35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfi jak w morde zes trafila ze swoim nikiem..No wypisz wymaluj to ty
EDIT mialo byc z awatarkiem..Sory ale mozg mi sie lasuje jak graja i jakie emocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 21:25
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
wiesz, ja na pociag codziennie na piechote zasuwam, a to pod gorke i po kocich lbach..
poza tym- nie przelewa sie, zbieram na pieluchy..
kapturnica, ania.g, Elfik, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ja tez jutro do pediatry z wysypka młodej i jedna dziwna gulają na ręce... Nawet nie czytam co to może być, bo bym się naczytala..
-
no dobra, ide wstawic chleb do pieczenia i przy okazji kukne na mecz.. nie pacze, bo sie denerwuje...
swiat sie konczy, paszcze pilka emocjonuje, musi byc chuopak w srodku..ania.g, kapturnica, iwcia77, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u mnie widac dzis zorze polarna. I piekne, czyste niebo ze wszystkimi gwiazdami.
Zorzy rzecz jasna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 21:29
Pusurek, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wez z Simba tira na spole i do mnie dawajcie po pieluchy!
Simba cos siedzi cicho apropos transportu/odbioru cory odkad o tych koniach napisalas.. Moze nie chce ze mna koni krasc..
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dolaczam sie, ja w piatek z Adasiem, bo mu oczko ropieje i masci nie pomagaja. Znaczy pomagaja na chwile, a potem infekcja wraca.
iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Sie dziwi, ze mu ropieje jak ta mu maść do oka wyciska! Jeszcze mu palec włóż
kapturnica, iwcia77, paszczakin, Sabina, Niuta, Alis, EwaT, Mega, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ze niby ja ta najwyzsza?? a skad!! to bedzie sab bo ona metr80 ma!!tak cos pamietam///Ja dzierze lapcia..A co
No i po niespodziance
kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Hm,ja wciąz mogę z góry sprawdzać jaki masz łupież we włosach
heh, a łobcasy nosi? bo ja mam jedne 14-tki, wtedy bedzie 1.90..Sabina, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość