35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Endo powinnam miec jak niewiem, tak sie starałam

)))))))))))))))))))))))))))))))
w kazdym monopolowym w okolicy cię znają?
"to samo co zwykle?"
inaczej się nie liczy
Mega, tzrymam kciuki
moremi, iwcia77, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
witam z rana
nadganiam zaległości w pracy po godzinach i mało mnie, ale podczytuję gdy się da
Mega widziałam tempkę, gdzie ten sikaniec, dawaj kobieto bo zejdę na zawał
Inesso i jakie wyszły wyniki badań, jakie leki teraz bierzesz? kciukam za każdy zaliczony tydzień
czy wiadomo co u Myszy?
spokojnej niedzieli życzę, szkoda że jutro poniedziałek
kapturnica, samira, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiekowo dla niektórych jest chyba stary - ma 6 lat. Ale nie sprawia żadnych problemów. NarazieElfik wrote:Pikny..a jak wiekowo? i wyglada na tekiego co je tylko swieza poledwiczke..
Zazwyczaj zwierzaki od dzieci ładniejsze, ale ćśśśśś....bo mi skali zabraknie w kategorii "uj nie matka"
. Poprzednia właścicielka "trochę" go zaniedbała więc je co popadnie.
Mala79, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyMega nie chcę Cię nakręcić ale to czy oblałaś test może potwierdzić chyba tylko beta bo w te testy to tak do końca bym nie wierzyła, ja w 13 dpo z lupą wypatrzyłam cień cienia tak był słabo wyraźny i dlatego poleciałam na betę aby rozwiać swoje wątpliwości czy to nie są jakieś zwidy, wyobraźnia, bo gdybym się za bardzo nie wpatrywała w test to bym ten cień nawet nie zauważyła
Mega, samira, Mala79, Sabina, Bursztyn, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem nie jadłam ale z tego co wiem nie każdemu smakują. To jak z sushi albo lubisz albo nie
Dzień dobry
Simba wrote:Proste kotów nie da sie nie lubić
kapturnica, Niuta, samira, BISCA, Mala79, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Mega z tempka jest tak na dwoje babka wrozyla..U mnie standardem juz jest ,ze tempka idzie koncem cyklu do gory zamiast jakby sie wydawalo leciec..Mega wrote:Dzien dobry, melduje ze test oblalam
czekam co dalej bo tempka mnie zaskoczyła z rana.
Milej niedzieli
Baa nawet spadek zaliczylam implantactyjny
..Ale ciaza z niepokalanca to u mnie nie bedzie..
A tempka idzie w gore,,,, Popatrz u mnie na wczesniejsze cykle..W wielu do 15tego dnia po ovu rosla a w 16tym jeb z dzidy....Nie zebym pozbawiala cie zludzen bo czasem zdarza sie ze testy nie wychodza wczesniej niz po terminie @..Ale tempka sie nie sugeruj....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 09:42
Mega, samira, Mala79, malgos741, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Alez ja sie nie podniecam, siedze i czekam cierpliwie co życie przyniesie...
samira, Mala79, malgos741, ania.g, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość