35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Caffe to mi wyglada na najlepsza matkę, żonę, kochankę, gospodynie domowa, pracownika roku i kumpla do picia. Pewnie w dodatku nie daj Boże jest ładna
To to ja lubie, to to ja rozumieiwcia77, caffe, Simba, moremi, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Caffe to mi wyglada na najlepsza matkę, żonę, kochankę, gospodynie domowa, pracownika roku i kumpla do picia. Pewnie w dodatku nie daj Boże jest ładna
To to ja lubie, to to ja rozumieiwcia77, caffe, Simba, Sabina, moremi, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Caffe to mi wyglada na najlepsza matkę, żonę, kochankę, gospodynie domowa, pracownika roku i kumpla do picia. Pewnie w dodatku nie daj Boże jest ładna
To to ja lubie, to to ja rozumiepoza tym, ze pracownikiem jestem dobry, a wypić też lubię tylko nie mogę dużo hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:42
EwaT, iwcia77, Iwone, Simba, malgos741, moremi, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Z Australii tak jak obiecałam magnesiki będą, ale musimy poczekać do marca. Pusurek pokazałam bratu Twoją lodówkę, czy tablicę z magnesami żeby wiedział o co nam chodzi.
Na liście jestem ja, Iwcia, Pusurek, Reni i Bisca. Pominęłam kogoś?iwcia77, Pusurek, caffe, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
będe musiała zbadać sprawęcaffe wrote:Nie wiem przypadkiem czy gdyby w necie pogrzebać to by się czegoś nie dogrzebał człowiek
Podobno w ministerstwie rolnictwa sa jakies dane "techniczne" pańskiej skórki, bo ona wpisana jest na listę produktów regionalnych.
Reni, a może to chodzi o tę gumę arabską?iwcia77, caffe, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
woooooooooooooooooooooooooooooowIwone wrote:Z Australii tak jak obiecałam magnesiki będą, ale musimy poczekać do marca. Pusurek pokazałam bratu Twoją lodówkę, czy tablicę z magnesami żeby wiedział o co nam chodzi.
Na liście jestem ja, Iwcia, Pusurek, Reni i Bisca. Pominęłam kogoś?Iwone, Pusurek, iwcia77, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wow! Iw, skad je masz ?
Jeden z Gdańska był uszkodzony, w dwóch częściach, ale go sobie pokleiłam i nawet nie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:44
Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dla Iw mam venecje, padwe , i czekam na neapol , dla Reni- Padwa, Venecja na 100 % a jak zechce to i neapol , Bisca- Padwa , venecja na 100% a jak zechce to i Neapol, Pusur - moge zdobyc werone...
Poza tym mam znajomych chinczykow , zapytam sie ich o mur chinski w magnesie
Peruwianczykow tez znam -jak beda leciec do domu to ich poprosze o magnesyIwone, caffe, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
hahah ale zobacz.. jak to jest
rzuciłam hasło nowej magnesy.. to było raczej retorycznie, bo chciałam wejść na forum a butelki nie moja bajka.. i poleciało
wybacz.. pójdę na klęcznikEwaT wrote:chyba założe Fundacje Antymagnesową
skonstruujemy jeden potężny magnes który będzie ściągał magnesy z całego świata i je złomowałWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 22:52
Iwone, malgos741, EwaT, Pusurek, moremi, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwone daj sobie spokój z zakupami na allegro .. to chodzi o zdobyczne z podróży, od znajomych, że pamiętali itp.. takie kupione na allegro mały funIwone wrote:teraz jeszcze licytuję Lwów, ale sporo osób też go chce
http://allegro.pl/show_item.php?item=4736850255iwcia77, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość