35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:chyba założe Fundacje Antymagnesową
skonstruujemy jeden potężny magnes który będzie ściągał magnesy z całego świata i je złomowałReni, malgos741, EwaT, Iwone, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja dla Iw mam venecje, padwe , i czekam na neapol , dla Reni- Padwa, Venecja na 100 % a jak zechce to i neapol , Bisca- Padwa , venecja na 100% a jak zechce to i Neapol, Pusur - moge zdobyc werone...
Poza tym mam znajomych chinczykow , zapytam sie ich o mur chinski w magnesie
Peruwianczykow tez znam -jak beda leciec do domu to ich poprosze o magnesyIwone, Simba, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahah ale zobacz.. jak to jest
rzuciłam hasło nowej magnesy.. to było raczej retorycznie, bo chciałam wejść na forum a butelki nie moja bajka.. i poleciało
wybacz.. pójdę na klęcznik
jako pokóte prosze odbyć stosónek z pejczem
A.malgos741, Reni, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:teraz jeszcze licytuję Lwów, ale sporo osób też go chce
http://allegro.pl/show_item.php?item=4736850255iwcia77, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwone daj sobie spokój z zakupami na allegro .. to chodzi o zdobyczne z podróży, od znajomych, że pamiętali itp.. takie kupione na allegro mały fun
patrze wtedy na magnesa i wiem od kogo jest i zaraz mysle o tej osobie
Pusurek, Iwone, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A to inna sprawa. Ale niektore maja napis Frombork. Albo Paris. Bez sensu, nie?
malgos741, iwcia77, Iwone, Pusurek, caffe, moremi, Mega, Sabina, BISCA, paszczakin, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja dla Iw mam venecje, padwe , i czekam na neapol , dla Reni- Padwa, Venecja na 100 % a jak zechce to i neapol , Bisca- Padwa , venecja na 100% a jak zechce to i Neapol, Pusur - moge zdobyc werone...
Poza tym mam znajomych chinczykow , zapytam sie ich o mur chinski w magnesie
Peruwianczykow tez znam -jak beda leciec do domu to ich poprosze o magnesyIwone, iwcia77, moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwone daj sobie spokój z zakupami na allegro .. to chodzi o zdobyczne z podróży, od znajomych, że pamiętali itp.. takie kupione na allegro mały fun
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 23:03
Reni lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez tak mysle...to zbyt proste sobie kupic na allegro...najlepsze sa te z wlasnych podrozy, od znajomych z podrozy badz miejsc w ktorych mieszkaja
patrze wtedy na magnesa i wiem od kogo jest i zaraz mysle o tej osobie
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Fajny jest. Ja czekam na Lwow od Bozi, Lwowianki przeca. Na allegro maja fajne Belgie, ale to do Paszczaka sie usmiechnij.
Pusurek lubi tę wiadomość