X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja byłam metalówą, jeszcze stare glany stoją na strychu, więc może byc ciekawie ;)

Ja się nie foczę ;) Za co? daj spokój, jestem bardzo pokojowym człowiekiem, nie kłócę się, nie lubię. Co najwyżej pokurwię w przetrzeń ;)
    ofakkknie mow!!! Moje martensy sa pewnie ejszcze gdzies u matki ahhahahaha A i flayera sie znajdzie..Mialam zielonego..

Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wlasnie mnie cos podkłuwa, moze jakas kibolska wspolnote poczul :/
    ;) a nie mowilam

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba te na stanie martensy u rodzicow mam.. no chyba, ze oni wywalili, bo ja na bank nie, serce by mi peklo..

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yeeeee~!!!!! remis mamy!!!! jprdole!!

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja chyba te na stanie martensy u rodzicow mam.. no chyba, ze oni wywalili, bo ja na bank nie, serce by mi peklo..
    Ojj ja po swoje do krakau jechalam..Zbieralam cale pol roku na nie..To bylbut czy zima czy lato ;)

Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ofakkknie mow!!! Moje martensy sa pewnie ejszcze gdzies u matki ahhahahaha A i flayera sie znajdzie..Mialam zielonego..
    Ja miała taki długi skórzany czarny płaszcz, gdzieś na ciuchach go dorwałam ;) Taki gestapowski ;) Kochałam go tak, że pierwsza noc w nim spałam ;) A matka prawie za zawał zeszła jak mnie w nim zobaczyła - glany, płaszcz i czarne centymetrowe włosy ;)
    Pamiętam jak kilka lat temu facet robił u nas kominek i jak się rozluźnił po kilku głębszych, to mi powiedział, że mnie z jednego tyko pamięta - jak raz do Kościoła łysa przyszłam! :D Moja matka prawie umarła po tym wyznaniu :D

kapturnica, Mega, Elfik, iwcia77, mysza1975, Iwone, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, patrze na małego jak spi i sobie myśle że tak bym już chciała z nim porozmawiać....ech rozczulam sie na starość ;)

Sabina, samira, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Iwone, BISCA, Simba, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki melduje ze dzisiaj dotarła do mnie mapa!

Sabina, paszczakin, kapturnica, iwcia77, BISCA, Simba, inessa lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj ja po swoje do krakau jechalam..Zbieralam cale pol roku na nie..To bylbut czy zima czy lato ;)
    Jak dostałam kredyt studencki, to też sobie zapodałam martensy -kochałam je nad życie :) Mojej Młodej też pomogę wybrać :)

kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja miała taki długi skórzany czarny płaszcz, gdzieś na ciuchach go dorwałam ;) Taki gestapowski ;) Kochałam go tak, że pierwsza noc w nim spałam ;) A matka prawie za zawał zeszła jak mnie w nim zobaczyła - glany, płaszcz i czarne centymetrowe włosy ;)
    Pamiętam jak kilka lat temu facet robił u nas kominek i jak się rozluźnił po kilku głębszych, to mi powiedział, że mnie z jednego tyko pamięta - jak raz do Kościoła łysa przyszłam! :D Moja matka prawie umarła po tym wyznaniu :D

Hahhaahahh juz to widze =D
    ojj czlowiek dawal czadu..Łysa nie bylam ale jak mialam faze punkowa to cala w agrafkach plus pasiaki oczywiscie no i full wypas na glowie..Irokez byl 8) Ale tylkow wakacje..W szkole kazali pod grozba wywalenia kolory zmyc..Błaaa to byly czasy... Koncerty , ogniska..

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dziewczynki melduje ze dzisiaj dotarła do mnie mapa!
    a nie pamietasz kiedy zamawialas??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wiecie co, patrze na małego jak spi i sobie myśle że tak bym już chciała z nim porozmawiać....ech rozczulam sie na starość ;)
    Mietka sie robisz ;)

Spokojna twoja rozczochrana..Zleci szybciej niz ci sie wydaje i mlody bedzie pyskowal , az czasem bedziesz chciala by wreszcie zamilkl na chwile ehhehe

Mega, iwcia77, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie byłam lysa, tylko miałam króciusieńkie włosy, takie, że po fryzjerze w palce nie złapałaś ;) A wtedy dziewczyny nie nosiły takich fryzur ;) Teraz to już normalka :)

kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik czekam na rozwiązanie konkursu :P obiecałaś

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Dojrzewasz :)

Ewa jak patrzę na ubrania Młodej, które niedawno jej zakładałam, a teraz wyglądają jak z lalki, to sama jestem w szoku, że to naprawdę szybo mija. A nie wierzyłam innym matkom...

Alis, iwcia77, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam czarne glany, ukochana krótka, plisowana czerwona spódniczkę w kratkę i plecaka z cała masa agrafek :D Jarocin 2 razy zaliczyłam, Odjazdy w Spodku, raz nawet z mocno skręconą noga.... Echhh to były czasy.... Przed koncertem obowiązkowo wino marki wino....

Sabina, kapturnica, samira, iwcia77, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pani wzieta jest w tajemnicy przed chlopem, on by strzelil focha, ze ktos mu w domu sprzata, jak on sam moze. Pani ma 60 +lat, jest Czeczenka, nie jest od gotowania ani od dzieci. A zaufanych poleconych osob do dziecka nie ma. Ja nie mieszkam w stolycy tylko na wsi, tu ciezko o nianie na wieczor.
    Wiesz ja też chcę wziąść taką panią do sprzątania w tajemnicy przed M. Za dużo też nie musi wiedzieć.

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a nie pamietasz kiedy zamawialas??
    Dzień po reklamie na forum :)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://iv.pl/images/77139633310924695774_thumb.jpg

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma na co czekac. My tam juz od dawna rozmawiamy. ''Co slycha" "egh".
    Dzien swistka mi tak nie przeszksdza, jak fakt, ze codziennie rano jak glupia ludze sie, ze dzis w koncu uda mi sie pomalowac paznokcie albo choc ugotowac obiad i codziennie wieczorem okazuje sie, ze dupa. Staczam sie - wlosy, brwi, paznokcie, ciuchy, kremy. Wszystko lezy kwiczy.

samira, Sabina, kapturnica, paszczakin, iwcia77, mysza1975, EwaT, Mega, Bozia3, macduska, Niuta, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 4948 4949 4950 4951 4952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ