35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie dzis moj chlop wnerwil. Zaczela sie gadka o swiatecznych imprach w pracy, bo juz wszystkie Norwegi tym zyja ( nachlac sie za darmoche to jest zajebista rozrywka ). To ja mu, ze ide w sukience, w ktorej bylam w zeszlym roku. Chlop spojrzal i mowi, ze absolutnie wykluczone. A ja, ze nie bede kupowac nowej, tylko po to, zeby byla dobra w cyckach. Wiec on caly wywod, ze przeciez pojedziemy na zakupy, ze poszukamy, ze jest tyle fajnych sklepow, on mi kupi, a na koncu, ze jak nic nie znajdziemy, to pojde w tej z zeszlego roku. No to po cholere sie bylo pruc i gebe po proznicy zdzierac? No i padlo niesmiertelne haslo, czy mam moze wyzsze obcasy niz te, w ktorych bylam rok temu... No jasne kurwa, ze nie mam... Ale Bursztyn ma i Caffe tez, to moze by za mnie poszly na ta impre?
Elfik, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega, caffe, malgos741, moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powiesze koło edżitta tam seks turystyka kwitnie więc będzie pasowałaPusurek wrote:Reni, jem teraz no...
A poza tym, daj zyc. No jak wedzajne powiesic kolo Dubaju i Krety?? No nie pasi, jak nic...kkisia, Mega, iwcia77, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja uwielbiam.. zawsze z siostrą kupujemy jedną sprawdzamy czy dobrze się odwijają i smak.. jak jest dobra bierzemy każda siate mhmm..
a wyszły Ci w domu?
dawaj przepisnie pamiętam jak robiłam niestety bo to było ze dwa lata temu.
Trzeba poczytać na forach o tym i wtedy będziesz wiedziała na co zwracać uwagę, tzn. powinnaś zrobić taką jaka Ci smakuje.
A w ogóle z tego co pamiętam to jest to banalnie proste
http://www.mowimyjak.pl/styl-zycia/kuchnia-i-przepisy/jak-zrobic-panska-skorke-przepis,17_62507.htmlReni, Simba lubią tę wiadomość
-
gdzie Bozia? tak na nia napadłyście, ze teraz boi się odejść od łóżeczka małego..że ktoś podpieprzy małego przez okno
Simba, Iwone, kkisia, Sabina, Mega, Pusurek, iwcia77, malgos741, kapturnica, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ojeja nie wiesz nie znasz się?
gasisz światło i biegasz po mieszkaniu i szeleścisz tymi brelokami a facek ma cię znaleźć i posiąść.. jakoś takSimba wrote:Kurwa ale po co jej te wszystkie breloczki do kluczy?Mega, iwcia77, EwaT, Simba, malgos741, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
no ale ta w sprzedaży ma sekretny składnik..
ciekawe co to?
może ojciec sroka będzie wiedzał..
wiem... kucharz spuszcza się do głównego kotła? jak Laska z Chłopaki nie płaczą..caffe wrote:Mój jest smakoszem i jemu smakowały. Kochana, ja połączyłam jak zwykle kilka przepisów żeby uzyskać smaknie pamiętam jak robiłam niestety bo to było ze dwa lata temu.
Trzeba poczytać na forach o tym i wtedy będziesz wiedziała na co zwracać uwagę, tzn. powinnaś zrobić taką jaka Ci smakuje.
A w ogóle z tego co pamiętam to jest to banalnie proste
http://www.mowimyjak.pl/styl-zycia/kuchnia-i-przepisy/jak-zrobic-panska-skorke-przepis,17_62507.htmlMega, caffe, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A mnie dzis moj chlop wnerwil. Zaczela sie gadka o swiatecznych imprach w pracy, bo juz wszystkie Norwegi tym zyja ( nachlac sie za darmoche to jest zajebista rozrywka ). To ja mu, ze ide w sukience, w ktorej bylam w zeszlym roku. Chlop spojrzal i mowi, ze absolutnie wykluczone. A ja, ze nie bede kupowac nowej, tylko po to, zeby byla dobra w cyckach. Wiec on caly wywod, ze przeciez pojedziemy na zakupy, ze poszukamy, ze jest tyle fajnych sklepow, on mi kupi, a na koncu, ze jak nic nie znajdziemy, to pojde w tej z zeszlego roku. No to po cholere sie bylo pruc i gebe po proznicy zdzierac? No i padlo niesmiertelne haslo, czy mam moze wyzsze obcasy niz te, w ktorych bylam rok temu... No jasne kurwa, ze nie mam... Ale Bursztyn ma i Caffe tez, to moze by za mnie poszly na ta impre?
kontrolę rodzicielską mu załóż hahahaha
Iwone, Mega, Pusurek, kkisia, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Caffe to mi wyglada na najlepsza matkę, żonę, kochankę, gospodynie domowa, pracownika roku i kumpla do picia. Pewnie w dodatku nie daj Boże jest ładna
To to ja lubie, to to ja rozumieiwcia77, Reni, kkisia, caffe, Iwone, Sabina, malgos741, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no ale ta w sprzedaży ma sekretny składnik..
ciekawe co to?
może ojciec sroka będzie wiedzał..
wiem... kucharz spuszcza się do głównego kotła? jak Laska z Chłopaki nie płaczą..
Podobno w ministerstwie rolnictwa sa jakies dane "techniczne" pańskiej skórki, bo ona wpisana jest na listę produktów regionalnych.
Reni, a może to chodzi o tę gumę arabską?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:41
iwcia77, Reni, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Caffe to mi wyglada na najlepsza matkę, żonę, kochankę, gospodynie domowa, pracownika roku i kumpla do picia. Pewnie w dodatku nie daj Boże jest ładna
To to ja lubie, to to ja rozumie- pamietam focie
caffe, Iwone, Simba, malgos741, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość