35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Babcia dokonała porwania dzidzia...
tzn dokona, bo odbierze ją z przedszkola i weżmie na noc...
a ja właśnie robię rezerwację - o godz 00:01 jest seans "Interstellar"
życie znowu nabrało blasku
Mega, iwcia77, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
neurobiolog o szczepieniach
https://www.youtube.com/watch?v=d3BUgYXtJ10
każda matka powinna zadać sobie wysiłek i posłuchać pomiedzy jednym serialem i drugim zanim zbombarduje swoje dziecko 5cioma szczepionkami na razWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:01
gosia7122, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
właśnie mi się przypomniało, że muszę zaszczepić psa
dzieki dziewczęta za przypomnienieBursztyn, Simba, gosia7122, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, moremi, kkisia, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a mi zeżarło długiego posta o szczepieniach...wrr
powiem zatem tylko, że ja szczepię, moja pediatra mnie przekonała, mądrze mówiła i niech to wystarczy
to tak jakby ksiądz ganił chodzenie do kościołaBursztyn, iwcia77, Mega, kapturnica, Aqata lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:trudno żeby nie, jeszcze nie spotkałam lekarza który miałby inne zdanie
to tak jakby ksiądz ganił chodzenie do kościoła
1.To, że ktoś jest lekarzem, nie oznacza zaraz, że będzie popierał każde leczenie i każdy lek...
wiadomo,że lekarz zazwyczaj popiera, bo ich uczono, jak wygląda dziecko po Heine Medina..
2. A ja tak. Mój znajomy lekarz nie popiera szczepień przeciw grypie. Dlatego, że co roku szaleje nowy szczep, a szczepionka jest na zeszłoroczny, a w Polsce i jeszcze póżniejszy.. Natomiast uważa, że zaszkodzić nie zaszkodzi...kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
a w życiu
termin mamy na 19.11 mam zapisane w kalendarzu przyczepionym magnesami do lodówki
więc spokojnie
ale teraz pamiętam bardziejMega wrote:Jesteście wyrodne pancie swoich zwierzaków!Mega, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a szczepionka na wściekłą macicę?
iwcia77, peppapig, moremi, kkisia lubią tę wiadomość