35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Simba, a jak to jest z bliżniakami? Czy taki wynik z testu Pappa jest miarodajny dla obu? Czy tylko amnipunkcja?
Tak mnie to zaciekawiło
Jak pobierją krew od matki, to w sumie dla obu, a chyba jak coś się dzieje, to nie musi u obu?
hmmm
Jedyny miarodajny to amnio.
Z tym ze ja swojego PAPPA do tej pory nie znam i kiedy ktos ten temat w szpitalu porusza (ostatnio lekarka od USG) to wraca fala wyjasnien...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:ej, to już za daleko idące.
Elfik wrote:Może po prostu mają ważniejsze zajęcia
Elfik wrote:w końcu nie samym forum człowiek żyje...Reni, Simba, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Zaglądam z roboty
Ania widzę nie dała znaka czy już po?
Paszczak powodzenia na badaniu.
Ja też autobusami jeżdżę i jutro do mmechanika jadę z autem
Zimowe opony kupione w sobotę w tesco.Bursztyn, iwcia77, Mega, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:dobra moje drogie- milo sie tak rozmawia bedac w pracy, ale, ale ja juz musze powoli konczyc
Ania sie nie odzywa, wiec pewnie juz ja tna.
Jak sie przed 16.30 odezwie ze juz ok i po, to zrobcie reseta kciukow (mala gimnastyka i zaciskamy ponownie), bo ja mam dzis USG prenatalne i krew na te cale pappa czy cos..paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszczak, kciuki za USG i udanych zakupow. Oczywiscie, bardzo zazdroszcze
Odnosnie Dziuniek, mysle, ze jak jeden z malzonkow jest utrzymywany przez drugiego (bo sa meskie odmiany dziuniek), to jednak jest jakas nierownowaga w zwiazku.
Ja bym chyba nie mogla. À le latwo sie gdyba bo mam fajna prace i nizle zarabiam. Gdybym lamala sobie kregoslup w jakiej fabryce za gowniane pieniadze a moj maz zarabialby 5 krotnie wiecej, to bym sie nad ta opcja zastanowilo. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:)paszczakin, Simba, iwcia77, Mega, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
dzieki baby za kciuki.. dotarlam do domy, za 1,5h jedziemy..
mam do Was pytanie- zna ktoras z Was prywatnie mandragore? bo zniknela z OF i mam bardzo zle mysli przez to..iwcia77, Mega, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:dzieki baby za kciuki.. dotarlam do domy, za 1,5h jedziemy..
mam do Was pytanie- zna ktoras z Was prywatnie mandragore? bo zniknela z OF i mam bardzo zle mysli przez to..moremi lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ale nie usunęła konta więc może się odezwiepaszczakin wrote:dzieki baby za kciuki.. dotarlam do domy, za 1,5h jedziemy..
mam do Was pytanie- zna ktoras z Was prywatnie mandragore? bo zniknela z OF i mam bardzo zle mysli przez to..moremi lubi tę wiadomość
-
Jestem już po. Marcel urodził się o 13:05, waży 4120 i 59 cm, ma ciemne włoski:)
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.caffe, iwcia77, EwaT, Reni, Mega, Simba, inessa, paszczakin, Mala79, Iwone, Elfik, kapturnica, malgos741, BISCA, Bursztyn, dorbie, Lucky, Bozia3, Pusurek, samira, Sabina, moremi, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Jestem już po. Marcel urodził się o 13:05, waży 4120 i 59 cm, ma ciemne włoski:)
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.Mega lubi tę wiadomość
-
jaki express
Ania gratulacje
dobra robota
ania.g wrote:Jestem już po. Marcel urodził się o 13:05, waży 4120 i 59 cm, ma ciemne włoski:)
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.trzymaj sie
-
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.
No i 6 za relacjeiwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość