35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Moja droga ja już dwa dni temu przeplakalam dola - plamienia wiec teraz mnie nic nie rusza, jestem poprostu ciekawa jak sie to skończy
No to dobrze bo ja juz myslalam zes sie napalila jak szczerbaty na suchara.....
A i ja ciekawa jestem co tam sie u Cb klujeMega lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja to taki szpeniulo, u mnie ja jestem techniczna, kompy naprawiam, sruby dokręcam, rury przepycham... (nie Mega nie proś, tobie nie przepchnę)
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to dobrze bo ja juz myslalam zes sie napalila jak szczerbaty na suchara.....
A i ja ciekawa jestem co tam sie u Cb kluje -
kapturnica wrote:No jest..Paluszki tyz soM...A cole sie skołuje
Mala79 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:U mnie pepsi stoi, jak nie było to miała ochote i specjalnie wysłałam faceta na zakupy, teraz stoi nie ruchana, eeee w sensie nie otwarta
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorem,
czy Mysza się odzywała w końcu?
AniaG, będziesz mieć super warunki tego cc. Rewelacja. No i czekam na sprawozdanie na żywo
Dziewczyny, współczuję uszatych przejść. Kurcze, ile rzeczy może takiemu dziecku dolegać
Bozia, też się zabieram za organizację chrzcin. I aż się boję iść pytać o warunki, bo wybrani rodzice chrześni są niepraktykujący. Niestety, nie mam wśród bliskich nikogo praktykującego... Nic na to nie poradzę.Mega, ania.g, Pusurek, samira, moremi, Mala79, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie dotarla chyba ta wiesc do niego, bo jechal szybko. A teraz pisal, ze wlasnie wjezdza na prom. Nie ma bata, rano jest w domu. I co wtedy? Pewnie foch jak nic. Chyba, ze jakas sarenke na promie wyhaczy.
kapturnica, Pusurek, Simba, Mega, moremi, Dorka1979, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:Eee no to bliżej niż dalej.
Z czego piszesz prace? Literatura czy jezykoznawstwo?Elfik, Alis, Simba, samira, Mega, moremi, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
No to ja Wam zapodam wiadomość dnia : nie wychodzi mi z baby ludzkim to se koteczka adoptowałam ! O !
ania.g, EwaT, kapturnica, Elfik, Alis, Simba, samira, Mega, moremi, Sabina, Dorka1979, iwcia77, Mala79, paszczakin lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4322d2e3023.jpg
kapturnica, Elfik, Simba, caffe, Mega, moremi, Sabina, BISCA, Dorka1979, iwcia77, ania.g, paszczakin, Bursztyn lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
EwaT wrote:Using drama techniques to teach English communicative skills in upper primary school
Mega lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards