35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Sorry, ale to jakiś problem?
Wszędzie jest problem, jak się tam wyjeżdża na urlop, mnie strasznie tego latem zabrakło...
To nie Toskania, mogłaby być Tunezja, Chorwacja, Kenia...
To był żart, ale wątroba pobolewa.
Lato spedzilam na Kaszubach, ale to nie to samo co wyjazd w nowe interesujące miejsce z własna historia i krajobrazem ...Sabina, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Normalnie jak Morticia
Hyhy, żeś trafiła, blada jak śmierć słońce mnie nie lubi, ost podcielam włosy bo miałam do pasa, ale chude pióra:-)
Ale, ale sama żeś ostatnio fajne zakupy zrobiła, to mi tej jednej jedynej 'okryjbiedy' nie zaje....
Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Co do wyników, mogę ci przesłać jakie badania zleciła mu taka jedna porzadna lekarka - oczywiście prywatna...
Wynik, za wysoki cholesterol, oraz porady, KT napisalam powyżej...
Pani powiedziała wiek, predyspozycje rodzinne, stes, źle odżywianie, za malo ruchu (u twojego to chyba nie to)
Codzienne badanie ciśnienia i witamina d3, w postaci dwóch tabletek vitrum forte..
Twój małż musi mierzyć ciśnienie kilka dni, żeby cos powiedzieć, może u twojego wyjdzie nadciśnienie do leczenia tabletkami, czego nie życzę, ale małż koleżanki bierze od czasu gdy miał 30 lat, czyli to nie choroba staruszków...
W tym co napisalas jest lipidogram, to chyba dobry początekkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A my już po urodzinkach.
Znalazłam Panią, która mi zrobiła tort według mojego projektu
wyszedł baaaardzo realistyczny...
Pink is dead!
Za rok pewnie będą kwiatki i ksieżniczki, ale teraz mama rządzi!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2c5c1a4eac.png -
Elfik wrote:Zapytalam małża, robił to co mi napisalas w pakiecie plus d3 ...
To akurat dobrze wam się trafiło:-)
Wit d najdroższa, wrrrrWiec mu trzeba bedzie zakupic.. Badac nie bedziemy juz....Lepsze napisalam mu, ze przyjezdza i idzie an pakiet badan dla faceta--zero odpowiedzi..Czyzby strach przed kluciem sie wlaczyl
Tak kazalam mu mierzyc kilka razy dziennie i notowac wsio..Kurde jak nie uroki to sraczki
A tak w ogole to dzien bryy wszystkim paniom...
-
Dzień dobry
Ja już po kąpieli w cudownym i śmierdzącym żelu szpitalnym. Nawet włosy kazali tym myć. Teraz już zero picia i jedzenia. A mnie już zaczyna ssać z głodu...chyba potraktuje to już jako element odchudzania...Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Bursztyn, paszczakin, Elfik, Viv78, Simba, BISCA, inessa, Mala79, samira, Pusurek, gosia7122, megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Ja już po kąpieli w cudownym i śmierdzącym żelu szpitalnym. Nawet włosy kazali tym myć. Teraz już zero picia i jedzenia. A mnie już zaczyna ssać z głodu...chyba potraktuje to już jako element odchudzania...
ania.g lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Dzień dobry
Ja już po kąpieli w cudownym i śmierdzącym żelu szpitalnym. Nawet włosy kazali tym myć. Teraz już zero picia i jedzenia. A mnie już zaczyna ssać z głodu...chyba potraktuje to już jako element odchudzania...ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak.... u mnie jak to sie mówi - tak pięknie żarło i zdechło.... Ruszam do boju od nowa, Moremi cytat w podpisie odzwierciedla nasza walkę i starania
ja sie czuje jak w grze planszowej, rzucam kostka i odliczam i jakby nie liczyć to zawsze wdepnę w pole Wracasz na start
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 08:01
Bursztyn, Elfik, Simba, BISCA, moremi, Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Miłego, dzieciak w szkole bo ma klasówkę z matmy, wiec mam odrobine czasu dla siebie
a jak wróci to biegiem do ortodonty na kontrole
Kapta jakoś tak ze spokojem powitalam te wredna, cóż...życie, jak to sie mawia wyżej ch...ja nie podskoczysz heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 07:48
kapturnica, ania.g, malgos741, iwcia77, Elfik, Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ania trzymam mocno kciuki, szybkiego rozpakowania, pamietam ten dzien jak ogłosilas tutaj ze jestes w ciąży (notabene podziwiam ze wytrzymałas 3 miesiące z ta nowiną
) a dziś będziesz już tulic swojego synka....
Ciekawe co u naszej Myszki....ania.g, malgos741, iwcia77, Elfik, Iwone, BISCA, moremi, Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość