X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj pierwszy dzien sama z Kajtkiem - A. wrócił do pracy. O 10.00 tel od starszego ze szkoły - ze mam go chyba zabrac - bo uderzył sie w palec i chyba jest złamany, bo nie moze nim ruszac - ale bardzo na razie nie boli. Wiec mówie, zeby albo sam szedł do domu, albo wytrzymał jeszcze 3 lekcje, bo leje i ja nie mam jaj z niemowlakiem isc po niego... nie puscili go samego do domu - jakas głupota, bo po lekcjach juz moze isc sam.
    Przed chwila kolejny tel ze szkoły - ze oprocz palca ma problem z głową - bo sie szarpał z kolegą i ten mu wbil długopis w głowe....co za dzien...

paszczakin, Elfik, Reni, Bursztyn, Iwone, BISCA, caffe, iwcia77, Mega, Mala79, samira, Sabina, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bozia, a ile lt ma starszy ze go samego do domu puscic nie chca?

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzisiaj pierwszy dzien sama z Kajtkiem - A. wrócił do pracy. O 10.00 tel od starszego ze szkoły - ze mam go chyba zabrac - bo uderzył sie w palec i chyba jest złamany, bo nie moze nim ruszac - ale bardzo na razie nie boli. Wiec mówie, zeby albo sam szedł do domu, albo wytrzymał jeszcze 3 lekcje, bo leje i ja nie mam jaj z niemowlakiem isc po niego... nie puscili go samego do domu - jakas głupota, bo po lekcjach juz moze isc sam.
    Przed chwila kolejny tel ze szkoły - ze oprocz palca ma problem z głową - bo sie szarpał z kolegą i ten mu wbil długopis w głowe....co za dzien...
    Jezus Maryjo...chyba bede wychowywac twixy na gejow. Nie beda sie ogladac za dziuniami i bic z chlopakami
    Tfu! Co ja wygaduje!!!

Bozia3, Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, Mala79, samira, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bozia, a ile lt ma starszy ze go samego do domu puscic nie chca?
    no własnie ja tego nie pojmuję - ma 12 lat - jest w 6 - ostatniej klasiei podstawówki - ma podpisaną przez mnie zgodę już od 3 klasy, że sam może przychodzić i wychodzić ze szkoły.. i po lekcjach może, a zwolnić się z dwóch ostatnich nie może - kretyństwo do kwadratu...

Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezus Maryjo...chyba bede wychowywac twixy na gejow. Nie beda sie ogladac za dziuniami i bic z chlopakami
    Tfu! Co ja wygaduje!!!
    no własnie - wypluj to słowo !!! :) Myślę, że z gejami jest nawet gorzej może, bo się będą długopisami po pupciach obkładać - co też może się źle skończyć...;)

Simba, Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra moje drogie- milo sie tak rozmawia bedac w pracy, ale, ale ja juz musze powoli konczyc ;)

Ania sie nie odzywa, wiec pewnie juz ja tna.

Jak sie przed 16.30 odezwie ze juz ok i po, to zrobcie reseta kciukow (mala gimnastyka i zaciskamy ponownie), bo ja mam dzis USG prenatalne i krew na te cale pappa czy cos..

Dam znac dopiero wieczorem, bo w planie moze jakies male zakupy, a potem jedziemy do znajomych furaka pozyczyc, bo moja Suzi idzie do mechaniora jutro (kapta nie przyjechala mi skrzyni biegow naprawic :/).

kapturnica, Simba, Elfik, Reni, BISCA, caffe, ania.g, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no własnie - wypluj to słowo !!! :) Myślę, że z gejami jest nawet gorzej może, bo się będą długopisami po pupciach obkładać - co też może się źle skończyć...;)
    Tfu tfu na babskie jajca!!!! :)
    Poza tym ja wnuki chce miec!!! I to nie takie jak od Eltona Johna

Elfik, Bozia3, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, to współczuję, mam nadzieję, że to wszystko tylko drobne rzeczy i nie okażą się powazne..

a młody waleczny, z bolącym palcem i jeszcze się w bójki wdaje...:)
    Ty to będziesz miała obcykaną trasę na SOR..
    Oby nie, tfu, tfu..
    :)

Bozia3, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza - trzymam kciuki :) ale wyników dzisiaj chyba znać nie będziesz...to znaczy z USG tak, ale na krew i pappa poczekasz kilka dni - tak czy siak - powodzenia :)

paszczakin, malgos741, iwcia77, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Dam znac dopiero wieczorem, bo w planie moze jakies male zakupy, a potem jedziemy do znajomych furaka pozyczyc, bo moja Suzi idzie do mechaniora jutro (kapta nie przyjechala mi skrzyni biegow naprawic :/).
    sory ale padało i wiesz no ten tego,.......Tak jakos sie zeszlo
    sorry005.gif

paszczakin, Elfik, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza - trzymam kciuki :) ale wyników dzisiaj chyba znać nie będziesz...to znaczy z USG tak, ale na krew i pappa poczekasz kilka dni - tak czy siak - powodzenia :)
    O ile jej nie zgubia, w naszym wspanialym szpitalu ;)

paszczakin, Bozia3, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tfu tfu na babskie jajca!!!! :)
    Poza tym ja wnuki chce miec!!! I to nie takie jak od Eltona Johna

simba, ale pamiętaj Elton ma kasiorę, zatem...:)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, trzymam kciuki.
    Mooooocno

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia..pociesze Cie moj gimnazjum a tez sobie sam na telefon rodzica nie wyjdzie..Takie maja przepisy i tego obejsc nie moga...Jedynie rodzic osobiscie moze wybrac ucznia..Chyba ,ze dzieciak ma kartke naktorej jest info ze ma sie zwolnic..Mysle ,ze w kazdej szkole tak jest..

Elfik, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

dzieki
    ja na usg czekam, to cale NT czy jak to sie tam zwie.. ide do szpitala na to, nie do mojego gina z przedpotopowym usg..
    mi pappa i tak moze wyjsc skopane, bo podobno progesteron ( a ja mam duze dawki) dosyc miesza w tym badaniu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:56

Elfik, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza zaciskam czlonki za badanie 8)

paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    simba, ale pamiętaj Elton ma kasiorę, zatem...:)
    Nie nie nie
    Moja teoria dotyczy tylko dziewczynek :)

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O ile jej nie zgubia, w naszym wspanialym szpitalu ;)

nadmienie im, ze Cie znam, caly szpital bedzie stal i salutowal..

Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a jak to jest z bliżniakami? Czy taki wynik z testu Pappa jest miarodajny dla obu? Czy tylko amnipunkcja?
    Tak mnie to zaciekawiło
    Jak pobierją krew od matki, to w sumie dla obu, a chyba jak coś się dzieje, to nie musi u obu?
    hmmm

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do bolacych palcow.....My kolo14tej jedziemy do chirurga do kontroli..Mlody miesiac temu na treningu w kosza dostal pilka i zwichnal palec z popekaniem sciegien 5ty palec na szczescie u lewej reki...
    Simba takie tam polamania , pobicia sie i siniaki to normalka..A jeszcze jak dochodza treningi w jakies sporty urazowe to SOR to jednostka gdzie sie czesto jest =D

Bozia3, Mega, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5048 5049 5050 5051 5052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ