35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Obejrzałam film, zjadłam obiad i teraz jadę do mamy poprzytulać dzieci i trochę się nimi nacieszyć a potem zameldować się do Zośki. Ściągnęłam sobie jakieś książki, muzę. Wszystko zapakowane. Będę zaglądać z telefonu. Cały czas czekam na wieści od Myszy.
będę czekać na dobre wieści od Ciebie
Trzymaj się dzielnie
Iwcia wybacz, jakoś zupełnie wyszło mi z głowyWyglądacie z Iwo super
Brzuszek jak malowany
Śliczne mieszkanko
I bardzo się cieszę, że ciąża jest ksiązkowa
Nie ma to jak dobre wieści
iwcia77, Mega, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:
dzieki Sabcia
a mnie nurtuje jedna rzecz- czy ty masz imieniny 27 pazdziernika ?Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Hej. Chlop wrocil. I zepsul mi humor. Po cholere komu faceci potrzebni, ktora mi powie?
Milego dnia!
Faceci ogólnie to dla mnie duże dzieci, które na szczęście nie trzeba przewijać, a tak na poważnie to wszystko zależy od charakteru i tego co wyniósl z domu z młodych lat ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 16:31
iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Obejrzałam film, zjadłam obiad i teraz jadę do mamy poprzytulać dzieci i trochę się nimi nacieszyć a potem zameldować się do Zośki. Ściągnęłam sobie jakieś książki, muzę. Wszystko zapakowane. Będę zaglądać z telefonu. Cały czas czekam na wieści od Myszy.
iwcia77, Mala79, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania oby poród był łatwy
inessa, Sabina, ania.g, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -