35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ja byłam metalówą, jeszcze stare glany stoją na strychu, więc może byc ciekawie
Ja się nie foczęZa co? daj spokój, jestem bardzo pokojowym człowiekiem, nie kłócę się, nie lubię. Co najwyżej pokurwię w przetrzeń
Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja chyba te na stanie martensy u rodzicow mam.. no chyba, ze oni wywalili, bo ja na bank nie, serce by mi peklo..
Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ofakkknie mow!!! Moje martensy sa pewnie ejszcze gdzies u matki ahhahahaha A i flayera sie znajdzie..Mialam zielonego..
Taki gestapowski
Kochałam go tak, że pierwsza noc w nim spałam
A matka prawie za zawał zeszła jak mnie w nim zobaczyła - glany, płaszcz i czarne centymetrowe włosy
Pamiętam jak kilka lat temu facet robił u nas kominek i jak się rozluźnił po kilku głębszych, to mi powiedział, że mnie z jednego tyko pamięta - jak raz do Kościoła łysa przyszłam!Moja matka prawie umarła po tym wyznaniu
kapturnica, Mega, Elfik, iwcia77, mysza1975, Iwone, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj ja po swoje do krakau jechalam..Zbieralam cale pol roku na nie..To bylbut czy zima czy lato
Mojej Młodej też pomogę wybrać
kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja miała taki długi skórzany czarny płaszcz, gdzieś na ciuchach go dorwałam
Taki gestapowski
Kochałam go tak, że pierwsza noc w nim spałam
A matka prawie za zawał zeszła jak mnie w nim zobaczyła - glany, płaszcz i czarne centymetrowe włosy
Pamiętam jak kilka lat temu facet robił u nas kominek i jak się rozluźnił po kilku głębszych, to mi powiedział, że mnie z jednego tyko pamięta - jak raz do Kościoła łysa przyszłam!Moja matka prawie umarła po tym wyznaniu
Hahhaahahh juz to widze
ojj czlowiek dawal czadu..Łysa nie bylam ale jak mialam faze punkowa to cala w agrafkach plus pasiaki oczywiscie no i full wypas na glowie..Irokez bylAle tylkow wakacje..W szkole kazali pod grozba wywalenia kolory zmyc..Błaaa to byly czasy... Koncerty , ogniska..
Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiecie co, patrze na małego jak spi i sobie myśle że tak bym już chciała z nim porozmawiać....ech rozczulam sie na starość
Spokojna twoja rozczochrana..Zleci szybciej niz ci sie wydaje i mlody bedzie pyskowal , az czasem bedziesz chciala by wreszcie zamilkl na chwile ehheheMega, iwcia77, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wiecie co, patrze na małego jak spi i sobie myśle że tak bym już chciała z nim porozmawiać....ech rozczulam sie na starość
Ewa jak patrzę na ubrania Młodej, które niedawno jej zakładałam, a teraz wyglądają jak z lalki, to sama jestem w szoku, że to naprawdę szybo mija. A nie wierzyłam innym matkom...Alis, iwcia77, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam czarne glany, ukochana krótka, plisowana czerwona spódniczkę w kratkę i plecaka z cała masa agrafek
Jarocin 2 razy zaliczyłam, Odjazdy w Spodku, raz nawet z mocno skręconą noga.... Echhh to były czasy.... Przed koncertem obowiązkowo wino marki wino....
Sabina, kapturnica, samira, iwcia77, Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Pani wzieta jest w tajemnicy przed chlopem, on by strzelil focha, ze ktos mu w domu sprzata, jak on sam moze. Pani ma 60 +lat, jest Czeczenka, nie jest od gotowania ani od dzieci. A zaufanych poleconych osob do dziecka nie ma. Ja nie mieszkam w stolycy tylko na wsi, tu ciezko o nianie na wieczor.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma na co czekac. My tam juz od dawna rozmawiamy. ''Co slycha" "egh".
Dzien swistka mi tak nie przeszksdza, jak fakt, ze codziennie rano jak glupia ludze sie, ze dzis w koncu uda mi sie pomalowac paznokcie albo choc ugotowac obiad i codziennie wieczorem okazuje sie, ze dupa. Staczam sie - wlosy, brwi, paznokcie, ciuchy, kremy. Wszystko lezy kwiczy.samira, Sabina, kapturnica, paszczakin, iwcia77, mysza1975, EwaT, Mega, Bozia3, macduska, Niuta, Bliska 77 lubią tę wiadomość