35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:1.To, że ktoś jest lekarzem, nie oznacza zaraz, że będzie popierał każde leczenie i każdy lek...
wiadomo,że lekarz zazwyczaj popiera, bo ich uczono, jak wygląda dziecko po Heine Medina..
2. A ja tak. Mój znajomy lekarz nie popiera szczepień przeciw grypie. Dlatego, że co roku szaleje nowy szczep, a szczepionka jest na zeszłoroczny, a w Polsce i jeszcze póżniejszy.. Natomiast uważa, że zaszkodzić nie zaszkodzi...
nie pisałam o kazdym leczeniu tylko o szczepionkach a tendencja jest taka żeby szczepic im wiecej tym lepiej.....a jak wyglada dziecko po hm nie trzeba sie uczyc mozna wyguglować
nie jestem przeciwko szczepieniom tylko w granicach rozsądku, na to co absolutnie trzeba no i nie kojarzone
szczepionki to nie cukierki żeby nimi częstować bez opamiętania i napewno nie jest tak że czym wiecej tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:26
Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jedne sa z kapusta a drugie ruskie..Ktore wtrzasniesz?
jej kapta, to i dla mnie! oba rodzaje! chyba maz ciezarnej podrzuci po drodze, nie?iwcia77, kapturnica, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
a ja juz po wizycie
widze ze beta Malgosi bedzie jutro ...hm -no to czekam
Burszta- mowisz , ze po clositolu buzia ci sie polepszyla? ja chyba za krotko bralam , bo nie za bardzo dostrzeglam roznice...hm to ciekawostka dropsa...za to odkad jestem w ciazy to mam tak super cere, ze az nie moge sie nadziwic...szok..nawet jednego syfa nie widzialam od poczatku ciazy..a normalnie cala zuchwa z szyja pokancerowana. Boje sie, ze po porodzie mnie tak wywali, ze zamkne sie w domu na 4 spusty...no ale nie bede zamartwiac sie na zapas
u mnie leje jak z cebra, spac mi sie chce, wiec ide w kimono
Iw, wzielo cie na wspominkifajne foty
Iwone, Bursztyn, Mega, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:widzisz
dobrze, że mamy forum!
macie lichych wetow z przeszlosci, ja tam dostaje przypomnienia mailem ze szczepionka sie koncy za miesiac..imienne przypomnienie nawet
iwcia77, Mega, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja juz po wizycie
Burszta- mowisz , ze po clositolu buzia ci sie polepszyla? ja chyba za krotko bralam , bo nie za bardzo dostrzeglam roznice...hm to ciekawostka dropsa...za to odkad jestem w ciazy to mam tak super cere, ze az nie moge sie nadziwic...szok..nawet jednego syfa nie widzialam od poczatku ciazy..a normalnie cala zuchwa z szyja pokancerowana. Boje sie, ze po porodzie mnie tak wywali, ze zamkne sie w domu na 4 spusty...no ale nie bede zamartwiac sie na zapas
iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:słuchajcie tak sobie myślę, bo właśnie przeczytałam..
żłopiecie tego alkoholu tyle i wpieprzacie kwas foliowy.. a podobno alkohol przeszkadza we wchłanianiu się kwasu
czeba brac wiecej kwasu, innej opcji nie maReni, EwaT, iwcia77, peppapig, moremi, Simba, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
tylko, że ja mam kilku
każdego od czegoś innego w różnych miesjcach w wwie
paszczakin wrote:macie lichych wetow z przeszlosci, ja tam dostaje przypomnienia mailem ze szczepionka sie koncy za miesiac..imienne przypomnienie nawet
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a jak wyglada dziecko po hm nie trzeba sie uczyc mozna wyguglować
nie, no pewnie, po co w ogóle się uczyć czy studiować, przecież wszystko można wyguglować...
a każdy przecież wszystko sam znajdzie co trzeba i to tylko na wiarygodnej stronie)))))))))))))))))))))
rozsądek trzeba zachować zawsze, również dlatego, że lekarze też są ludźmi i wiem, że niektórzy zapisują specyfiki, za które mają płacone..kapturnica, iwcia77, Sabina, Simba, Aqata lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:macie lichych wetow z przeszlosci, ja tam dostaje przypomnienia mailem ze szczepionka sie koncy za miesiac..
imienne przypomnienie nawet
a tutaj w UK sama zapomnialam zapytac co i jakmoremi lubi tę wiadomość
-
wczoraj w tej sprawie był reportaż na tvn
prof. hematolog bardzo bronił lekarzy, że mają do tego prawo
skurwysyny zakłamaneElfik wrote:lekarze też są ludźmi i wiem, że niektórzy zapisują specyfiki, za które mają płacone..EwaT, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja juz po wizycie
i bedziesz miala piekna do konca zycia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:42
iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:słuchajcie tak sobie myślę, bo właśnie przeczytałam..
żłopiecie tego alkoholu tyle i wpieprzacie kwas foliowy.. a podobno alkohol przeszkadza we wchłanianiu się kwasu
a co jedno to ładniejszeBursztyn, Reni, iwcia77, Pusurek, Mega, moremi, Simba, Bozia3, kkisia, BISCA, Aqata lubią tę wiadomość
-
jakas czesc lekarzy (nie wiem czy wiekszosc czy nie) popiera szczepionki i wytacza jakies tam argumenty "za", a ja chcialabym posluchac lekarzy ktorzy sa przeciw, i jakie sa ich argumenty, niestety nie mialam okazji. A szkoda, bo szczepionki mimo wszystko budza moja niechec.
iwcia77, EwaT lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, i jak?
wszystko jest na miejscu, Ivo urzadza sobie karuzele, mam tylko lekka anemie, ale juz jestem na zelazie, wiec za 20 dni sie okaze czy sie unormowalo wszystko. jutro rozpoczynam kurs rodzenia, no i chcialam uzyskac info o mozliwosci przechowywania komorek macierzystych z pepowiny, ale mi powiedziala zetakie info udzielaja polozne..no to jutro kurs rodzenia z polozna to sie zapytam
Bursztyn, Pusurek, Sabina, Iwone, Mega, moremi, Simba, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nie, no pewnie, po co w ogóle się uczyć czy studiować, przecież wszystko można wyguglować...
a każdy przecież wszystko sam znajdzie co trzeba i to tylko na wiarygodnej stronie)))))))))))))))))))))
rozsądek trzeba zachować zawsze, również dlatego, że lekarze też są ludźmi i wiem, że niektórzy zapisują specyfiki, za które mają płacone..
szczerze? myśle że po chuj, chyba tylko dla papieru
ja po licencjacie bede głupsza niz przed
nie słyszałam jeszcze żeby jakis lekarz kogoś wyleczył, ty słyszałaś? i nie mówie to o czynności wypisywania recepty, mysle że czasy w których byli bogami juz sie kończy powoli
za wyjątkiem chirurgów bo to jest jakas umiejętnośćpaszczakin lubi tę wiadomość
-
przeczytałam pryszcze w kroczu..
to ja się chyba zdrzemnę!
iwcia77 wrote:wow! super! to prosto z pryszczy wkrocze w faze zmarszczekto juz nie wiem co lepsze
iwcia77, inessa, paszczakin, kapturnica, Mega, Iwone, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość