35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samirko, nie denerwuj sie, nikt by sobie z Ciebie zartwo nie robil, to przeszczepie bylo do mnie, tutaj mysla ze nie mam serca, i to dlatego
Bursztynku chyba zamówię u ciebie terapie on-line
może to nie było osobiste ale mam smutne skojarzenia ,niestetyBursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
no właśnie o tym pisałam taki mały foch,smutek wkurw od czasu do czasu wskazanyiwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:zaimponowalas mi
Masturabcja- to ulomna penetracja
Gdzie potencjalna implantacja?
Nadchodzaca frustracja..Ja bym dala tak
Masturbacja, masturbacja - alternatywna penetracja... To mozna sobie nawet zarapowac, jak ktos chce.kapturnica, iwcia77, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jasne, zeby mi poziom cukru skoczyl, zebym miala cukrzyce ciazowa, otyle dzieci i nie mogla na siebie patrzec w lustrze?? Ne ma glupaka!
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
za dużo łyknęła http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b50d1b19412.jpg
Mega, kapturnica, samira, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dzisiaj jest bardzo dziwny dzien...Przeczytasz jak wrocisz:
- Bursztyn napisala ze kamien spadl jej z serca, na co ja ZAZARTOWALAM ze w takim razie nic po nim nie zostalo
- w miedzyczasie Reni napisala (mysle ze tez to byl zart) na zasadzie wielkiego odkrycia ze Religa nie zyje
- ja dla zartow napisalam ze kto teraz przeszczepi Bursztynowi kamien (w sensie serce)
Gdzie jest nawiazanie do Twojej zyciowej tragedii? Gdzie?
pośrednio tak jest , nie osobiście ,co zrobisz nic nie zrobisz tak mam ,mimo ze to może i żart
ale nie bój się czytam ze zrozumieniem
powtórzę się
bardziej mi chodziło ze sama piszesz smutne rzeczy a mnie upominasz ze tak robię
Amen ,koniec pieśni -
kapturnica wrote:
Reni, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:j
samochod mi plami.. takie malutkie plamienie, obstawiam, ze spod skrzyni biegow.. czy jak wrzuce do zbiornika oleju dupka lub luteine to przestanie?
Obawiam sie ,ze sama lutka nie wystarczy..
Moze olej troche smaruje po silniku i przez to plami..czasem sie zdarza..Albo za duzo pod korkiem masz nalane...iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny