35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Normalnie jak Was tak z boku poczytac to wszystkie na oddzial zamknięty i do pokoikow bez okien i klamek..
I na serie elektro-wstrzasów..
Ewa dodatkowo druga serie na wspomozenie przyjscia @Bliska 77, EwaT, Mega, kkisia, moremi, BISCA, macduska, ania.g, Elfik, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Ewa, wlasnie dzis widzialam sie z kolezanka krorej gin tak skutecznie pogrzebal ze @ przyszla tydzien przed terminem, moze to jakas metoda, masz chyba chlopa pod reka?
moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co tu słychać? zrobiłam kuraka curry w warzywach
tylko wina mi brakuje...no ale abstynencja też sie przyda dla oczyszczenia organizmu
Mcduska, gdzie jesteś? nadal medytujesz merlota?
A nic, tak sobie gaworzymy o magnesach i innych przesylkach kulturalno-rozrywkowych;)
EwaT, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ewka a może sie bzyknij> mi to zawsze przyspiesza
wypadało by sie pocałować czy coś...ochote trzeba miećMega, moremi, BISCA, macduska, kkisia, Reni, malgos741, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:z nalepką - nie dotykać!silnie toksyczne!
wy znowu o alko a ja sie mecze z cherbatką cholera
EwaT wrote:widze że polskiego też nie uczysz
wiem, wiem....to ten merlot
przyganiał kocioł garnkowi....kapturnica, moremi, EwaT, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Normalnie jak Was tak z boku poczytac to wszystkie na oddzial zamknięty i do pokoikow bez okien i klamek..
I na serie elektro-wstrzasów..
Ewa dodatkowo druga serie na wspomozenie przyjscia @
jak jakas nowa zajrzy-
- od razu widać, ze to forum dla statecznych staraczekmoremi, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:jak jakas nowa zajrzy-
- od razu widać, ze to forum dla statecznych staraczekmoremi, macduska, malgos741, Bliska 77, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Spierdoli po przeczytaniu kilku tekstów na bank..Tylko sie za nia zakurzy
kkisia, macduska, Simba, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Spierdoli po przeczytaniu kilku tekstów na bank..Tylko sie za nia zakurzy
tam ją przyjmą chętnie i razem będą płakusiałykapturnica, Parka, kkisia, macduska, Reni, Bliska 77, BISCA, Mega, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Jak jakas nowa zajrzy i zobaczy awatar Kaptura to pomysli ze to watek 65+
Nie wspomne o moim nakryciu głowy Dzis juz kilku projektantow juz dzwonilo by im udziergac takieParka, macduska, gosia7122, Elfik, Bliska 77, BISCA, Mega, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość