X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj pierwszy dzien sama z Kajtkiem - A. wrócił do pracy. O 10.00 tel od starszego ze szkoły - ze mam go chyba zabrac - bo uderzył sie w palec i chyba jest złamany, bo nie moze nim ruszac - ale bardzo na razie nie boli. Wiec mówie, zeby albo sam szedł do domu, albo wytrzymał jeszcze 3 lekcje, bo leje i ja nie mam jaj z niemowlakiem isc po niego... nie puscili go samego do domu - jakas głupota, bo po lekcjach juz moze isc sam.
    Przed chwila kolejny tel ze szkoły - ze oprocz palca ma problem z głową - bo sie szarpał z kolegą i ten mu wbil długopis w głowe....co za dzien...

paszczakin, Elfik, Reni, Bursztyn, Iwone, BISCA, caffe, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bozia, a ile lt ma starszy ze go samego do domu puscic nie chca?

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzisiaj pierwszy dzien sama z Kajtkiem - A. wrócił do pracy. O 10.00 tel od starszego ze szkoły - ze mam go chyba zabrac - bo uderzył sie w palec i chyba jest złamany, bo nie moze nim ruszac - ale bardzo na razie nie boli. Wiec mówie, zeby albo sam szedł do domu, albo wytrzymał jeszcze 3 lekcje, bo leje i ja nie mam jaj z niemowlakiem isc po niego... nie puscili go samego do domu - jakas głupota, bo po lekcjach juz moze isc sam.
    Przed chwila kolejny tel ze szkoły - ze oprocz palca ma problem z głową - bo sie szarpał z kolegą i ten mu wbil długopis w głowe....co za dzien...
    Jezus Maryjo...chyba bede wychowywac twixy na gejow. Nie beda sie ogladac za dziuniami i bic z chlopakami
    Tfu! Co ja wygaduje!!!

Bozia3, Reni, Bursztyn, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bozia, a ile lt ma starszy ze go samego do domu puscic nie chca?
    no własnie ja tego nie pojmuję - ma 12 lat - jest w 6 - ostatniej klasiei podstawówki - ma podpisaną przez mnie zgodę już od 3 klasy, że sam może przychodzić i wychodzić ze szkoły.. i po lekcjach może, a zwolnić się z dwóch ostatnich nie może - kretyństwo do kwadratu...

Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezus Maryjo...chyba bede wychowywac twixy na gejow. Nie beda sie ogladac za dziuniami i bic z chlopakami
    Tfu! Co ja wygaduje!!!
    no własnie - wypluj to słowo !!! :) Myślę, że z gejami jest nawet gorzej może, bo się będą długopisami po pupciach obkładać - co też może się źle skończyć...;)

Simba, Bursztyn, BISCA, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra moje drogie- milo sie tak rozmawia bedac w pracy, ale, ale ja juz musze powoli konczyc ;)

Ania sie nie odzywa, wiec pewnie juz ja tna.

Jak sie przed 16.30 odezwie ze juz ok i po, to zrobcie reseta kciukow (mala gimnastyka i zaciskamy ponownie), bo ja mam dzis USG prenatalne i krew na te cale pappa czy cos..

Dam znac dopiero wieczorem, bo w planie moze jakies male zakupy, a potem jedziemy do znajomych furaka pozyczyc, bo moja Suzi idzie do mechaniora jutro (kapta nie przyjechala mi skrzyni biegow naprawic :/).

kapturnica, Simba, Elfik, Reni, BISCA, caffe, ania.g, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no własnie - wypluj to słowo !!! :) Myślę, że z gejami jest nawet gorzej może, bo się będą długopisami po pupciach obkładać - co też może się źle skończyć...;)
    Tfu tfu na babskie jajca!!!! :)
    Poza tym ja wnuki chce miec!!! I to nie takie jak od Eltona Johna

Elfik, Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, to współczuję, mam nadzieję, że to wszystko tylko drobne rzeczy i nie okażą się powazne..

a młody waleczny, z bolącym palcem i jeszcze się w bójki wdaje...:)
    Ty to będziesz miała obcykaną trasę na SOR..
    Oby nie, tfu, tfu..
    :)

Bozia3, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza - trzymam kciuki :) ale wyników dzisiaj chyba znać nie będziesz...to znaczy z USG tak, ale na krew i pappa poczekasz kilka dni - tak czy siak - powodzenia :)

paszczakin, malgos741, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Dam znac dopiero wieczorem, bo w planie moze jakies male zakupy, a potem jedziemy do znajomych furaka pozyczyc, bo moja Suzi idzie do mechaniora jutro (kapta nie przyjechala mi skrzyni biegow naprawic :/).
    sory ale padało i wiesz no ten tego,.......Tak jakos sie zeszlo
    sorry005.gif

paszczakin, Elfik, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza - trzymam kciuki :) ale wyników dzisiaj chyba znać nie będziesz...to znaczy z USG tak, ale na krew i pappa poczekasz kilka dni - tak czy siak - powodzenia :)
    O ile jej nie zgubia, w naszym wspanialym szpitalu ;)

paszczakin, Bozia3, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tfu tfu na babskie jajca!!!! :)
    Poza tym ja wnuki chce miec!!! I to nie takie jak od Eltona Johna

simba, ale pamiętaj Elton ma kasiorę, zatem...:)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, trzymam kciuki.
    Mooooocno

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia..pociesze Cie moj gimnazjum a tez sobie sam na telefon rodzica nie wyjdzie..Takie maja przepisy i tego obejsc nie moga...Jedynie rodzic osobiscie moze wybrac ucznia..Chyba ,ze dzieciak ma kartke naktorej jest info ze ma sie zwolnic..Mysle ,ze w kazdej szkole tak jest..

Elfik, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

dzieki
    ja na usg czekam, to cale NT czy jak to sie tam zwie.. ide do szpitala na to, nie do mojego gina z przedpotopowym usg..
    mi pappa i tak moze wyjsc skopane, bo podobno progesteron ( a ja mam duze dawki) dosyc miesza w tym badaniu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:56

Elfik, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza zaciskam czlonki za badanie 8)

paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    simba, ale pamiętaj Elton ma kasiorę, zatem...:)
    Nie nie nie
    Moja teoria dotyczy tylko dziewczynek :)

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O ile jej nie zgubia, w naszym wspanialym szpitalu ;)

nadmienie im, ze Cie znam, caly szpital bedzie stal i salutowal..

Simba, malgos741, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a jak to jest z bliżniakami? Czy taki wynik z testu Pappa jest miarodajny dla obu? Czy tylko amnipunkcja?
    Tak mnie to zaciekawiło
    Jak pobierją krew od matki, to w sumie dla obu, a chyba jak coś się dzieje, to nie musi u obu?
    hmmm

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do bolacych palcow.....My kolo14tej jedziemy do chirurga do kontroli..Mlody miesiac temu na treningu w kosza dostal pilka i zwichnal palec z popekaniem sciegien 5ty palec na szczescie u lewej reki...
    Simba takie tam polamania , pobicia sie i siniaki to normalka..A jeszcze jak dochodza treningi w jakies sporty urazowe to SOR to jednostka gdzie sie czesto jest =D

Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5048 5049 5050 5051 5052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ