35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Sama ksiezniczki tępisz a mi każesz toto promować???
no weż...
Księzniczka jest tylko jedna zresztą...hyhy
Ale blondusia sliczna..EYYY ona do tatusia chyba podobna ihihihih Sliczna jest!!!\
Ps. nie to zes ty brzydka ihihihih
Eyyy ale kiecke to masz zaajebista....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:50
iwcia77, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfii Ty zes kiedys mi pisala ,ze twoj ma problemy z cisnieniem???Byl juz gdziues na badaniach???
Moj sie chyba zarazil..Od paru dni ma cisnienie wyjebane w kosmos..Nie wiadomo z czego..oblewa go zimny pot, uderzenia goraca , swist w uszachi ,silny łomot w głowie...Kurde z czego to moze byc???
Troche sie zaczynam tym martwic...Jprdole jeszcze tego brakuje..Wysle go na te badania moze cos wyjdzie Za taka cene jednak sie oplaca...Elfik, Sabina, Mega, moremi, Mala79, samira lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:k... Kap, a mój własnie wydal 300 zł na badania...
Ja mu mogłam powiedziec to samo za 50 zł...
zdrowo sie odzywiac - wieprzowina do kosza
wiecej ruchu
mniej stresu...
Eureka... -
Elfik- cudna coreczka a co do takich tortow to moim faworytem jest Paszczak i
http://pinksweetsshop.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?7,2014
ta laska z linka ( robi torty w gdansku)
patrzac na fotke najpierw pomyslalam ze to smok, potem krokodyl a na koncu dinozaur...no ale ja sie mam prawo nie znac na gadach
dorbie, Mega, BISCA, moremi, paszczakin, Mala79 lubią tę wiadomość
-
no to teraz musisz pojechac na wakacje do regionu Puglia a potem Campaniadorbie wrote:iwcia77, zgadzam się. Toskania zachwyca chyba wszystkich. Tak samo bylam zachwycona Prowansją i Dalmacją w Chorwacji. Ciepło, romantycznie...Co do kraju, wiadomo, w każdym jest jakieś ale, jak się tam mieszka i pracuje na stałe. Ale miasteczka, widoki, kuchnia,klimat zawchwyca. Tym bardziej w lato w czasie urlopu, kiedy jest się nastawionym na urlopowanie
Ale mieszkać wśród takich widoków to dla nas, tak jak dla wielu z miasta mieszkać wśród moich widoków Kaszub i pielęgnowanego ogrodu. Wystarczy chwila dziennie widoku z okna, aby naładować akumulatory
-
Bosz taki tort dla 3latki?
Straszny
Nie należę do osob, które lubią księżniczki, sukieneczki, kokardki ale tort mógł ją przestraszyć
Niezly..realistyczny ..to brązowe wygląda jakby się zesrał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 22:38
iwcia77, Elfik, Sabina, Mega, BISCA, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bosz taki tort dla 3latki?
Straszny
Nie należę do osob, które lubią księżniczki, sukieneczki, kokardki ale tort mógł ją przestraszyć
Niezlyiwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziękujemy, cora skora zdjęta z małża, ale nie boj nie bój... Sciemnieje:-)
Uh, widzicie, widać moja miłość do smoków przeważyła...
Ten blog tez ogladalam jak szukalam wykonawcy...ale chciałam mieć z własnej inspiracji:-)
Kiecką jestem zachwycona, szukalam czegoś koronkowego z klasa i do kolan!! Nie ledwo za zoske.. Nie było łatwo. Cale allegro przeszukalam, a jak odpuscilam to wpadlam na nią w orsayu...
Toc prawie jak ze staraniami o ciąże;-) wyluzuj, odpusc, ble, ble, a będzie ci dane...
Nawet wygladam w niej całkiem apetycznie, a co;-)
Nie katujcie ludzi opisami Toskanii..
Ja w tym roku w dupie byłam i gówno widzialam...
Przepraszam za wulgaryzmy, ale krew mnie zalewa...wrrrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 23:11
kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bosz taki tort dla 3latki?
Straszny
Niezly..realistyczny ..to brązowe wygląda jakby się zesrał
Jadlam tą kupę..Mniam mniam...
Tez byś brała jak rolnik dopłaty..Reni, dorbie, Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nie katujcie ludzi opisami Toskanii..
Ja w tym roku w dupie byłam i gówno widzialam...
Przepraszam za wulgaryzmy, ale krew mnie zalewa...wrrrr.
Ty sietak nie bulwersuj,.Ja tyz bylam w dOOpie w tym roku
Nie marudz kiecke zes kupila??Kupila!Nodorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No mam nadzieję..taka blondyneczka delikatna się wydaje
No i jestwczesniaki maja często nie do końca rozwinięty system nerwowy, a wszyscy z nią się cackali, bo mała, bo chuda, bo nie chodzi...
Teraz czasem mimozuje, ale jak juz się pewniej trzyma na nogach matce dupa twardnieje...
Nie musi być Agata Wróbel, ale jak jojczy następuje pacyfikacja...kapturnica, dorbie, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No sama bym ci zajeVala ja jakbysgdzies odlozyla na chwile ehheeh..Sliczna jest....
Duzo za nia wybulilas???
150 zeta, ale jest warta z 5 razy tyle, bo wszystkie imprezy w niej obskakuje, do trumny mnie w niej poloza, jak się nie "rozbede"
Nie Lubie kupować kiecek, to teraz aż się rozpadnie:-)
Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:150 zeta, ale jest warta z 5 razy tyle, bo wszystkie imprezy w niej obskakuje, do trumny mnie w niej poloza, jak się nie "rozbede"
Nie Lubie kupować kiecek, to teraz aż się rozpadnie:-)iwcia77 lubi tę wiadomość