35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o to to własnie... proszę sobie mną ustów nie wycierać..
ja się staram .. nawet seks robie
p.s. powiem Wam, że ..bez urazy oczywiście.. ale płacenie za IUI to dla mnie wyrzucone pieniądze
ja przystąpiłam, bo jak dają czemu nie a przynajmniej będę miała w dokumentacji do IVF, że działałam
wkurza mnie to czekanie ale takie są procedury
dzieńdobry wieczórpaszczakin wrote:halo, przypominam, ze Reni jest po inseminacji, bo na IVF musi czekac.. wiec raczej to nie jest dobry przykladIwone, macduska, caffe, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, paszczakin, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:o to to własnie... proszę sobie mną ustów nie wycierać..
ja się staram .. nawet seks robie
p.s. powiem Wam, że ..bez urazy oczywiście.. ale płacenie za IUI to dla mnie wyrzucone pieniądze
ja przystąpiłam, bo jak dają czemu nie a przynajmniej będę miała w dokumentacji do IVF, że działałam
wkurza mnie to czekanie ale takie są procedury
dzieńdobry wieczór
Ja myślę że dobrze robisz trzeba działać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 21:16
peppapig lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:a ja po dzisiejszej konsultacji z ginkiem odpuszczam na dwa miesiące,
peppapig lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
widziałyście jak Chylińska się ścięła na krótko?
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:bo po 5 stymulacjach cykl mi się skrócił do 24 dni a ja się czuję podle.
mam obserwować cykl i robić testy ovu, a potem się zobaczy
Jakimi lekami miałas stymulację? wiem że trzeba zrobić przerwę, ja wcześniej też miałam stymulacj (5) w tym 3 clo a 2 menuparem w styczniu ostatnią, odpoczęłam i biorę się znów do roboty.macduska, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymacduska wrote:bo po 5 stymulacjach cykl mi się skrócił do 24 dni a ja się czuję podle.
mam obserwować cykl i robić testy ovu, a potem się zobaczymalgos741, macduska, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:zapraszam na tort:
http://www.iv.pl/images/08969444262805615687.jpgmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Jakimi lekami miałas stymulację? wiem że trzeba zrobić przerwę, ja wcześniej też miałam stymulacj (5) w tym 3 clo a 2 menuparem w styczniu ostatnią, odpoczęłam i biorę się znów do roboty.
Fostimonem z monitoringiem i zastrzykiem Ovitrele na pekanie pęcherzyka
kapturnica wrote:Jednak odpoczynek mówisz od stymulacji..Moze i dobrze a nuz zaskcozy samemu i tego Ci zycze
dobrze, bo nie wyrabiam na zakrętach
może zaskoczy ale jakoś się nie spinam jak na początkumoremi, kapturnica, caffe, peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Podobno powinny być 3 stymulacje i przerwa, ja mam drugą, pierwszą z monitoringiem,po ostatnim cyklu została torbiel.. Jestem zdesperowana,trochę przybita ale baterie podładowałam na wyjeździe do Stanów. Było cudownie...każdemu życzę takiego resetu.. No i jestem ciągle z wami, czytam codziennie
Pepa ty stymulujesz się clo?
U mnie nie przejdzie bo upośledza endometrium. Moje po 5 miesiącach niezłe jak twierdzi gin. -
czasami trzeba odpocząć
żeby zebrać siły...
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017