35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Moja droga ja już dwa dni temu przeplakalam dola - plamienia wiec teraz mnie nic nie rusza, jestem poprostu ciekawa jak sie to skończy

No to dobrze bo ja juz myslalam zes sie napalila jak szczerbaty na suchara.....
A i ja ciekawa jestem co tam sie u Cb kluje
Mega lubi tę wiadomość

-
Nie dziękuję, Wacław mojego męża w zupełności wystarczyElfik wrote:Ja to taki szpeniulo, u mnie ja jestem techniczna, kompy naprawiam, sruby dokręcam, rury przepycham... (nie Mega nie proś, tobie nie przepchnę)

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
No to jest nas dwie. Popcorn jest?kapturnica wrote:No to dobrze bo ja juz myslalam zes sie napalila jak szczerbaty na suchara.....
A i ja ciekawa jestem co tam sie u Cb kluje
-
U mnie pepsi stoi, jak nie było to miała ochote i specjalnie wysłałam faceta na zakupy, teraz stoi nie ruchana, eeee w sensie nie otwartakapturnica wrote:No jest..Paluszki tyz soM...A cole sie skołuje

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Ty tam naprawde idz sie z chlopem miziac bo ci cisnienie jajniki rozwali hłe hłeMega wrote:U mnie pepsi stoi, jak nie było to miała ochote i specjalnie wysłałam faceta na zakupy, teraz stoi nie ruchana, eeee w sensie nie otwarta

Mega lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorem,
czy Mysza się odzywała w końcu?
AniaG, będziesz mieć super warunki tego cc. Rewelacja. No i czekam na sprawozdanie na żywo
Dziewczyny, współczuję uszatych przejść. Kurcze, ile rzeczy może takiemu dziecku dolegać
Bozia, też się zabieram za organizację chrzcin. I aż się boję iść pytać o warunki, bo wybrani rodzice chrześni są niepraktykujący. Niestety, nie mam wśród bliskich nikogo praktykującego... Nic na to nie poradzę.
Mega, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sarenkę? To taka co nóg nie depilujePusurek wrote:Nie dotarla chyba ta wiesc do niego, bo jechal szybko. A teraz pisal, ze wlasnie wjezdza na prom. Nie ma bata, rano jest w domu. I co wtedy? Pewnie foch jak nic. Chyba, ze jakas sarenke na promie wyhaczy.

kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Using drama techniques to teach English communicative skills in upper primary schoolSimba wrote:Eee no to bliżej niż dalej.
Z czego piszesz prace? Literatura czy jezykoznawstwo?
Elfik, Alis, Simba, nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
No to ja Wam zapodam wiadomość dnia : nie wychodzi mi z baby ludzkim to se koteczka adoptowałam ! O !
ania.g, EwaT, kapturnica, Elfik, Alis, Simba, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4322d2e3023.jpg
kapturnica, Elfik, Simba, caffe, Mega, moremi, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, ania.g, paszczakin, Bursztyn lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A tak po naszemu to ...???EwaT wrote:Using drama techniques to teach English communicative skills in upper primary school
Mega lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards