35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfi jak w morde zes trafila ze swoim nikiem..No wypisz wymaluj to ty

EDIT mialo byc z awatarkiem..Sory ale mozg mi sie lasuje jak graja i jakie emocje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 21:25
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
wiesz, ja na pociag codziennie na piechote zasuwam, a to pod gorke i po kocich lbach..
poza tym- nie przelewa sie, zbieram na pieluchy..
kapturnica, ania.g, Elfik, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDolaczam sie, ja w piatek z Adasiem, bo mu oczko ropieje i masci nie pomagaja. Znaczy pomagaja na chwile, a potem infekcja wraca.Elfik wrote:Ja tez jutro do pediatry z wysypka młodej i jedna dziwna gulają na ręce... Nawet nie czytam co to może być, bo bym się naczytala..
-
no dobra, ide wstawic chleb do pieczenia i przy okazji kukne na mecz.. nie pacze, bo sie denerwuje...
swiat sie konczy, paszcze pilka emocjonuje, musi byc chuopak w srodku..
ania.g, kapturnica, iwcia77, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Zazdraszczam, nigdy nie widziałam na żywo.Pusurek wrote:A u mnie widac dzis zorze polarna. I piekne, czyste niebo ze wszystkimi gwiazdami.

Zorzy rzecz jasna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 21:29
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wez z Simba tira na spole i do mnie dawajcie po pieluchy!

Simba cos siedzi cicho apropos transportu/odbioru cory odkad o tych koniach napisalas.. Moze nie chce ze mna koni krasc..
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
maści? ja przemywałam tylko sola fizjologiczna i przeszłoPusurek wrote:Dolaczam sie, ja w piatek z Adasiem, bo mu oczko ropieje i masci nie pomagaja. Znaczy pomagaja na chwile, a potem infekcja wraca.
iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sie dziwi, ze mu ropieje jak ta mu maść do oka wyciska! Jeszcze mu palec włóż
kapturnica, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, Niuta, Alis, EwaT, Mega, mysza1975, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie miałam krzyczeć, że to ja, ale widzę, że mnie poznałaśkapturnica wrote:ze niby ja ta najwyzsza?? a skad!! to bedzie sab bo ona metr80 ma!!tak cos pamietam///Ja dzierze lapcia..A co

No i po niespodziance
kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA może to zatkane kanaliki łzowe? Mały jak płacze to leją się łzy?Pusurek wrote:Dolaczam sie, ja w piatek z Adasiem, bo mu oczko ropieje i masci nie pomagaja. Znaczy pomagaja na chwile, a potem infekcja wraca.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Hm,ja wciąz mogę z góry sprawdzać jaki masz łupież we włosach

heh, a łobcasy nosi? bo ja mam jedne 14-tki, wtedy bedzie 1.90..
nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość