35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:No tak.... u mnie jak to sie mówi - tak pięknie żarło i zdechło.... Ruszam do boju od nowa, Moremi cytat w podpisie odzwierciedla nasza walkę i starania
ja sie czuje jak w grze planszowej, rzucam kostka i odliczam i jakby nie liczyć to zawsze wdepnę w pole Wracasz na start
Mega lubi tę wiadomość
-
dzien dobry..
wymienie kiepsko dzialajacy mozg na dobrze dzialajacy, lub nie dzialajacy wcale.
Ania, kciuki juz zacisniete..
Mega, tulam.. fajnie, ze dajesz rade!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:17
iwcia77, Simba, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No tak.... u mnie jak to sie mówi - tak pięknie żarło i zdechło.... Ruszam do boju od nowa, Moremi cytat w podpisie odzwierciedla nasza walkę i starania
ja sie czuje jak w grze planszowej, rzucam kostka i odliczam i jakby nie liczyć to zawsze wdepnę w pole Wracasz na start
Bursztyn, Reni, kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
bry, z taką grupą wsparcia to żaden poród nie straszny:)
Mega, no i co powiedzieć...
Może dlatego ja już nie wierzę i mam spokój
ostatnio w 4 dpo (?) chlałam drinka w wannie wrzątku, zzgodnie z poradami
Jak owu nie było, to przynajmniej się wymoczyłam ...kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, Mala79, Pusurek lubią tę wiadomość
-
W TVN jako goście występują lektorzy filmów.
Czubównę znam, ale facet, który ma najpiękniejszy głos na świecie (może oprócz Seana Connery) wygląda jak Miś Puchatek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:13
ania.g, Simba, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Psze Pani, czy kobieta w okresie pologu moze dostac pale za sprawowanie?
Mysza jest niepowazna, normalnie
no i widac, ze chlop jej nie pomaga bo inaczej skrobnelaby cos
Pewnie odezwie sie jak Wojtus pojdzie na studiaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:46
Reni, Simba, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
hahah jeszcze nie nadal jeżdzę na koniku dziobatym ale już niedługo
bo wiatry duże...zaraz.. czy to może ja?
Simba, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
może jeszcze rodzi
na pewno miała mieć jednego dziecia?
Simba wrote:Psze Pani, czy kobieta w okresie pologu moze dostac pale za sprawowanie?
Mysza jest niepowazna, normalnieMega, Elfik, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mysza ostatni raz pisała 15 i nie wiadomo czy urodziła w ten sam dzień, czy w następny. Tak czy siak dziś najpóźniej jutro powinna się odezwać, no chyba że wydarzyło się coś nieprzewidzianego. Oby nie.
Mega, Sabina, iwcia77, samira lubią tę wiadomość