35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba mam pytanie pisalas jak dobrze pamietamw neidziele ,ze jedziecie na starocie..Mozesz dradzic gdzie jezdzicie ?
My z moim mamy swirka na punkcie roznych rzeczy tracacych myszka...I niejedna rzecz juz ciagnal chlop do domu i renowacje robil..Ostatnio kredens i krzesla pieknie rzezbione
Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Simba mam pytanie pisalas jak dobrze pamietamw neidziele ,ze jedziecie na starocie..Mozesz dradzic gdzie jezdzicie ?
My z moim mamy swirka na punkcie roznych rzeczy tracacych myszka...I niejedna rzecz juz ciagnal chlop do domu i renowacje robil..Ostatnio kredens i krzesla pieknie rzezbione
Natomiast wydaje mi sie ze taniej (ale tez wiecej badziewia) jest na Jeu de Balle w Brukseli. A najfajnieszy targ staroci jaki widzialam, to ostatnio w Delft w Holandii. Mieli naprawde ladne i niedrogie rzeczy.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Jacha, my najczesciej jezdzimy do Waterloo. Bo tam nie ma Arabow
Natomiast wydaje mi sie ze taniej (ale tez wiecej badziewia) jest na Jeu de Balle w Brukseli. A najfajnieszy targ staroci jaki widzialam, to ostatnio w Delft w Holandii. Mieli naprawde ladne i niedrogie rzeczy. -
nie nie to to takie długie to trofeum a ta niby laska to kara
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd0654327dad.png
Mega wrote:Reni to trofeum to to takie długie czy ta niezła laska co to coś trzyma?Simba, Mega, Bursztyn, iwcia77, inessa, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i widac, ze chlop jej nie pomaga bo inaczej skrobnelaby cos
ej, to już za daleko idące.
Może po prostu mają ważniejsze zajęcia
w końcu nie samym forum człowiek żyje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 10:27
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni, sliczny dzidziuś, a jaki do ciebie podobny..
Ile trwał poród i jak mu dacie na imię?
Nie chcę się wymądrzać, jak to matki, ale dziecko inaczej się trzyma, no i chyba jest głodny, bo usteczka rozdziawione...paszczakin, Mega, Reni, kapturnica, Bursztyn, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
A Elfik, zapomnialam ci powiedziec, torcik czad.
I rispekt, ze dziecie wolalo taki od rozowej ksiezniczki- ja co roku robie torty na WOSP i zawsze- kopciuszek, ksiezniczka, pociagi i ajnsztajny z bajek. Zeby ktos smoka chcial, to i mi by sie fajniej robilo..
A w tym roku olewam, bo gosciu, ktory od 2 lat wygrywa aukcje (psychofan?) zawsze chce tort na czerwiec, wtedy, jak sie uda to ja bede miala 2-miesieczne dziecie i dlubanie rzezb z bajek nie bedzie moim priorytetem.. Ciekawe czy gosciu sie do mnie zglosi tak czy inaczej..
ania.g, Mega, kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
haha z tego co zrozumiałam to dziecie nie miało do gadania haha w tym roku mamusia zadecydowała a małej pozostało się cieszyć, że w ogóle jest hahaha
paszczakin wrote:A Elfik, zapomnialam ci powiedziec, torcik czad.
I rispekt, ze dziecie wolalo taki od rozowej ksiezniczki-Mega, kapturnica, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ii..... chciałam dodać, ze w związku z tym, że Elfik lubi smoki, stara się o dziecia, siedzi na forum ovu gdzie patronem jest osioł proponuję torta
smoczyca ze shreka kopulująca z osłem..bo w shreku2 chyba mieli dzieciaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35f53c0c71c7.jpgkapturnica, Mega, Bursztyn, malgos741, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ii..... chciałam dodać, ze w związku z tym, że Elfik lubi smoki, stara się o dziecia, siedzi na forum ovu gdzie patronem jest osioł proponuję torta
smoczyca ze shreka kopulująca z osłem..bo w shreku2 chyba mieli dzieciaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35f53c0c71c7.jpg
ja mysle, ze to nie powinien byc problem.. gorzej by bylo w druga strone, jakby osiol byl dziewczynkaReni, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A Elfik, zapomnialam ci powiedziec, torcik czad.
I rispekt, ze dziecie wolalo taki od rozowej ksiezniczki- ja co roku robie torty na WOSP i zawsze- kopciuszek, ksiezniczka, pociagi i ajnsztajny z bajek. Zeby ktos smoka chcial, to i mi by sie fajniej robilo..
A w tym roku olewam, bo gosciu, ktory od 2 lat wygrywa aukcje (psychofan?) zawsze chce tort na czerwiec, wtedy, jak sie uda to ja bede miala 2-miesieczne dziecie i dlubanie rzezb z bajek nie bedzie moim priorytetem.. Ciekawe czy gosciu sie do mnie zglosi tak czy inaczej..
trochę Reni ma rację, dziecię jeszcze nie wybierało, ale ona była tak przejęta, że wszystko by jej się pewnie podobalo
Ona lubi dinozaury, czytamy ksiązeczki, mamy figurki, to chyba mój tajny plan, zeby nie wprowadzać księzniczek...
Jestem naczelną feministką, ale pomyślcie -
siedzi w bezowatych ciuchach przed lustrem, nie pracuje zawodowo, jej jedynym celem zyciowym jest dobrze wyjśc za mąż...
Co by nie rzec, widzę mnóstwo takich dziuń i teraz, internet pełen słitfoci, moje dziecko ma pracować na siebie i stać pewnie na swoich nogach!
Żadne tam na utrzymaniu faceta!
No koniec manifestu
Paszcza, a masz gdzies jakiś blog albo linki? Albo fotki?
z chęcią bym obejrzała
No i respect za WOSP, nie wiedziałam, że biorą też zgłoszenia od ludków na takie rzeczy, nie chce zeby to żle zabrzmiało, ale wiesz, myślałam, że jak tort to od Grycana czy Wedla tylko..
Po tym dinozaurze to aż nabrałam ochoty żeby samej coś zrobić, ja nie ciastowa w ogóle, ale to przecież dla wyglądu się robi.
Czy mogłabym ewentualnie jakieś porady uzyskać?
Po egzaminach dopiero, to jeszcze kupa czasu.
Ale Paszcza, ten lukier na dinozaurze mnie zabił.
Może jakies zblizenie zrobię, bo wygladał jak autentyczna skóra..
hihi, no masz swojego fana
to żeś już GwiazdaReni, Simba, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość