35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam że burdel mają w tej Zośce. Po przyjściu na izbę okazało się że nie ma mnie w planie na jutro. To proszę dzwonić do doktora powiedziałam. Po konsultacji przyjęli mnie na planowe/nie planowe cc. W związku z tym moja godzina jutrzejszego cc jest nie do końca wiadoma bo może na 8 a może na 12. Cudnie. Na razie jestem po ktg, czekam na konsultację a dopiero potem na oddział.
kapturnica, Sabina, BISCA, Bursztyn, malgos741, samira, iwcia77, caffe, Mega, moremi, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania, ja się spocilam.. Z wrażenia..
Ale ja mam fobię szpitalną...
Kochana, cudownego anestezjologa i nie podnos głowy za szybko.
Ps. Weź butelkę dla dzieci. Ja pilam ze smoka po zabiegu, to się nie polalam i głowy nie podnosilam:-)
samira, dorbie, ania.g, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witam w piekna letnia niedziele ..- tu nadal jest lato i mam nadzieje ze ta tendencja utrzyma sie do maja 2015
derbie- co do kuchni, atrakcji turystycznych i pogody to na wlochy nie moge narzekac
jesli chodzi o praktyczna strone zycia to jest jak prawie wszedzieczyli trzeba pracowac zeby cos miec
poza tym wlochy sa tak zroznicowane... to w zasadzie mlody kraj zlozony z regionow a polaczony przez Garibaldiego w 1861 roku w zjednoczone panstwo Wloskie- jeden region rozni sie od drugiego, sa dialekty, inna kuchnia, nawet mentalnosc ludzi, nie mozna jednoznacznie ocenic zycia w tym kraju na " super" albo " kiszka" i to jest temat dlugi jak rzeka
iwcia77, zgadzam się. Toskania zachwyca chyba wszystkich. Tak samo bylam zachwycona Prowansją i Dalmacją w Chorwacji. Ciepło, romantycznie...Co do kraju, wiadomo, w każdym jest jakieś ale, jak się tam mieszka i pracuje na stałe. Ale miasteczka, widoki, kuchnia,klimat zawchwyca. Tym bardziej w lato w czasie urlopu, kiedy jest się nastawionym na urlopowanieAle mieszkać wśród takich widoków to dla nas, tak jak dla wielu z miasta mieszkać wśród moich widoków Kaszub i pielęgnowanego ogrodu. Wystarczy chwila dziennie widoku z okna, aby naładować akumulatory
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Podobno to anestezjolog nie dopilnowała przekazania moich papierów. Dzisiaj też dopiero dowiedziałam się że drugie badanie na paciorkowce czyli gbs jest ujemny
BISCA, Bursztyn, iwcia77, samira, Sabina, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A my już po urodzinkach.
Znalazłam Panią, która mi zrobiła tort według mojego projektu
wyszedł baaaardzo realistyczny...
Pink is dead!
Za rok pewnie będą kwiatki i ksieżniczki, ale teraz mama rządzi!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2c5c1a4eac.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 21:46
Mega, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, malgos741, dorbie, ania.g, Sabina, paszczakin, Bozia3, BISCA, moremi, Dorka1979, inessa lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A my już po urodzinkach.
Pink is dead!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2c5c1a4eac.png -
Laski dla zainteresowanych badaniami dla faceta ...W diagnostyce sa promocyjne bony do pobrania Mysleze dosc interesujaca oferta..Ja wlasnie pobralam mojemu zeby sie przebadal...60 a 200to jednak roznica
BON na badania o wartosci 200 zł zawarte w „Pakiecie dla meczyzny aktywnego” oferowany jest w promocyjnej cenie 60 zł.
BON mona realizowac w Punktach Pobran sieci DIAGNOSTYKA. „Pakiet badan dla meczyzny aktywnego” zawiera badania:
PSA całkowity, Lipidogram (CHOL, HDL, LDL, TG), Glukoza, Próby watrobowe (ALT, AST, ALP, BIL, GGTP), Morfologia krwi,
Testosteron, TSH, Kreatynina, CEA, CRP ilosciowo, kwas moczowy.
Rabaty i promocje nie sumuja sie. BON do wykorzystania w nieprzekraczalnym terminie do 31.12.2014 r.Elfik, iwcia77, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A my już po urodzinkach.
Pink is dead!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d2c5c1a4eac.pngiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Elfik, tort fantastyczny
ciekawa jestem co mial w srodku, fajnie gdyby po rozkrojeniu cos czerwonego sie wylewalo, albo brazowo-zielonego
he, he, no właśnie był czekoladowy, też pomyślałam, że z środka powinna wylewac sie płynna czekolada, hehe..kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No niezly potworek....Mama jestes bez serca..Powinna byc ksiezniczkaw pieknej sukni a nie shrek po polsku yhhyhyhy
Sama ksiezniczki tępisz a mi każesz toto promować???
no weż...
Księzniczka jest tylko jedna zresztą...hyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:28
ania.g, iwcia77, malgos741, Sabina, Mega, BISCA, moremi, Dorka1979, Bursztyn lubią tę wiadomość