35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No Samira sorki ale tak juz mam ze disco polo to dla mnie dno , szambo i mul na pol metra ..Majteczkiw kropeczki nigdy mnie nie rajcowaly i //No i mozesz anwet sie sfochac ale dla mnie to byly i sa wiesmaki
Przykro mi..ale nie odbieraj tego do siebie....
tak samo bym mogła powiedzieć ze to co ty słuchasz czy słuchałaś to dno a ja nie mówię o disco polo teraz ale na samym początku ,fakt nie były to może ambitne teksty ale melodyjne i fajnie się przy nich bawiło,przynajmniej było wiadomo co śpiewają,obecne piosenki tego typu jak np.ona tańczy dla mnie to dopiero dno i wszystkie temu podobne ,teraz nie słucham ,chociaż na weselu bym się przy nich pobawiła
i wybacz ale piosenki w których np. co drugie słowo to przekleństwa mnie nie rajcują albo są takie teksty ze nie da się powtórzyć albo tekst jest taki ze za cholerę nie wiadomo o co biega w tej piosence bo są durnie ułożone słowa
i uważam ze najładniejsze i jedne z lepszych tekstów to polskie takich zespołów jak np .Bajm oraz innych jak Rodowicz,Czerwonych Gitar czy Budka Suflera itp gdzie teksty byłam w stanie zaśpiewać bo był w nich sens i logika
nie mówię ze teraz nie ma dobrych zespołów ale to naprawde wyjatki
żałuję jednego ,ze mój bart nie doczekał wydania swojej płyty tz. był bliski tego ale życia mu zabrakłoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:tak samo bym mogła powiedzieć ze to co ty słuchasz czy słuchałaś to dno a ja nie mówię o disco polo teraz ale na samym początku ,fakt nie były to może ambitne teksty ale melodyjne i fajnie się przy nich bawiło,przynajmniej było wiadomo co śpiewają,obecne piosenki tego typu jak np.ona tańczy dla mnie to dopiero dno i wszystkie temu podobne ,teraz nie słucham ,chociaż na weselu bym się przy nich pobawiła
i wybacz ale piosenki w których np. co drugie słowo to przekleństwa mnie nie rajcują albo są takie teksty ze nie da się powtórzyć albo tekst jest taki ze za cholerę nie wiadomo o co biega w tej piosence bo są durnie ułożone słowa
i uważam ze najładniejsze i jedne z lepszych tekstów to polskie takich zespołów jak np .Bajm oraz innych jak Rodowicz,Czerwonych Gitar czy Budka Suflera itp gdzie teksty byłam w stanie zaśpiewać bo był w nich sens i logika
nie mówię ze teraz nie ma dobrych zespołów ale to naprawde wyjatki
żałuję jednego ,ze mój bart nie doczekał wydania swojej płyty tz. był bliski tego ale życia mu zabrakłoa zadna z nas sie nie oburzyla na to
ps..nie wiem tak do konca o jakim typie muzy mowisz , bo w tej ktora ja slucham przeklenstw nie znajdzie a i teksty bywaja dosc ambitne.. ,
Moze masz na mysli rap ???Tam sa wulgaryzmy ale to nie moje klimatyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:53
samira, Bliska 77, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I ja nie neguje tego co kto mysli..Widzisz tak samo Reni sadzila ,ze sie nie mylysmy
a zadna z nas sie nie oburzyla na to
ps..nie wiem tak do konca o jakim typie muzy mowisz , bo w tej ktora ja slucham przeklenstw nie znajdzie a i teksty bywaja dosc ambitne.. ,
Moze masz na mysli rap ???Tam sa wulgaryzmy ale to nie moje klimaty
spadam kimnąć, bo nie śpię od 4, córcia przysnęła i aż się prosi legnąć obok
tymczasem laskikapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I ja nie neguje tego co kto mysli..Widzisz tak samo Reni sadzila ,ze sie nie mylysmy
a zadna z nas sie nie oburzyla na to
Moze masz na mysli rap ???Tam sa wulgaryzmy ale to nie moje klimaty
ja się nie oburzam wyrażam swoja opinię
aa żeby ktoś nie pomyślał mój brat nie pisał muzyki i tekstów disco polo
(ale były miłe dla ucha jego piosenki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 09:58
-
samira wrote:i wybacz ale piosenki w których np. co drugie słowo to przekleństwa mnie nie rajcują albo są takie teksty ze nie da się powtórzyć albo tekst jest taki ze za cholerę nie wiadomo o co biega w tej piosence bo są durnie ułożone słowa
kapturnica, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnydobra ja zmykam zaraz ,muszę lekarza odwiedzić bo dostałam skierowanie z pracy którą niedługo zaczynam
niestety na razie na zastępstwo na pół roku ale warto ,troszkę kaski wpadnie na opłatyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:03
Sabina, paszczakin, Bliska 77, mysza1975, inessa, Alis, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha wiedziałam, że znowu włożę kij w mrowisko
eh dziewczyny nie ma co się na wzajem obrażać
ja tam nie wypowiadam się czego słuchałam ani co słucham obecnie, bo to moja sprawa
ania.g, samira, Alis, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość