35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
SPokojnej niedzieli Wam zycze
u nas piekna słoneczna pogoda i ciepełko ale noce juz z przymrozkamichocia z my spimy przy otwartym oknie
u nas dzisiaj ciocia na obiedzie,obiad zrobiony a ja padłam masakrycznie szybko sie mecze wrwr
Lucky dziekuje za pamiec a pytasz o leki no za duzo ich nie przyjmuje,lekarz powiedział,ze po nastepnej wizycie zobaczymy jak Maluch sie rozwija i jak bedzie ok to chyba dołozy jeszcze jeden zastrzyk podskórny na krzepliwosc. Narazie biore Acard 750 mg,Luteine 200, wit prenatalne zalecone przez ginekologa - LadeeVit, kwas foliowy dodatkowo jeszcze no i leki które normalnie biore- na tarczyce i na serce oraz wziewy na astme.
Mdłosci mam ale sa mniejsze niz były i mam nadzieje,ze juz bedą mijać
CO do kotów ja je tak średnio lubie ale to zwiazane jest z moją alergią na nie!
Mapy tez jeszcze nie dostałam.
A i żadnych minusików przy nicku u mnie tez nie ma ale ja mam wade wzroku i moze też ich nie widzeMega, Mala79, samira, malgos741, iwcia77, Lucky, Bursztyn, EwaT, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej!
SPokojnej niedzieli Wam zycze
u nas piekna słoneczna pogoda i ciepełko ale noce juz z przymrozkamichocia z my spimy przy otwartym oknie
u nas dzisiaj ciocia na obiedzie,obiad zrobiony a ja padłam masakrycznie szybko sie mecze wrwr
Lucky dziekuje za pamiec a pytasz o leki no za duzo ich nie przyjmuje,lekarz powiedział,ze po nastepnej wizycie zobaczymy jak Maluch sie rozwija i jak bedzie ok to chyba dołozy jeszcze jeden zastrzyk podskórny na krzepliwosc. Narazie biore Acard 750 mg,Luteine 200, wit prenatalne zalecone przez ginekologa - LadeeVit, kwas foliowy dodatkowo jeszcze no i leki które normalnie biore- na tarczyce i na serce oraz wziewy na astme.
Mdłosci mam ale sa mniejsze niz były i mam nadzieje,ze juz bedą mijać
CO do kotów ja je tak średnio lubie ale to zwiazane jest z moją alergią na nie!
Mapy tez jeszcze nie dostałam.
A i żadnych minusików przy nicku u mnie tez nie ma ale ja mam wade wzroku i moze też ich nie widze
Tobie też i nie przemęczaj się zbytnio
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mala dzięki
Mega masz ładny wykres a na test może u CIebie jeszcze za szybkoja tam cały czas czekam na zielonosc
samira, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Kurcze taka ładna pogoda się za oknem zrobiła, a ja muszę odsiedzieć do 18.30 w pracy ech życie....
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja żadnych minusów nie mam....
Bursztyn - nie mogę obiecać księdzu żadnego ślubu - bo ja kościelny już miałam...
Pusur - ja bym te bioderka sprawdziła w PL przy okazji, jak będziesz z Adasiem - bo nie ma co lekceważyć
a jeśli chodzi o chrzciny - to też myślę o knajpie...tylko, że chyba jednak skońćzy się u nas w domu - bo ja zapraszam tylko chrzestnych, rodziców i rodzeństwo - z dwóch stron zbierze się 10-12 osób.Mega, malgos741, iwcia77, Pusurek, Mala79, Bursztyn, inessa, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Sprzątanko zrobione
ach jaka ja jestem zadowolona że czysto jeszcze została sypialnia i pranie.
Na razie na spacerek bo ładna pogodaMega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Obejrzałam film, zjadłam obiad i teraz jadę do mamy poprzytulać dzieci i trochę się nimi nacieszyć a potem zameldować się do Zośki. Ściągnęłam sobie jakieś książki, muzę. Wszystko zapakowane. Będę zaglądać z telefonu. Cały czas czekam na wieści od Myszy.
iwcia77, Pusurek, Mega, paszczakin, moremi, Sabina, Mala79, Bursztyn, inessa, Simba, malgos741, BISCA, Viv78, samira, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hej. Chlop wrocil. I zepsul mi humor. Po cholere komu faceci potrzebni, ktora mi powie?
Milego dnia!Mega, moremi, Sabina, Mala79, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam w piekna letnia niedziele ..- tu nadal jest lato i mam nadzieje ze ta tendencja utrzyma sie do maja 2015
derbie- co do kuchni, atrakcji turystycznych i pogody to na wlochy nie moge narzekac
jesli chodzi o praktyczna strone zycia to jest jak prawie wszedzieczyli trzeba pracowac zeby cos miec
poza tym wlochy sa tak zroznicowane... to w zasadzie mlody kraj zlozony z regionow a polaczony przez Garibaldiego w 1861 roku w zjednoczone panstwo Wloskie- jeden region rozni sie od drugiego, sa dialekty, inna kuchnia, nawet mentalnosc ludzi, nie mozna jednoznacznie ocenic zycia w tym kraju na " super" albo " kiszka" i to jest temat dlugi jak rzeka
Pusurek, Mega, Mala79, inessa, samira, dorbie lubią tę wiadomość