnia DziewuchyBursztyn, mysza1975, kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Nie spałam całą noc, bo miałam skurcze co 10-15 minut, nad ranem trochę ustały, a teraz znowu sie pojawiają, ale dość nieregularnie. Czekam na telefon od lekarza czy już jechać do szpitala.
EwaT, kapturnica, BISCA, Bursztyn, Sabina, Bliska 77, moremi, Iwone, inessa, ania.g, macduska, Elfik, Lucky, Simba, Mega, Dorka1979, samira, Bozia3, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a nie chciałaś poczekać na kolejną betę?
tak sama odstawiłaś..
kurcze a może jednak się uda
sama już nie wiemmoremi wrote:Plemienia są od wczoraj, dzisiaj się nasiliły, więc wszystko jest jasne. Wolę, żeby @ przyszła jak najszybciej, bo nie chcę mieć znowu łyżeczkowania. Dupka bralam cały czas, a dzisiaj po kolejnym negatywnym teście odstawiłam. Nie mam złudzeń.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
faken, wcale nie chcialam kliknac, ze lubie posta o plamieniach, sorki moremi..
ale idziesz jeszcze na ta bete jutro? jesli tak, to moze zbadaj sobie progesteron moremi tez- tak na uzytek przyszlych cykli, jesli nie na ten juz..
nosz kwa mac, jakie to nie fair..Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
urodzisz w końcu?bo za chwilę ja jajo zniosę
no takie napięcie nam fundujesz
mysza1975 wrote:Dzień dobry!
U mnie chyba coś się zaczyna dziać. Nie spałam całą noc, bo miałam skurcze co 10-15 minut, nad ranem trochę ustały, a teraz znowu sie pojawiają, ale dość nieregularnie. Czekam na telefon od lekarza czy już jechać do szpitala.mysza1975, inessa, Elfik, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Plemienia są od wczoraj, dzisiaj się nasiliły, więc wszystko jest jasne. Wolę, żeby @ przyszła jak najszybciej, bo nie chcę mieć znowu łyżeczkowania. Dupka bralam cały czas, a dzisiaj po kolejnym negatywnym teście odstawiłam. Nie mam złudzeń.
iwcia77 lubi tę wiadomość