X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    1.To, że ktoś jest lekarzem, nie oznacza zaraz, że będzie popierał każde leczenie i każdy lek...
    wiadomo,że lekarz zazwyczaj popiera, bo ich uczono, jak wygląda dziecko po Heine Medina..

2. A ja tak. Mój znajomy lekarz nie popiera szczepień przeciw grypie. Dlatego, że co roku szaleje nowy szczep, a szczepionka jest na zeszłoroczny, a w Polsce i jeszcze póżniejszy.. Natomiast uważa, że zaszkodzić nie zaszkodzi...

nie pisałam o kazdym leczeniu tylko o szczepionkach a tendencja jest taka żeby szczepic im wiecej tym lepiej.....a jak wyglada dziecko po hm nie trzeba sie uczyc mozna wyguglować
    nie jestem przeciwko szczepieniom tylko w granicach rozsądku, na to co absolutnie trzeba no i nie kojarzone
    szczepionki to nie cukierki żeby nimi częstować bez opamiętania i napewno nie jest tak że czym wiecej tym lepiej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:26

Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jedne sa z kapusta a drugie ruskie..Ktore wtrzasniesz? ;)

jej kapta, to i dla mnie! oba rodzaje! chyba maz ciezarnej podrzuci po drodze, nie? ;)

iwcia77, kapturnica, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz po wizycie

widze ze beta Malgosi bedzie jutro ...hm -no to czekam

Burszta- mowisz , ze po clositolu buzia ci sie polepszyla? ja chyba za krotko bralam , bo nie za bardzo dostrzeglam roznice...hm to ciekawostka dropsa...za to odkad jestem w ciazy to mam tak super cere, ze az nie moge sie nadziwic...szok..nawet jednego syfa nie widzialam od poczatku ciazy..a normalnie cala zuchwa z szyja pokancerowana. Boje sie, ze po porodzie mnie tak wywali, ze zamkne sie w domu na 4 spusty...:( no ale nie bede zamartwiac sie na zapas :D

u mnie leje jak z cebra, spac mi sie chce, wiec ide w kimono

Iw, wzielo cie na wspominki :) fajne foty :)

Iwone, Bursztyn, Mega, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    widzisz
    dobrze, że mamy forum!

macie lichych wetow z przeszlosci, ja tam dostaje przypomnienia mailem ze szczepionka sie koncy za miesiac.. ;) imienne przypomnienie nawet ;)

iwcia77, Mega, Pusurek, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie tak sobie myślę, bo właśnie przeczytałam..
    żłopiecie tego alkoholu tyle i wpieprzacie kwas foliowy.. a podobno alkohol przeszkadza we wchłanianiu się kwasu

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja juz po wizycie

Burszta- mowisz , ze po clositolu buzia ci sie polepszyla? ja chyba za krotko bralam , bo nie za bardzo dostrzeglam roznice...hm to ciekawostka dropsa...za to odkad jestem w ciazy to mam tak super cere, ze az nie moge sie nadziwic...szok..nawet jednego syfa nie widzialam od poczatku ciazy..a normalnie cala zuchwa z szyja pokancerowana. Boje sie, ze po porodzie mnie tak wywali, ze zamkne sie w domu na 4 spusty...:( no ale nie bede zamartwiac sie na zapas :D

a tak jakoś, ale już nie będę wstawiać, bo Wam się moje dziecię obrzydzi :D

iwcia77, Aqata lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    żłopiecie tego alkoholu tyle i wpieprzacie kwas foliowy.. a podobno alkohol przeszkadza we wchłanianiu się kwasu

czeba brac wiecej kwasu, innej opcji nie ma ;)

Reni, EwaT, iwcia77, peppapig, moremi, Simba, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko, że ja mam kilku :-) każdego od czegoś innego w różnych miesjcach w wwie
    paszczakin wrote:
    macie lichych wetow z przeszlosci, ja tam dostaje przypomnienia mailem ze szczepionka sie koncy za miesiac.. ;) imienne przypomnienie nawet ;)

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale po co ? skoro się nie wchłania?
    paszczakin wrote:
    czeba brac wiecej kwasu, innej opcji nie ma ;)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a jak wyglada dziecko po hm nie trzeba sie uczyc mozna wyguglować

nie, no pewnie, po co w ogóle się uczyć czy studiować, przecież wszystko można wyguglować...

a każdy przecież wszystko sam znajdzie co trzeba i to tylko na wiarygodnej stronie :))))))))))))))))))))))

rozsądek trzeba zachować zawsze, również dlatego, że lekarze też są ludźmi i wiem, że niektórzy zapisują specyfiki, za które mają płacone..

kapturnica, iwcia77, Sabina, Simba, Aqata lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moj wet w PL jest bardzo dobry, w ksiazke zdrowia Leona wpisywal zawsze daty
    a tutaj w UK sama zapomnialam zapytac co i jak

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, i jak? :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj w tej sprawie był reportaż na tvn
    prof. hematolog bardzo bronił lekarzy, że mają do tego prawo
    skurwysyny zakłamane
    Elfik wrote:
    lekarze też są ludźmi i wiem, że niektórzy zapisują specyfiki, za które mają płacone..

EwaT, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja juz po wizycie

tendencja moze sie utrzymac i po ciazy :) i bedziesz miala piekna do konca zycia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:42

iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dlatego patole maja w chuj dzieci
    a co jedno to ładniejsze ;)

Bursztyn, Reni, iwcia77, Pusurek, Mega, moremi, Simba, Bozia3, kkisia, BISCA, Aqata lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakas czesc lekarzy (nie wiem czy wiekszosc czy nie) popiera szczepionki i wytacza jakies tam argumenty "za", a ja chcialabym posluchac lekarzy ktorzy sa przeciw, i jakie sa ich argumenty, niestety nie mialam okazji. A szkoda, bo szczepionki mimo wszystko budza moja niechec.

iwcia77, EwaT lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Iwcia, i jak? :)
    ..a ja skromna jestem ..nie bede sie chwalic ;D

wszystko jest na miejscu, Ivo urzadza sobie karuzele, mam tylko lekka anemie, ale juz jestem na zelazie, wiec za 20 dni sie okaze czy sie unormowalo wszystko. jutro rozpoczynam kurs rodzenia :-O, no i chcialam uzyskac info o mozliwosci przechowywania komorek macierzystych z pepowiny, ale mi powiedziala zetakie info udzielaja polozne..no to jutro kurs rodzenia z polozna to sie zapytam :)

Bursztyn, Pusurek, Sabina, Iwone, Mega, moremi, Simba, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie, no pewnie, po co w ogóle się uczyć czy studiować, przecież wszystko można wyguglować...

a każdy przecież wszystko sam znajdzie co trzeba i to tylko na wiarygodnej stronie :))))))))))))))))))))))

rozsądek trzeba zachować zawsze, również dlatego, że lekarze też są ludźmi i wiem, że niektórzy zapisują specyfiki, za które mają płacone..

szczerze? myśle że po chuj, chyba tylko dla papieru
    ja po licencjacie bede głupsza niz przed
    nie słyszałam jeszcze żeby jakis lekarz kogoś wyleczył, ty słyszałaś? i nie mówie to o czynności wypisywania recepty, mysle że czasy w których byli bogami juz sie kończy powoli
    za wyjątkiem chirurgów bo to jest jakas umiejętność

paszczakin lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tendencja moze sie utrzymac i po ciazy :) i bedziesz miala piekna do konca zycia :)
    wow! super! to prosto z pryszczy wkrocze w faze zmarszczek :-O to juz nie wiem co lepsze ;D

kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam pryszcze w kroczu..
    to ja się chyba zdrzemnę!
    iwcia77 wrote:
    wow! super! to prosto z pryszczy wkrocze w faze zmarszczek :-O to juz nie wiem co lepsze ;D

iwcia77, inessa, paszczakin, kapturnica, Mega, Iwone, moremi, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 5392 5393 5394 5395 5396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ