35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mam w nosie celebrytów. Nie zbieram autografów i w ogóle nie interesuje mnie ich życie. Mieszkam pod Warszawą i też ich spotykam. Najbardziej nie lubię jak się wpieprzają bez kolejki bo im się zdaje że wszystko mogą.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a mnie ciekawi jedna rzecz...pytanie skierowane do dziewczat ze stolicy , wrocka i krakowa...czy wy czesto widujecie celebrytow ??? no jakos mnie to ciekawi np. Renia idzie sobie po zakupy a przed nia stoi np Karolak po bulki...hm ja z gdanska - nigdy nikogo w zyciu nie spotkalam...ale pojechalam kilka lat temu do Paryza z Alojzem i natknelam sie na T. Kota
- zachowalam sie jak kretynka , bom nie przyzwyczajona ,do tego po 2 piwkach...no i wyszlo jak wyszlo
Ja raz w Galerii Krakowskiej spotkałam gościa z "W11", nie skojarzyłam tylko skąd go znam. Chodziłam po H&M między wieszakami,uśmiechałam sie do niego z wzajmnością i myślałam co za burak, pewnie jakiś kolega z podstawówki albo szkoły średniej, poznał mnie, uśmiecha się, ale cześć nie powie. Jak sie zorientowałam kto zacz, to dałam w długą aż się za mna kurzyło.kapturnica, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale robilas takiej samej firmy o tej samej porze co ten w 14tym???
Masz piekna wysoka tempke....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Mysza, urodzisz ty juz w koncu ???
No właśnie chciałam zameldować, że jeszcze nie rodzę, ale na ktg widać lekkie skurcze (ja ich nie czuję), więc jakiś postęp jest.
Aniu, jeżeli jesteś chętna, to puszczam przodem.
A po wczorajszych tematach o kolkach i kupkach, to stresuję sie jeszcze bardziej. Już nie porodem, ale tym co będzie po. Bo ja w niemowlęcych tematach to zielona jak szczypiorek na wiosnę jestem.iwcia77, Mega, Iwone, ania.g, Pusurek, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No właśnie chciałam zameldować, że jeszcze nie rodzę, ale na ktg widać lekkie skurcze (ja ich nie czuję), więc jakiś postęp jest.
A po wczorajszych tematach o kolkach i kupkach, to stresuję sie jeszcze bardziej. Już nie porodem, ale tym co będzie po. Bo ja w niemowlęcych tematach to zielona jak szczypiorek na wiosnę jestem.iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
strach ma wielkie oczy - instynkt ci sie zalaczy , poza tym jest rada forumowa do twojej dyspozycjimysza1975 wrote:No właśnie chciałam zameldować, że jeszcze nie rodzę, ale na ktg widać lekkie skurcze (ja ich nie czuję), więc jakiś postęp jest.
A po wczorajszych tematach o kolkach i kupkach, to stresuję sie jeszcze bardziej. Już nie porodem, ale tym co będzie po. Bo ja w niemowlęcych tematach to zielona jak szczypiorek na wiosnę jestem.Mega, ania.g, mysza1975, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:No właśnie chciałam zameldować, że jeszcze nie rodzę, ale na ktg widać lekkie skurcze (ja ich nie czuję), więc jakiś postęp jest.
A po wczorajszych tematach o kolkach i kupkach, to stresuję sie jeszcze bardziej. Już nie porodem, ale tym co będzie po. Bo ja w niemowlęcych tematach to zielona jak szczypiorek na wiosnę jestem.kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, Pusurek, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:strach ma wielkie oczy - instynkt ci sie zalaczy , poza tym jest rada forumowa do twojej dyspozycji
iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nic , mnie osobiscie bardzo sie podoba
ty sie nic nie martw bo wczoraj moj suwak sie nie podobal, dzisiaj awatar elfika poszedl pod krytyke
normalka
Iwone wrote:co jest takiego strasznego w tej lalce?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f10520061e12.gifMega, mysza1975, Iwone, kapturnica, samira, Sabina lubią tę wiadomość