35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Endo powinnam miec jak niewiem, tak sie starałam
)))))))))))))))))))))))))))))))
w kazdym monopolowym w okolicy cię znają?
"to samo co zwykle?"
inaczej się nie liczy
Mega, tzrymam kciukimoremi, iwcia77, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
witam z rana
nadganiam zaległości w pracy po godzinach i mało mnie, ale podczytuję gdy się da
Mega widziałam tempkę, gdzie ten sikaniec, dawaj kobieto bo zejdę na zawał
Inesso i jakie wyszły wyniki badań, jakie leki teraz bierzesz? kciukam za każdy zaliczony tydzień
czy wiadomo co u Myszy?
spokojnej niedzieli życzę, szkoda że jutro poniedziałekkapturnica, samira, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Pikny..a jak wiekowo? i wyglada na tekiego co je tylko swieza poledwiczke..
Zazwyczaj zwierzaki od dzieci ładniejsze, ale ćśśśśś....bo mi skali zabraknie w kategorii "uj nie matka". Poprzednia właścicielka "trochę" go zaniedbała więc je co popadnie.
Mala79, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyMega nie chcę Cię nakręcić ale to czy oblałaś test może potwierdzić chyba tylko beta bo w te testy to tak do końca bym nie wierzyła, ja w 13 dpo z lupą wypatrzyłam cień cienia tak był słabo wyraźny i dlatego poleciałam na betę aby rozwiać swoje wątpliwości czy to nie są jakieś zwidy, wyobraźnia, bo gdybym się za bardzo nie wpatrywała w test to bym ten cień nawet nie zauważyła
Mega, samira, Mala79, Sabina, Bursztyn, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem nie jadłam ale z tego co wiem nie każdemu smakują. To jak z sushi albo lubisz albo nie
Dzień dobry
Simba wrote:Proste kotów nie da sie nie lubićkapturnica, Niuta, samira, BISCA, Mala79, Sabina, Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Dzien dobry, melduje ze test oblalam
czekam co dalej bo tempka mnie zaskoczyła z rana.
Milej niedzieli
Baa nawet spadek zaliczylam implantactyjny..Ale ciaza z niepokalanca to u mnie nie bedzie..
A tempka idzie w gore,,,, Popatrz u mnie na wczesniejsze cykle..W wielu do 15tego dnia po ovu rosla a w 16tym jeb z dzidy....Nie zebym pozbawiala cie zludzen bo czasem zdarza sie ze testy nie wychodza wczesniej niz po terminie @..Ale tempka sie nie sugeruj....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 09:42
Mega, samira, Mala79, malgos741, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alez ja sie nie podniecam, siedze i czekam cierpliwie co życie przyniesie...
samira, Mala79, malgos741, ania.g, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość