X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dziunie funkcjonuja na roznych skalasz. Zdziwilabys sie - niektore zajebiscie gotuja, sa wesole, nigdy nie zmeczone. Chodza do teatru, kina i ciesza sie zyciem :)
    interesting04.gif

Elfik, Reni, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    alimenciki beda ;) wszakze zycie poswiecila, zeby mezul mial na co patrzec..

ale on ma działaność i "jedzie na stracie"...
    grosza nie zobaczy, juz następna dziunia o to zadba, na swoje musi miec solaria..

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ta co pachnie - zazwyczaj nadużywa solarium i umrze na raka...
    :))))))))))))))))))

serio, wiem co masz na mysli.. też mam takie przemyslenia, ze zycie jest jedno i krótkie. Ale ja wiem, że mi własne pieniądze dają poczucie pewności siebie i to, że jesteśmy z facetem partnerami :)

A i ostatnio jakaś plaga wsród znajomych, plaga rozwodów.
    Nagle niepracująca żona bez kasy i zatrudnienia...
    Panią która leży i pachnie łatwiej jest wymienić na młodszą, ładniej lezącą i ładniej pachnącą..:))))))
    nie mówię, że pracującą nie, ale jak kobieta jest samodzielna, to facet tez ma do niej inne podejscie, przynajmniej normalny facet..
    Nie doceniasz ich. Mowie ci ze to drapiezne zwierze. Dziuni sie nie porzuca. Zmeczona zone, owszem ;)

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    paszcza natchnęłas mnie...

będzie pająk

a ty masz formę kuli czy półkuli?

mam dwie polkule ;) to znaczy chyba ze mam forme do kuli ;)

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3e30abd4-475a-bac0-5b381da1ba82e3d3

moremi lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    witam się

naprawdę uważacie, ze tort urodzinowy dla 3 latki wpłynie na jej dorosłe wybory i uczyni z niej samodzielną i niezależną kobitkę?? ja bym osobiście nie była szczesliwa z takiego prezentu od mamy, ale co kto lubi. Dla mnie wazniejsze jest podarowac to, co sprawiłoby malej radość - jesli lubi smoki - to ok - ale tu chyba zaspokojone zostały upodobania mamusi :).

hmm, tort a sprawa polska..
    Bozia, bez przesady, gdyby mała nie lubiła dinozaurów, a jeden taki szkieletor nie chodził z nią na wszytskie spacery to po co?
    Zaraz podejrzenia..
    a to, że rodzic stara się zainetresowac dziecko tym, czym się sam interesuje to chyba normalne
    i pozytywne, jesli nie są to wyprzedaże butów..:)))

Wszystko to co dajemy dziecku je kształtuje, a brew pozorom nigdy nie wiesz co dziecku najbardziej w głowie zostanie..
    Widzisz to po tym co dziecko powtarza nagle wieczorem, różne wyrażenia, bez zwiazku z tym co robi, albo jak kopiuje twoje zachowania, te głupie też..
    :)

kapturnica, Reni, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Taka porzucona dziunia szybko "zaopiekuje" sie ktos inny. Toba nie musi - przeciez TY SOBIE SWIETNIE RADZISZ ;)

Simba, Ty tak piszesz jakbys potrzebwala "zaopiekowania". Ja wiem, ze sa momenty, w ktorych kazda kobieta tego potrzebuje, ale chyba Ty nie jestes typ, ktory takie ciagle zaopiekowanie by zniosl..

Jakby mnie moj partner traktowal jak dziunie to mysle, ze zwiazek trwalby jakies 3 dni.. Mialam kiedys w przeszlosci takiego chuopa- w kosza profesjonalnie gral,taki wiecie cool-kolo, bardzo lubil na imprezki ze soba zabierac, pokazywac- niech siedzi i ladnie wyglada. I potem mnie cham "rzucil", bo za duzo pilam (!)i z kolegami jego sie bawilam (bez zadnych podtekstow). Do tego zdarzylo mi sie bawic bez niego!

Dziuniom nic nie wolno, ani wlasnego zdania miec, ani inicjatyw.. masakra..

Elfik, Simba, Reni, Mega, Mega, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soryy ale i taka drapieżna dziunia się starzeje i tam jest większe ryzyko porzucenia.. bo takich młodych dziuniek fresz czeka już za zakrętem milion dwieście
    Simba wrote:
    Nie doceniasz ich. Mowie ci ze to drapiezne zwierze. Dziuni sie nie porzuca. Zmeczona zone, owszem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:45

kapturnica, Simba, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hmm, tort a sprawa polska..
    Bozia, bez przesady, gdyby mała nie lubiła dinozaurów, a jeden taki szkieletor nie chodził z nią na wszytskie spacery to po co?
    Zaraz podejrzenia..
    a to, że rodzic stara się zainetresowac dziecko tym, czym się sam interesuje to chyba normalne
    i pozytywne, jesli nie są to wyprzedaże butów..:)))

Wszystko to co dajemy dziecku je kształtuje, a brew pozorom nigdy nie wiesz co dziecku najbardziej w głowie zostanie..
    Widzisz to po tym co dziecko powtarza nagle wieczorem, różne wyrażenia, bez zwiazku z tym co robi, albo jak kopiuje twoje zachowania, te głupie też..
    :)
    a co jest złego w wyprzedaży butów? przynajmniej nauczy się oszczędności... ;)

Simba, Reni, Bursztyn, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a to była sprytna dziunia jak wszytsko miała na siebie zapisane, ale takie rzadko się zdarzają
    hm, jakoś kojarzy sie tez słowo prostytucja? :))))))

Hmm, może i fajny wygląd w wieku 90 lat jest ważny, ale ja bym chciała wtedy miec poczucie, że wykorzystałam swój potencjał umysłowy i nie byłam utrzymanką..
    Kazdemu to co lubi...
    :)))))))))))

A zeby zamknąc temat z chęcią przyjęłabym spadek po nieznanym wujku bogaczu...Kasa moja i nikomu (oprócz zmarłemu) za nic nie muszę się odwdzięczać :)

kapturnica, Simba, Reni, Mega, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    soryy ale i taka drapieżna dziunia się starzeje i tam jest większe ryzyko porzucenia.. bo takich młodych dziuniek fresz czeka już za zakrętem
    to są te głupie dziunie...te mądre - nawet porzucone - zostają z wyszarpaną bez skrupułów dużą częścią majątku i mają w dupie jakieś tam porzucenie...

Elfik, Simba, Bursztyn, caffe, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

jednakowoż wolałabym, żeby to nie była jej ulubiona forma spędzania czasu :)))))))))))

Bozia3, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, Ty tak piszesz jakbys potrzebwala "zaopiekowania". Ja wiem, ze sa momenty, w ktorych kazda kobieta tego potrzebuje, ale chyba Ty nie jestes typ, ktory takie ciagle zaopiekowanie by zniosl..

Jakby mnie moj partner traktowal jak dziunie to mysle, ze zwiazek trwalby jakies 3 dni.. Mialam kiedys w przeszlosci takiego chuopa- w kosza profesjonalnie gral,taki wiecie cool-kolo, bardzo lubil na imprezki ze soba zabierac, pokazywac- niech siedzi i ladnie wyglada. I potem mnie cham "rzucil", bo za duzo pilam (!)i z kolegami jego sie bawilam (bez zadnych podtekstow). Do tego zdarzylo mi sie bawic bez niego!

Dziuniom nic nie wolno, ani wlasnego zdania miec, ani inicjatyw.. masakra..
    Wiadomo, ze ja juz jestem stracona :) Napisalam to w nawiazaniu do tego jak bym corke wychowala. I los mi splatal figla - zgromadzilam taki zapas spostrzezen i przemyslen "jak wychowac szczesliwa dziewczynke zamiast cyborga" a tu prosze: dwoch chlopakow w drodze ;)

Bozia3, paszczakin, Elfik, Reni, Bursztyn, caffe, iwcia77, Mega, dorbie, samira, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jednakowoż wolałabym, żeby to nie była jej ulubiona forma spędzania czasu :)))))))))))

boj sie boga elfik, kobiecie czasu na kupno butow zalowac ;)

Elfik, Bozia3, kapturnica, iwcia77, Mega, samira, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Paszcza to świetnie ujęła.

O wolność się rozchodzi, wolność kosztuje, ale chyba warto :)

zaraz padnie, ze jak harujesz za grosze to wolności nie masz,ale przynajmniej w Polsce na razie nikt nie zabrania się dokształać, zakładać własną dzialalnośc, czy podejmowac inny trud, żeby postarać się jakoś polepszyć swoją sytuację bytową..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:23

kapturnica, paszczakin, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiadomo, ze ja juz jestem stracona :) Napisalam to w nawiazaniu do tego jak bym corke wychowala. I los mi splatal figla - zgromadzilam taki zapas spostrzezen i przemyslen "jak wychowac szczesliwa dziewczynke zamiast cyborga" a tu prosze: dwoch chlopakow w drodze ;)

no i cale szczescie.. los wie co robi najwidoczniej..
    tylko pametaj, nie wychowuj chlopakow dziuniolubnych, bo jak mi sie Julcia trafi to wiesz...

Elfik, kapturnica, Simba, Bozia3, BISCA, iwcia77, Mega, samira, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    boj sie boga elfik, kobiecie czasu na kupno butow zalowac ;)

ja to chyba na miarę musze zacząć robić, masz rację, gdyby kazde pasowały to pewnie bym godziny spedzała wybierając miedzy jasno i ciemno bezowymi...:)))))))))))

Ps. Paszcza, mnie się tez zdarzyło, ze cztery razy w zyciu, ze poszłam na zakupy jako reset od problemów i pomogło!
    Oderwane od rzeczywistości memlanie w ciuchach podziałało jak spa...
    Reset mózgu zaliczony! :)

iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    soryy ale i taka drapieżna dziunia się starzeje i tam jest większe ryzyko porzucenia.. bo takich młodych dziuniek fresz czeka już za zakrętem
    Otoz te starzejace sie nie dopuszczaja takich freszow do samca :)
    Kiedys spotykalam sie z takim jednym gosciem, ktory funkcjonowal w powiedzmy lokalnej biznesowej socjecie. No i wlasnie na bankietach z tymi ludzmi, odkrylam ze laski ktore sa z tymi facetami, to jest swego rodzaju sitwa i albo jestes z nimi albo jestes ich wrogiem. Chyba wyjatkowo nie przypadlam do gustu "dziuniom", bo przestano nas zapraszac razem :) One funkcjonuja w kregu - jedna pilnuje faceta drugiej i szczegolnie pilnuja zeby nie pojawil sie nowy narybek. Chyba ze same go sprowadza :)
    Prostytucja w bialych rekawiczkach i streczycielstwo :)
    To bylo bardzo interesujace doswiadczenie

Elfik, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Mega, samira, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No wlasnie. Tym bardziej, ze ma byc kobieta niezalezna, a tu bycie oszczedna sie przydaje ;)

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    O Paszcza to świetnie ujęła.

O wolność się rozchodzi, wolność kosztuje, ale chyba warto :)

zaraz padnie, ze jak harujesz za grosze to wolności nie masz,ale przynajmniej w Polsce na razie nikt nie zabrania się dokształać, zakładać własną dzialalnośc, czy podejmowac inny trud, żeby postarać się jakoś polepszyć swoją sytuację bytową..
    Wolnosc? Nie znam takiego pojecia.
    Moja wolnosc ogranicza praca i kredyt.

Elfik, Reni, Bursztyn, BISCA, iwcia77, samira, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no i cale szczescie.. los wie co robi najwidoczniej..
    tylko pametaj, nie wychowuj chlopakow dziuniolubnych, bo jak mi sie Julcia trafi to wiesz...
    Nie ma takiej opcji.
    Ja to marze, ze oni beda tacy cudowni jak moj maz :)

Bozia3, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5047 5048 5049 5050 5051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ