35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj pierwszy dzien sama z Kajtkiem - A. wrócił do pracy. O 10.00 tel od starszego ze szkoły - ze mam go chyba zabrac - bo uderzył sie w palec i chyba jest złamany, bo nie moze nim ruszac - ale bardzo na razie nie boli. Wiec mówie, zeby albo sam szedł do domu, albo wytrzymał jeszcze 3 lekcje, bo leje i ja nie mam jaj z niemowlakiem isc po niego... nie puscili go samego do domu - jakas głupota, bo po lekcjach juz moze isc sam.
Przed chwila kolejny tel ze szkoły - ze oprocz palca ma problem z głową - bo sie szarpał z kolegą i ten mu wbil długopis w głowe....co za dzien...paszczakin, Elfik, Reni, Bursztyn, Iwone, BISCA, caffe, iwcia77, Mega, Mala79, samira, Sabina, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dzisiaj pierwszy dzien sama z Kajtkiem - A. wrócił do pracy. O 10.00 tel od starszego ze szkoły - ze mam go chyba zabrac - bo uderzył sie w palec i chyba jest złamany, bo nie moze nim ruszac - ale bardzo na razie nie boli. Wiec mówie, zeby albo sam szedł do domu, albo wytrzymał jeszcze 3 lekcje, bo leje i ja nie mam jaj z niemowlakiem isc po niego... nie puscili go samego do domu - jakas głupota, bo po lekcjach juz moze isc sam.
Przed chwila kolejny tel ze szkoły - ze oprocz palca ma problem z głową - bo sie szarpał z kolegą i ten mu wbil długopis w głowe....co za dzien...
Tfu! Co ja wygaduje!!!
Bozia3, Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, Mala79, samira, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bozia, a ile lt ma starszy ze go samego do domu puscic nie chca?
Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jezus Maryjo...chyba bede wychowywac twixy na gejow. Nie beda sie ogladac za dziuniami i bic z chlopakami
Tfu! Co ja wygaduje!!!Myślę, że z gejami jest nawet gorzej może, bo się będą długopisami po pupciach obkładać - co też może się źle skończyć...
Simba, Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
dobra moje drogie- milo sie tak rozmawia bedac w pracy, ale, ale ja juz musze powoli konczyc
Ania sie nie odzywa, wiec pewnie juz ja tna.
Jak sie przed 16.30 odezwie ze juz ok i po, to zrobcie reseta kciukow (mala gimnastyka i zaciskamy ponownie), bo ja mam dzis USG prenatalne i krew na te cale pappa czy cos..
Dam znac dopiero wieczorem, bo w planie moze jakies male zakupy, a potem jedziemy do znajomych furaka pozyczyc, bo moja Suzi idzie do mechaniora jutro (kapta nie przyjechala mi skrzyni biegow naprawic).
kapturnica, Simba, Elfik, Reni, BISCA, caffe, ania.g, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no własnie - wypluj to słowo !!!
Myślę, że z gejami jest nawet gorzej może, bo się będą długopisami po pupciach obkładać - co też może się źle skończyć...
Poza tym ja wnuki chce miec!!! I to nie takie jak od Eltona Johna
Elfik, Bozia3, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bozia, to współczuję, mam nadzieję, że to wszystko tylko drobne rzeczy i nie okażą się powazne..
a młody waleczny, z bolącym palcem i jeszcze się w bójki wdaje...
Ty to będziesz miała obcykaną trasę na SOR..
Oby nie, tfu, tfu..
Bozia3, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
Dam znac dopiero wieczorem, bo w planie moze jakies male zakupy, a potem jedziemy do znajomych furaka pozyczyc, bo moja Suzi idzie do mechaniora jutro (kapta nie przyjechala mi skrzyni biegow naprawic).
paszczakin, Elfik, iwcia77, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza - trzymam kciuki
ale wyników dzisiaj chyba znać nie będziesz...to znaczy z USG tak, ale na krew i pappa poczekasz kilka dni - tak czy siak - powodzenia
paszczakin, Bozia3, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia..pociesze Cie moj gimnazjum a tez sobie sam na telefon rodzica nie wyjdzie..Takie maja przepisy i tego obejsc nie moga...Jedynie rodzic osobiscie moze wybrac ucznia..Chyba ,ze dzieciak ma kartke naktorej jest info ze ma sie zwolnic..Mysle ,ze w kazdej szkole tak jest..
Elfik, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza - trzymam kciuki
ale wyników dzisiaj chyba znać nie będziesz...to znaczy z USG tak, ale na krew i pappa poczekasz kilka dni - tak czy siak - powodzenia
dzieki
ja na usg czekam, to cale NT czy jak to sie tam zwie.. ide do szpitala na to, nie do mojego gina z przedpotopowym usg..
mi pappa i tak moze wyjsc skopane, bo podobno progesteron ( a ja mam duze dawki) dosyc miesza w tym badaniu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:56
Elfik, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O ile jej nie zgubia, w naszym wspanialym szpitalu
nadmienie im, ze Cie znam, caly szpital bedzie stal i salutowal..Simba, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
A co do bolacych palcow.....My kolo14tej jedziemy do chirurga do kontroli..Mlody miesiac temu na treningu w kosza dostal pilka i zwichnal palec z popekaniem sciegien 5ty palec na szczescie u lewej reki...
Simba takie tam polamania , pobicia sie i siniaki to normalka..A jeszcze jak dochodza treningi w jakies sporty urazowe to SOR to jednostka gdzie sie czesto jestBozia3, Mega, samira lubią tę wiadomość