35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak wogole to dzien dobry..\
Moze i nie podniecasz ale wzrost temp moze dawac duze nadzieje..
Mi w lipcowym cyklu tak szla w gore kazdego dnia ze w 14tym polecialam zrobic bete a nast dnia jeblam o schody.Złosliwosc losu.Ja tam dalej trzymam w kciuki zeby bylo po Twojej mysli
Laski czy u Was tez taka zimnanoc byla..Normalnie zmarzlam.. brrrrMega, Mala79, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja, dzień dobry!
Od samego otwarcia rolet sklepowych mamy dużo młodzieży i fanów bo autografy rozdaje dzisiaj u nas Peja ... wrrr "stado pędzących kombinerek" dosłownie jeden przez drugiego obkleili całe stoisko muzycznemalgos741, ania.g, Mega, Elfik, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
Maga nadal trzymam kciuki
ja tam kocham koty są takie cudowneMala79, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:No powiem Tobie, że do najcieplejszych jak na ten miesiąc nie należała nawet okno, przymknełam i zostawiłam tylko uchylne
Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie bylo 0 to pewnie przy gruncie przymrozek..Ciezko by bylo wtedy spac z uchylonym oknem hhehehe
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wyobrazcie sobie że przed chwilą moja mama wyrzuciła kandydatów na radnych. Na litość boską, w niedzielę! Przed południem?! Pojebalo tych ludzi
Miłego dniaMala79, kapturnica, Mega, Elfik, samira, malgos741, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dzień dobry
Wyobrazcie sobie że przed chwilą moja mama wyrzuciła kandydatów na radnych. Na litość boską, w niedzielę! Przed południem?! Pojebalo tych ludzi
Miłego dnia
Oni nie maja litości jak już osiągna swój cel, to spoczywają na laurach niestety tak to przeważnie bywa...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dzień dobry
Miłego dniaSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A zapomniałam się pochwalić wczoraj dotarła do mnie mapka ta z 25 lecia z kancelarii premiera, też już dostałyście?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry..
ja mapke tez zamowilam, ciekawe czy i do mnie przyjdzie.. jak nie to sie aglosze do donka z pretensja..
u nas dalej lato, jakie przymrozki, fuuu.. aktualnie 22 stopnie, ha!
wczoraj mnie chuop wkurwil niemozebnie i jeszczce mi nie przeszlo, dlatego jak tylko nadejdzie ta energia ktorej nie mam, doprowadze sie do ludzkiego wygladu i wybywam na spacer do przyjaciolki.. O!kapturnica, Mala79, samira, Mega, malgos741, moremi, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A ja tak właśnie uwielbiam na zimne dni zmieniam kołderekę na tą cieplejszą a okno musi być otwarte bo inaczej sie dusze i głowa mnie masakrycznie boli...
rano w pokoju jest czasem 13 stopni
Dzien dobry
U nas nadal upal 18 stopni
Milego dnia
Mala79, malgos741, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość